Nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu

Ben

haklısın bacım 27 de evlendım gene bı nebze erken dıyebılırım :) ama kadın 32 mi dedı erken kırk olmuş nerdeyse saçmalıydılar bazen
27 normal bence ama kalkip kimse 30un üstü erken demesin yani 32nin nesi erken 40-50 yaşında yeni gelin olmak mi normal. Iyice sacmaliyorlar hakikaten.

27 normal bence ama kalkip kimse 30un üstü erken demesin yani 32nin nesi erken 40-50 yaşında yeni gelin olmak mi normal. Iyice sacmaliyorlar hakikaten.
Aynen bacım . Ego tatmini bıraz da . Laf olsun torba dolsun . Bı tanıdık var otuz üstü evlenmeyı kız çöktü . Yani evlensede çöküyorsun bekar kalsanda . Ben alışamadıhım ve yapmam gereken şeyler bardı yapmadığım ıcın erken dıyorum

Istesiginiz yasta evlenin ama gercekten bi yastan sonra gelinlik bile yakismiyo be kardesim. Yasli gelin gibi oluyo. Hem evlenmekle kalmiyo ki. 1-2 sene kocanla gezip tozmak istiyosun, e sonra hamilelik (hemen olursa tabi) , 1sene de oyle gidiyo zaten.

Ha birde yas gectikce bu sefer begenmemeye de basliyosun. Sonra yasitlarin erkekler de sana bakmiyo daha kucuklere bakiyo. Sonra bekledim hadi iyisi olsun diyosun sende eleme yapiyosun. Yani en gec 30 diyorum ben evlilik yasi.

Evet haklısın bende otuz ve sonrasında evlenmek osterdım eşime dıyorum bazen . Oda dıyokı evlencek Ada'm bulamazdın erkekler daha genc kız isterler dıyor . Şimdi kızacaksınız bende kızdım kızlarda evlenır daha gençle dıye ama olmuyor Malesef başa kakar erkek sen benden büyüksün dıye . Bıde zor oluyor kabul etmıyor erkekler gerçekten 30 31 ıyı evlenmek için

Erkek zaten 30 olsa 30a bakmiyo ki.. 25-28liklere bakiyo..

Kimseyle başa çıkma çabası içine girme. Kendini evliliğe ne zaman hazır hissedersen o zaman evlen. Ne yanlış bir düşünce 30 dan sonra olmazmış. Olmazsa olmasın. Evlilik bir hedef değildir. Evlilik mevcut manevi yaşam standardını daha üst seviyeye çıkaracağına inandığın zaman yapılması gerken bişeydir. Asla bu yaş hatasına düşme.

aynen oyle cevremdede bircok arkadasimin esleri hep kendilerinden bir 5-6 yaş büyük. Benimde eşim 31 yaşında ben 23 yaşındayım.

ben 32 yaşımda ve bekarım, gayette bakıyorlar. kendimden 2 yaş küçüğü,1 yaş küçüğü geldi,daha 1-2 ay önce.. ama ben onların bazı yönlerini sevmediğim için kabul etmedim. şuan 35 yaşında biriyle görüşüyorum her gün artık adını koyalım diyor. ama ben biraz daha tanımak istiyorum diyorum. artık bazı şeyler değişti. eskisi gibi değil. 30-35 yaş arası bayanlar için normal kabul ediliyor.
hem erkekler bize bakınca sanki hemen kabul mu ediyoruz. evilik işi ciddi.

bi kaç cahil çıkıp 2 laf söyledi diye de kendimizi üzmeye gerek yok.

siz de 27 de evlendiniz diye kendinizi 18 lik yaptınız. ben den 5 yaş küçükken evlenmişsiniz hepi topu.. 26 yaşımda nişanlanıp, attım geri. bazı şeyler de kısmet..
önemli olan sağlıklı bir evlilik yapmak.. Allah nasip eder inşallah tüm isteyenlere...

Eşim benden 1 buçuk yaş küçük.
Bırakın "Benden büyüksün" diyerek başıma kakmayı(!), (nazar değmesin) beni memnun tutmak için çevremde fır döner.
Dışarıdan bakanlar ve bilmeyenler, beni eşimden en az 2-3 yaş küçük bile görüyor. Bozuntuya vermiyoruz
Üstelik minyon da değilim, 175 boyum var, topuklularımla deve gibi bi kadınım.

Çevremde de erkek küçük evlilik yapan insanlar görüyorum, çiçek gibiler Allah bozmasın.

+1

Kısmet işi.

