- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
kesinlikle ne ara ne mesaj bence. o fedakarlık göstermiyorsa sen neden gösteresin ki.
iyi bi dersi hakediyor sevgilin. bırak umursama. eğer bunu bahane edip dönmezse de boşver demek ki niyeti oymuş.
Sen hatayı en başında yapmışsın ki canım..
Madem birşey söyledin arkasında duracaksın, eğer durmayacaksan da o lafları sarf etmeyeceksin...
Bir öyle - bir böyle davranırsan karşındaki kişinin seni ne kadar ciddiye almasını bekliyorsun ki?
Hakkında hayırlısı olsun...
Ne kadar kırıcı,yıkıcı yorumlar yapıyor bazı arkadaşlar ,burdan iki satır yazmak kadar kolay kurulmuyor ilişkiler..
kızlar barıştıkaradı beni epey konuştuk özür diledik birbirimizden birbirimizi ne kadar sevdiğimizi daha çok anlıyoruz sanki böyle tartışmalar sonunda birdaha böyle tatsızlıklar yaşamamak için birbirimize söz verdik
iyi canım çok sevindim,bazen oluyor böyle tuzu biberi sanki ilişkiyi taze tutuyor,nazar da olabilir
evet nazara çok ama çok inanırım ve bende etkisi malesef çok fazla canım
cnm keşke sözü bozmasaydın, sevgilim de bana çok diyor defol git diye ben o kadar çok yıpranıyorum ki 2 gün önce resti çektim.
olayda sen haklısın dengesizlik yapmaması gerekirdi ama başka kelimeler kullan. sana çok kızdım sonra konuşalım falan de mesela.
şimdi ise arama sadece bekle sen elinden geleni yapmışsın. cnm bi de cümlelerinin arasına nokta koyarsan iyi olur, bazı yerleri yanlış anlamış olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?