nedir videoları..

Kendinize güvenmiyorsanız nacizane fikrim ilişki yaşamayın.Daha bir videodaki kadını görüp kıskanclık çıkarıp hayatı hem kendinize hem sevdiğiniz insana zehir ediyorsanız siz ilşki yasayacak kapasitede biri değilsiniz.

Merhaba arkadaşım...
Tepkin abartı tabi ki buna bir şey diyemem ama böyle insanlar da var bu gerçek...
Ben de senin gibiyim...
Olur olmaz şeylerden kıskanabiliyorum...
Kesinlikle özgüven eksikliği değil bu..
Bazı arkadaşlar böyle görmüşler ama eziklik psikolojisiyle alakası yok....
Sevdiğini hiçbir şeyle paylaşamama duygusu...
Gözlerini, ellerini ruhunu gerekirse aklını...
Sevgi böyle bir şey bazıları böyle yaşıyor...
Karşındakinin sabrına ve sevgisine göre de şekilleniyor...
Mutluluklar..
Aynı dediğin gibiyim canım özgüven eksikliğim olabilir ama bu konuda değilim çünkü bu onu herhangi bişeyle paylaşma kıskançlığı normal değil ama napayım elimde olmuyo ne yazıkki

kadın videosu izleyen bu ahlaksız adamdan bir an önce ayrılmalısınız :KK14:
gerçekten seven erkek dişi sineğe bile bakmaz. hadi diyelim yaptı böyle bir şey ne yüzle size söylüyor, hiç ar edep kalmamış :stop:

Ohaaaa (deliha ):confused:

3 ocak 1 şubat kıskançlık krizlerine bir son ver yoksa yakında ex nişanlı olma ihtimalin çok yüksek

ya ama o kız çok tatlı bende hastasıyım o vidyoların bide güzel anlatıyo yapmayın ya
ne var sanki eşimde izlese hatta ilk o bana göstermiş olsa teşekkür ederdim çok seviyorum o vidyoları
bıcır bıcır o kızıda adı neydi unuttum bak şimdi
hele sonbaharı anlatışına hastayım:)

Nişanlın yüzük atı atacak dizginle kendini artık

Tobeler olsun, biraz degil abartmaya son noktayı koymussunuz.
Dizi izlemiyor musunuz,tada.hic tv,film? Oralarda da en itici tipleri oyuncu diye secmiyorlar haliyle.E siz izlediginizde arayis icinde mi oluyorsunuz simdi?

Çekilecek dert değilsin.
Senin gibi anlayışsız, sorunlu kafa yapısı olan insanlara da hep böyle saftirik erkekler denk gelir. Kezbanlığın dibi bu.
İşsiz güçsüz sadece hayatındaki erkeğe trip atan biri olmak çok mu hoş bir şey?
Tüm konularında tek sıkıntın erkek arkadaşın. Bu kadar uğraşsız olmak çok itici. Demek ki sevgilin de boş muhabbetleri seviyor. Yoksa bi sn durmazdı senin gibi biriyle.

Back
X