Evliligin yasla alakasi yoktur bir kere onu gecelim. Ama cocuk icin evlenmek isteniyorlar evet erken evlenmek gerekir. Yas ilerledikce ve bünye rahata ziyadesiyle alisinca bebek bakmak kadini zorlar. O zamana kadar gez toz, istedigin gibi yasa ama ne bileyim sonra bebek bir ay uykusuz birakinca insan bir attan düsmüs kadar olur. Benim icin böyle en azindan. 23 yasinda kizimi kucagima aldigim anda dedigim ilk cümlelerden biridir keske daha erken yapsaydim lafi. Ben de otuzlarimda cozutmak istiyorum. Ha dogru erkek karsima cikmasaydi alirdim bir iki kedi mutlu mesut yasardim bekar bekar. O bana soru soran cevreye de girmezdim. Hersey dogru insanla karsilasmakla alakali. O da zamansizdir. Ya yirmisinde gelir ya da kirkinda. Bunu zorlamalari sacma.
Neden sirf yasim geciyor diye evleneyim ki? Dogru erkegi bulunca evlenicem diyin. Onlarin agzi susmaz dinlemeyin. Hemencecik pesine cocuk olmazsa da kisir olursun, yani bunlara zaten yaranamazsin hiiic dinleme sunlari.
Kimi kadin otuzunda enerji doludur bir bes sene daha gezeyim der gezsin. Dogru insani bulunca evlenir nolcak.
Ha iste evlilik neden erken yapilmali bana göre, sonradan bünyeye zor gelir benim düsüncemde. Rahata ben de alissam hiiic kocamin yerden coraplarini toplamazdim. En civil civil yaslarimda bebek bezi toplamazdim. Ama ben buldum evlendim mutluyum. Ama olmayadabilirdi, kiskanmasinlar hic siz gezerken. Evlilik öyle kolay degildir cünkü, hele ki cocuk. Kiskancliklarindan yapiyorlar sen de basini yak diye büyük ihtimal. Cünkü ben cok mutlu olsam da sen de evlen demem. Herkes bambaska, benim mutlu oldugum seyler baskasi icin cehennem olabilir.
Ama her insan baskadir yahu, evlenmeyen de evlenmez.

Hiç Te degıl 18 im demıyorum kı 27 bazı şeyleri düşününce erken mış benım ıcın tatlım . Hepi topu dedıgın beş yıl ve beş yıl ıcınde ıkı çocuk yapar büyütürsün hayatım ). Yabana atma . Kırkına az kalmış acele et :). Menepoza gırmeden çocuk yap . Ama dersen kı cocuk istemem sen bılırsın . Bende isterdim otuz da evlenmek kısmet olmadı ama otuz sonrası kesınlıkle erken degıl evlenmek ıcın . Muck

arkadasım sen iyimisin ya hem diyo 27 de evlendım erken evlendım diye 30 da evlenmek ısterdım hemde dıyo 40 ına az kalmıs menepoza gırmeden evlen 32 nerde 40 nerde ayrıca sanaane ısterse 50snde evlenır haddini bil biraz

Bunlar nasıl cümleler böyle,korkunç...İyi ki evlenmişsiniz yoksa övünecek ne kalırmış size de.

Iyi de okul kariyer derken sevgili de yoksa zaten 30dan önce evlenen yok benim çevremde nasip kısmet işi bu yaş geldi hadi karşıma ilk cikan la evlendim olmaz ki.
Ben halimden memnunum size ne oluyor de

Bana ne zaman evleneceksin diye sorana pazar düğünüm var diyorum geliyor musun? Tabi birşey diyemiyorlar ama hiçte sıkılmıyolar hep aynı soruyaa evlenirsemde haber vermicem bunlara başka sıkıntıları yok herhalde

İsteyen istediği zaman istediği yaşta evlenir. Bu nedir yaa ablamda 34 de evlendi kızı bunalımlara soktular. Resmen mahalle baskısı yaptılar. Kız şimdi evli ama bilmiyorum çokta sağlıklı bir evlilik olmadı onunki İnsanlar neden kendi hayatlarına bakmıyorda başkalarının hayatlarının içine etmekte çaba gösteriyorlar

Bunlar nasıl cümleler böyle,korkunç...İyi ki evlenmişsiniz yoksa övünecek ne kalırmış size de.
Korkunc olan ne ??? Ben evlılıkle asla övünmem zira kendım de 27 evlendım 28 de cocuk şahıbi oldum yanı gayet geç erken degıl ıyıkı erken degıl . Erken evlılıge karşıyım çünkü sizde 40 ta evlensenız onla övğneceksınız korkunccccx. Ben otuz da evlenmek osterdım yapmam gereken şeyler vardı bı bir . Koca meraklısı degılım degıldım hala degılım kocamın ağzına bakarak ömrünü gecırenlerden degılım sadece evlılık olması gereken müessese amcak uygun bırı bulunurda ha bulunmazsa beklenır . Hepsı bu . Siz de 34 35 lerde evlenmeyı cok güzel dıyosnuz buda mı korkunc ccccccc aman Allah m

her yas grubundan evlenip farkli zmnlarda coluk cocuga karisan bircok arkadasim oldu. hepsinin ortak ozelligi herkes kendi hayatini yasiyor.
ins sizde uygun zmnda uygun birisiyse evlenip cocuk sahibi olursunuz.
cok takilmayi gerektirecek bir konu degil bende daha yasiniz 27, gec degil hic.

Hanımefendi kendinize gelin.
Bir cümle yazdım o cümlemden şu yorumları neye dayanarak çıkardığınızı sorabilir miyim ?
Ayrıca iyice çelişiyorsunuz kendinizle bence daha fazla yazmayın.Önce erken,sonra çok erken,sonra çok geç...
Bir de rica ediyorum düzgün Türkçe kullanın bu nedir yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…