nedir bu yaptığı?

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
kızlar dün gece sevgilimle bir konuda konuşuyorduk benim anlatmak istediğimi yanlış anladı bana kalplikurabiye laflarını ölç tart öyle söyle dedi bende çok sinir oldum buna çünkü söylediğim lafta yanlış anlayacağı hiçbirşey yoktu.. cevap vermedim bende sonra hatasını anladı özür diledi ben yanlış anlamışım aşkım diye sonra bana şarkı göndermiş bende tamam aşkım lütfen bir daha beni yanlış anlama dedim oda yanlış anlatmazsan zaten anlamam dedi bende yanlış anlatmadım senin anlamandan kaynaklandı ve az öncede bunun için özür diledin zaten sevgilim dedim inat etti diretti sen bana yanlış anlayacağım şekilde anlattın diye resmen fıttırdım 10 dk önce ben yanlış anladım diye özür dileyen adam şimdi ne diyor diye ... daha birde bana inat etme işte kabul et deyip durdukça o kadar sinirlendim ki defol git başımdan dengesizsin resmen dedim.. daha önceden anlaşmıştık bana defol git hoşçakal v.s gibi lafları asla etme demişti ama o kadar köpürttü ki beni sinir oldum bana bunu demeyecektin bana aşkıda sen öğrettin vazgeçmeyide bundan sonra hayatında mustafa yok artık dedi ben dahada sinirlendim sanki bahane aramış gibi resmen hatasını bastırmak için yaptı bunu bende madem öyle bundan sonra eski kalplikurabiye yok o zaman dedim birdahada mesaj atma numaramı sil dedim bana yazmış ki bu söylediklerine çok pişman olacaksın yalvara yalvara özür dileyeceksin bilmem ne saymıştı epey bende üniversite yıllarındaki çektiğim acıları tekrar yaşamayacağımı eğer eskisi gibi olacaksa o gün bitiririm diye kendisine demiştim ama kendisi tıpkı o zamanlardaki lanet tavırlarını sergiliyor ve bana cevap yazmıyor arıyorum açmıyor son söylediklerinden sonra asla aramamalıydım ama yine dayanamadım son kez konuşacağım seninle diye defalarca mesaj attım ses yok sabaha kadar uyuyamadım zaten döndüm durdum yatakta sabah olunca bi mesaj yazdım dün gece olanları unutalım yeter mustafa bize yakışmıyor ben herşeye rağmen özür diliyorum sende özür dile kapandın gitsin bu konu dedim mesaj atmış özür felan dinleme artık yokum ben hoşçakal defol git deme diye defalarca tekrarlamama rağmen bunları söyledin o eski kalplikurabiye yokmuş ya işte bensiz bir hayat sana yazmış ara beni son kez konuşalım dedim yine cevap yazmadı aradım açmadı madem ben istemediği birşeyi yapmtım ona defol dedim oda şuanda benim istemediğim şeyi yapıyor eskiden yaptığı tavırlarını sergileyerek ....
kızlar ne yapmamı önerirsiniz aramayayım mı yoksa düzelmesi için çaba mı sarfedeyim fikir verin lütfen

Son düzenleme:
kesinlikle ne ara ne mesaj bence. o fedakarlık göstermiyorsa sen neden gösteresin ki.
iyi bi dersi hakediyor sevgilin. bırak umursama. eğer bunu bahane edip dönmezse de boşver demek ki niyeti oymuş.

kesinlikle ne ara ne mesaj bence. o fedakarlık göstermiyorsa sen neden gösteresin ki.
iyi bi dersi hakediyor sevgilin. bırak umursama. eğer bunu bahane edip dönmezse de boşver demek ki niyeti oymuş.

canım elimden geleni yaptım ben sabah mesaj atıp özürde diledim haklısın eğer bahanesi buysa hiç olmasın birdaha hayatımda

Çaba sarfedersen seni iyice ezer sonra birşekilde senden ayrılır, bence hiçbirşey yazma yapma tut kendini o zaten noluyor diyecektir gelirse senindir gelmezse üzülüp atlatıcaksın...Konuşmak bana kolay tabi ama bu fikrim ilişkiyi yaşayan ve tanıyan sensin

bencee aramamamalısın..çünkü onu haklı çıkartıyosunn o sana yazmış benden yalvara yalvara özür dileyeceksin diee sende remen aynısını yapmışsın..hemm güçlü kadını oynamışsın ama şuann onun gözünde küçülmüşsün bence....kesinliklee aramaa dönerse zatenn senindir.....

Sen hatayı en başında yapmışsın ki canım..
Madem birşey söyledin arkasında duracaksın, eğer durmayacaksan da o lafları sarf etmeyeceksin...
Bir öyle - bir böyle davranırsan karşındaki kişinin seni ne kadar ciddiye almasını bekliyorsun ki?

Hakkında hayırlısı olsun...

cok güzel söylemissin.... ayni fikirdeyim....

Canım üzüldüm ya ..nedir bunlardan çektiğimiz..üzerine gitme canım,bitmeyeceğini biliyorsun,bırak bakalım kendi haline..neler atlattınız bunlarla yıkılacağınızı sanmıyorum

bizimkinde de bu aralar gariplikler var,iyice cinsleşti aynı sizin geldiğiniz noktadayık dün geceye kadar,nefret eder hale geldim artık her şeyden,sonra çok kötü bir kavga ettik saçma sapan bir nedenden,
,çok hassas bir dönem,bunalttık birbirimizi..sizde bunaltmış olabilirsiniz canım..bir an önce düzelir inşallah,arada oluyor böyle..

en baştaki dilediği özür öylesine olabilir.. erkekler bazen hata yapmadıklarını düşünseler bile özür dilerler sırf trip çekmemek için..

ben ikinizde de hata gördüm canımm. fakat aramısın msj atmışsın vs. daha fazla yaapma.şimdi sen böyle aramaya msj yazmaya devam edersen daha çok havalara girer. yazma birşey dönecektir o birşekildee :40:

Ne kadar kırıcı,yıkıcı yorumlar yapıyor bazı arkadaşlar ,burdan iki satır yazmak kadar kolay kurulmuyor ilişkiler..

Son düzenleme:
kızlar barıştık aradı beni epey konuştuk özür diledik birbirimizden birbirimizi ne kadar sevdiğimizi daha çok anlıyoruz sanki böyle tartışmalar sonunda birdaha böyle tatsızlıklar yaşamamak için birbirimize söz verdik

Son düzenleme:

iyi canım çok sevindim,bazen oluyor böyle tuzu biberi sanki ilişkiyi taze tutuyor,nazar da olabilir

cnm keşke sözü bozmasaydın, sevgilim de bana çok diyor defol git diye ben o kadar çok yıpranıyorum ki 2 gün önce resti çektim.
olayda sen haklısın dengesizlik yapmaması gerekirdi ama başka kelimeler kullan. sana çok kızdım sonra konuşalım falan de mesela.
şimdi ise arama sadece bekle sen elinden geleni yapmışsın. cnm bi de cümlelerinin arasına nokta koyarsan iyi olur, bazı yerleri yanlış anlamış olabilirim :)

canım öncelikle yazımdaki noktalama eksikliklerinden dolayı çok pardon diyorum
haklısın canım fevrii davranmamak gerek zamanla yeneceğim bunu inşallah bu arada biz barıştık aradı bemi konuştuk epey hallettik yani yorumun için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…