İnsanların konuşmasına mı üzülüyorsunuz, evlenemediğinize mi?Kizlar merhaba herkese ya nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu anlamıyorum artik bu konu yüzünden kendimi eve hapsedesim var yasim 28 ve artik istisnasiz herkes bunun içinde güya okumuş cahil değildir diye nitelendirdiğimiz öğrtmeninden tutunda doktoruna kadar herkes bana ve cevremde benim yasitlarima ayni muhabbeti yapiyor 30 a kadar evlendik evlendik yoksa olmazmis bugün artik birkaç kisiyle muhabbetimizde ablaa 30 oldu mu yas demesiyle iyice koptum sanirim çok üzülüyorum bu duruma ve bu durumla nasil başa cikilir artik bilmiyorum
Sen bakma ona, rahatını kıskanıyor galiba...Verdiğin cevap süperkarta kaçmış gözüyle baktıkları için. hem bir kere onlar ne karışıyormuş Allahın işine... bana bu durumlar biraz şirk gibi geliyor. nereden biliyorlarmış rabbimin yazdığı çizgiyi de böyle fütursuzca konuşurlar anlamam. benimde bir teyzem var bana iki yıldır söylenir hep 24 yaşındayım şuan. bende tek bir şey söylüyorum baba parası yicem diyorum. artık bişey demiyor iki de bir aynı lafı duymaktan o da bıktı galiba.
İnsanlar, insanlarımız, evliliği bir araç değil amaç olarak gördükleri için evlende nasıl ve kimle evlenirsen evlen kafasındalar genel olarak. Kendi ezik taraflarını bastırmak için onu bunu huzursuz etmeye çalışırlar. Oyunlarına gelme. Belli ki o kişi senin daha karşına çıkmamış, çıksa evlenirdin herhalde yahu. Millete ne.. Allah hayırlı zamanda hayırlı olanla nasip etsin.Kizlar merhaba herkese ya nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu anlamıyorum artik bu konu yüzünden kendimi eve hapsedesim var yasim 28 ve artik istisnasiz herkes bunun içinde güya okumuş cahil değildir diye nitelendirdiğimiz öğrtmeninden tutunda doktoruna kadar herkes bana ve cevremde benim yasitlarima ayni muhabbeti yapiyor 30 a kadar evlendik evlendik yoksa olmazmis bugün artik birkaç kisiyle muhabbetimizde ablaa 30 oldu mu yas demesiyle iyice koptum sanirim çok üzülüyorum bu duruma ve bu durumla nasil başa cikilir artik bilmiyorum
haklısın bacım 27 de evlendım gene bı nebze erken dıyebılırım :) ama kadın 32 mi dedı erken kırk olmuş nerdeyse saçmalıydılar bazenBunlar kısmet işi. Kısmetin ne zaman çıkacağı belli olmaz. 30lu yaşlarında bekar kişilere evliliği bu kadar kakmanın bir alemi yok.
Ama bu sorular bitmiyor. Evlensende çocuk yapsanda illa soracak takacak sey buluyorlar merak etmeyin.
Ancak kalkip ben 35te evlendim çok erken triplerinide sacma sapan buluyorum. 50 yaş mı normal evlilik yaşı oldu artık yani? Millet 35-40ta menapoza bile giriyor. Bu kadarda sacma sapan konuşmayın yani moral olucam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?