nedir bu taciz olayları...

valla kolay olmadı yıllarca aklımdan çıkmadı olanlar hatta kızlıkla ilgili bişeyler ilk defa öğrendiğimde bir erkek oranı görürse bozulur sanıyodum ben evlenince naparım kız olmadığım anlaşılır diye için için yiyip bitirmiştim kendimi soonradan gerçeği öğrendim...
17 yaşına kadar erkeklerle aram iyi olmadı hiç... ama sonra harika bir erkekle karşılaştım ona hiçbir şey anlatmadım ama ürkekliğimle soğukluğumla çekingenliğimle ilgili çok konuştu benimle bunu üzerimden atmamı sağladı özgüven kazandırdı harika bir 4 yıllık flört dönemim oldu farkında olmadan beni tedavi etti diyebilirim ama kader olmadı evlenemedik ama şu an evli olduğum insan da dünya iyisidir onlara borçluyum bu sağlığımı...

Son düzenleme:
benim babamın arkadaşı beni kucağına oturtmuştu o zaman taciz etmişti 3. sınıfa gidiyodum hiç anlamamıştım yıllar sonra anladım.giyinikti ama elbise üstünden sürtünme yapmıştı.Allah hepsinin belasını versin.ergenlikte o yüzden erkeklerin yanına bile oturmaya yalnız kalmaya korkar olmuştum halen bile....

benim babamın arkadaşı beni kucağına oturtmuştu o zaman taciz etmişti 3. sınıfa gidiyodum hiç anlamamıştım yıllar sonra anladım.giyinikti ama elbise üstünden sürtünme yapmıştı.Allah hepsinin belasını versin.ergenlikte o yüzden erkeklerin yanına bile oturmaya yalnız kalmaya korkar olmuştum halen bile....

Bu derece olmasa da benzeri bir şeyi ben de yaşadım. Abimin arkadaşıydı. Allah ıslah etsin, sinirleri bozuluyor insanın. Ben ne olduğunu anlamamıştım annem tam girdi o sırada içeriye. Onun bağırması telaşı aklımdan uzun süre çıkmadı.

Sonrasında çook uzun süre erkeklerden korktum.

Neyse ki ara sıra sinirlerimi bozsa da kalıcı büyük bir hasar olmadı, bunda eski erkek arkadaşımın ve eşimin katkısı çok çok büyük ama.

Konu sahibi arkadaşım ne desem bilemedim, bu durumda insan nasıl teselli edilir ki? ne desek boş, dünyanın çivisi çıkmış. vallahi şimdi mutlusun iyi bir eşin var, en azından böyle atlatmışsın, bu açıdan sevindim senin adına. allah kimseye yaşatmasın

ben de çok korkuyorum böyle olaylardan anlatmak atlatmak çok zor ve kızlarım var gerçi farketmez oğlum olmuş olsa da onun da başına gelebilir çok dikkat ediyorum ama birisi demiş mesela öğretmeni yapmış demiş onu nasıl takip edebiliriz offf yaaa içim daraldı geçmiş olsun arkadaşım:((((

arkadaşlar çok önemli bir konu açılmış ben küçükken böyle bir olay yaşamadım, ama kardeşim yaşadı hemde 10yaşındayken bir akrabanın evinde kaldığımız zaman, kardeşimi okşamıs oda oyun oynadığını sanmıs utanmıs birsey dememiş, ben onunla 12,13 yaşındaydı ergenliğe girmeye yakın konusurken hep başımdan geçenleri anlatırım oda dikkat etsin diye otobüste şöyle yaparlar, dokunurlar, sürtünmeye çalışırlar falan derken anlattı ve sonra ben ağlayacak gibi oldum sinirden sarıldım ona o ağladı bende dayanamadım neden ogün söylemedin dedim çok utandım ve kötü birşeymiydi anlamadım dedi, yani siz anlatmazsanız bunun ne demek olduğunu taciz olduğunu bile bilmiyorlar ve bu sebeple saklıyorlar yani onlara yapılan şeye isim koyamadıkları ve bunu yapan kişide muhtemelen ondan büyük ve saygı duyulan biri olduğu için saklıyorlar, ben onunla hala konusurum o insanlada asla görüşmüyoruz ama işte akraba birgün biryerde karşısına çıkar travma yaşar diye ödüm kopuyor benim karşıma çıkarsa dövebilirim de. Allah a havale etmekten başka çaremiz yok, birlikte sarılıp ağladığımız gün ben uyuyamadım neler yaşadıda söyleyemedi diye, şimdi sürekli konuşuyorum arkadaşlarıyla ilgili öğretmenlerinin tavrıyla ilgili şu böle yaptı kızlar ona sapık dedi hepsini anlatıyor asla içinde saklamıyor yeterki sormasını bilin arkadaşlar korkutmayın, birde tehlike yakınınızda unutmayın akraba falan demeyin yaşlı insanlar daha pislik olabiliyor gerçekten.

Back
X