32 yaşındaki bir genç kıza 40 a az kalmış menopoza gireceksin gibisinden yazan sizsiniz kusura bakmayın.Korkunc olan ne ??? Ben evlılıkle asla övünmem zira kendım de 27 evlendım 28 de cocuk şahıbi oldum yanı gayet geç erken degıl ıyıkı erken degıl . Erken evlılıge karşıyım çünkü sizde 40 ta evlensenız onla övğneceksınız korkunccccx. Ben otuz da evlenmek osterdım yapmam gereken şeyler vardı bı bir . Koca meraklısı degılım degıldım hala degılım kocamın ağzına bakarak ömrünü gecırenlerden degılım sadece evlılık olması gereken müessese amcak uygun bırı bulunurda ha bulunmazsa beklenır . Hepsı bu . Siz de 34 35 lerde evlenmeyı cok güzel dıyosnuz buda mı korkunc ccccccc aman Allah m
O konuşanlar hiç susmuyor ki.. Evlensen çocuk ne zaman? Çocuk oldu ikinci ne zaman? Ben 30 da evlendim hemde en umutsuz olduğum Zamanda yıllardır komşu sayılacak yakınlıkta ama hiç görmediğim biri nasibimmiş. Bekarken sıkça geyiğini yapardım belki siz de aşık olacağınız adamla yolda karşılaşıyor ama birbirinizi farketmiyorsunuzdur? Canınızı sıkan bu konuşmaları kim yaparsa yapsın tersleyin bi kere bi daha cesaret edemezler.Kizlar merhaba herkese ya nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu anlamıyorum artik bu konu yüzünden kendimi eve hapsedesim var yasim 28 ve artik istisnasiz herkes bunun içinde güya okumuş cahil değildir diye nitelendirdiğimiz öğrtmeninden tutunda doktoruna kadar herkes bana ve cevremde benim yasitlarima ayni muhabbeti yapiyor 30 a kadar evlendik evlendik yoksa olmazmis bugün artik birkaç kisiyle muhabbetimizde ablaa 30 oldu mu yas demesiyle iyice koptum sanirim çok üzülüyorum bu duruma ve bu durumla nasil başa cikilir artik bilmiyorum
Ben hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum telefonun sıkıntılı birazda tek tek yazamadim bu sizlerinde dediği gibi bizim dememizle olmuyo gerçekten umarim ama artik nasibim varsa cikar kisa zamanda çünkü çok bunaliyo insan zaten şuan evlenmememin sebebi gercekten içime sinen biri olmadigi için o doğru kişi cikmali
Tamam Nasıl istersenızHanımefendi kendinize gelin.
Bir cümle yazdım o cümlemden şu yorumları neye dayanarak çıkardığınızı sorabilir miyim ?
Ayrıca iyice çelişiyorsunuz kendinizle bence daha fazla yazmayın.Önce erken,sonra çok erken,sonra çok geç...
Bir de rica ediyorum düzgün Türkçe kullanın bu nedir yahu.
Bende 30 u görmek isterdim bazı nedenlerden dolayı . Bekarlık bır daha gerı gelmıyor ama cok cok geç evlenmeğe gerek yok ıyı uygun bırı olunca evlen gıtsın[/QUOTE
Evlen gitsin.....pazardan domatesmi seviyoruz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?