Nedir bu zamane erkeklerinin nazından çektiğimiz???

Sizin konularınızda bir dert havası sexemiyorum hiç.
Sürekli bi "hadi toplaşn konusalım" havası var. Cidden doğru yere konu açıp açmadığınızı bilmiyorum. Mune bilgilendirirse sevinirim
Bu konu kadın erkek ilişkilerini irdeliyor, konu sahibesine ait kişisel bir sorun, dert diyemeyiz, erkeklerin tavrına göre tavır almayı tavsiye eden ve bazı öneriler sunan topik ilişkiler duygular hayatın içinden bölümü veya ah erkekler kısmına uygun, konudaki ana karakter erkekler olduğundan ah erkeklere taşıdım

Tabiki ailenin yetiştirme tarzı, aile içi iletişim, anne baba davranışları ve davranışlar arasında ki tutarlılık bir insanın yetişmesinde ve kişilik yapısında etkilidir. Bu konuda sizinle hem fikiriz. Ben size ek olarak birde işin toplumsal boyutundan bahsettim. Mesela ben bir kadınım. Toplumun bana da yüklediği bak ideal kadın kalıbı bu dur dediği birtakım davranışlar var. Ama birçoğu bana kesinlikle uymuyor. Ve bu şekilde davranmayı reddediyorum...

Orada haklısınız ! Aslında ideal kadın ya da ideal erkek yerine ideal insan olsa hiç sorun kalmaz gibime geliyor :)

İşte kilit cümleyi söylediniz. "Kim ne ise o dur. Zorlamamak lazım".. bende böyle düşünüyorum. Zaten değiştirmeye kalkışınca karşı taraf daha da dirençli oluyor. Ve kesinlikle ilişkiler çıkmaza giriyor. İki insan arasında tolere edilecek şeyler vardır. Edilmeyecek şeyler vardır. İyi analiz etmeli dediğiniz gibi...

tamamen bizim yüzümüzden :)
gerçi kendi adıma numunelik bir kocam var. benden fazla ev işi yapar her özel günü şölenlerle kutlar bana :) sürpriz üstüne sürpriz yapar. yani kadınlar günü diye anneme çiçek alıp gitti o derece.

ama bizler eşler olarak evlenince annelik iç güdümüze sahip çıkamıyoruz. aman mont giy üşürsün aman şunuda ye vitamindir vs vs derken eşlerimizi alıp 2 yaşındaki çocuklara çeviriyoruz. sonra al sana 30 yaşında terrible two sendromlu koca :)

bakmayın ataerkil toplum olduğumuza evi de kocayı da çekip çeviren kadındır.

odun yada genellemek değilde.
kendi adıma açılan konuları okuyunca erkeklerdeki aşırı sinir halleri hiddetlenme küsme durumları var.

odun yada genellemek değilde.
kendi adıma açılan konuları okuyunca erkeklerdeki aşırı sinir halleri hiddetlenme küsme durumları var.
Kadınlar çok mu sakin sanki, kendimde dahil? Burada mağdurun ağzından dinliyoruz olayları hep ve kadınlar var burada sadece acaba erkekler yazsalardı neler yazarlardı?

Çekmeyin efendim. Ben böyle bir ilişkimi bitirdim mesela. Nazlı mı nazlı. Kaprisli mi kaprisli. Çekilecek dert değildi. Başka biriyle görüştüm. Paşamız geçen sene yavuklusundan ayrılmışmış. Çok yorulmuşmuş. Uğraşmak istemiyormuşmuş artık hiçbir kızla. Ben nazlıyım. Nazımı çekemeyecek adamı ben ne yapayım dedim ve salladım. Hiçte pişman olmadım vallahi. Kim kadın kim erkek karıştırıyor bazıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…