Nee hala bekar misin dedi :(

ben anlamiyorum bu evlenme merakini.herkes evlenmek zorunda mi.insan kendi icin yasamali once.evlide olsa bekarda olsa mutlu olmali.merak etme canim.boyle buldumcuklar hayatlarindan mutlu degillerki disardakilere boyle davranarak mutlu oluyolar kendilerince.boyle sozlere alisik ol ve asla kafana takma.yanlis bi evlilik yapip hic ugruna sorumluluk altina girmektense bekar olmak daha iyi.

muhasebecinin kazancı pek olmaz o kadar altın daire şık kıyafetlere verecek parası olmaz..nereden buluyormuş acaba..sakın çalıştığı yeri..

Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28 ( paylasmak istedim

hayyattta böle geri kafalı ınsanlar cıkabılıyor ınsanın karsısınaaaa bence umursamayın ,elbet vardır senıde bekleyen bir nasip, şeyini tutmak ona kalmamıs :))))))))

Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28 ( paylasmak istedim

Yok artık yaaa, kadınlar ne koca meraklısı arkadaş, gelmiş 28 yaşındaki gencecik kadına evde kaldın diyor Valla ben güldüm, siz de deseydiniz "Canım kendimi geliştiriyorum, geziyorum, tozuyorum. Bana göre acelesi olan bir şey değil koca bulmak, zaten elimi sallasam ellisi istediğim zaman evlenirim" diye

Böyle patavatsızlar var malesef. Benimde liseden arkadasim karşılaştığımızda evlenmedin mi daha dedi. Hayir dedim sonucta önce okul sonra iş herseyin sırası var sen sanırım önceligını evlenmeye verdin dedim. Sustu bisey diyemedi. Bide duba gibi olmuşsun sen ya dedi terbiyesiz yaaa şok olmuştum. Seninde benden asagı kalır yanın yok valla masallahın var dedim. Arada denk geliyoruz bakmıyorum yuzune. Benimde bir kuzenim var benim bekarligimin sanirim ona dert oldu. Olup olmadik yerde evde kaldin diye söylenir. 40 yasinda ama patavatsiz iste ne konuscagini ogrenememis. Bigun dicem ona sen buldun yaa iste milleti dert etme diye ama sivri dilli bi kadin oldugundan daha beter laf soyler ona yetisemem diye susuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen de tebrik etseydin "bir koca bulup hayatinin yegane amaci olan uremeyi gerceklestirebilmissin aferin sana"

Maalesef çevrede böyle baskılar hep var. Önce evlen derler, sonra çocuk yapın artık derler, sonra çocuk yalnız kalmasın ikinciyi yapın derler. Ben anlamıyorum illa insanlar belirli bir kalıba göre mi yaşamalılar. Bence hiç takmayın, arkadaşınızın bu şekilde konuşması hoş değil, evlenip evlenmemek ya da geç evlenmek, çocuk doğurup doğurmamak tamamen insanların kendi tercihi ile olmalı, belli bir sıralamayı takip etmek, sırf baskılardan kurtulup evlenmiş olmak için evlenen ve mutsuz olan bi yığın insan var, böyle tavırlara karşı espriyle yaklaşmak en iyisi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben daha 24e yeni gireceğim aynı yaştaki arkadaşım 1 buçuk yıllık sözden sonra nişanlandı her fırsatta"siz de yok mu, ay niyeti yok galiba seninkinin" diye ezmeye çalışıyodu beni en son ben ezdim merhabayı da kesti.

Ablam 25 yaşında en yakın arkadaşı 23 yaşında falan evlendi ne zaman onlara gitse kızın kendi, annesi, kız kardeşi ablamı çember içine alıp "senin yok mu, ay yavrum sana da nasip olur üzülme, ayy neden yok sakın şöyle böyle deyip beğenmemezlik etme" hani evde kalmış ya talip geldi mi beğenmemezlik etme diyo annesi

Böylelerini direk zayıf yerinden vuracaksın evlenince, 1-0 öne geçtim sanıyolar. Ee hayatlarında var olan tek amacına ulaşmış insanlar bunlar yadırgamamak lazım.

Hayatta ki tek gayen evlilik olursa, onu gerceklestirince de herkesi yendim zannedersin, bu nasil bir bos insan modelidir...
Yasin 28, artik eskisi gibi degil, ha okudum, ha is buldum, ha su ha bu, insanlar artik 30'unda evleniyor...
Onun bunun sozune bakma, eksik insanlar eksikliklerini ortmek icin ellerinde ne varsa cok matah bir seymis gibi gosterirler, bizde sinir oldugumuzla kaliriz...
Sikma canini sen...

"yazik" nedir yahu? gormediginiz iyi olmus bu arkadasinizi senelerce. Pek yararli birine benzemiyor

canım yaşın gayet normal..çok patavatsızmış..yazık denir mi yaa..seni çıtır gördüyse ve kendi de biraz çöktüyse çekememiştir..ne düşüncesiz insanlar varrrr..

Son düzenleme:
Ben üniversitedeyken bir lise öğrencisine ders veriyordum kızın çıktığı vardı iki yıllık universiteye gitti bitirir bitirmez evlendi evlenir evlenmez beni aradı abla ben seni geçtim dedi. Sanırım kimilerinin hayatı evlilik üzerine kurulu. Takmayın bence yaşınız gayet normal. Saçmalamış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla çok doğru yazmışın. Bende bıktım artık 8 yıllık evliyim iki çocuğum var çok şükür.ama bıktım yani ev temizlemekten yemek yapmaktan çocukların peşinde koşmaktan yaş 34 kaldıramıyorum artık çocukların sesine bile tahammul edemiyorum.eşimde iyi bi insan . Ama yinede mutlu olamıyorum bi türlü çalışmak kazanmak istiyorum ev hanımlığını istemiyorum artık.pöfffffff

Amann hic kafaya takmiyorum ben yasim 27 kafama gore biri olursa evlenirim yoksa evlenmem bu kadar sende takma ay canim sende cok yaslanmissin taniyamadim deseydin allah baska dertler vermesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla canım Allah yardımcın olsun.Eğer yapabiliyorsan bir işe gir,çocuklara da bir bakıcı falan tut,maaşının yarısına hatta belki daha fazlasına mal olur belki ama en azından nefes alırsın çünkü eve bütün gün ufak çocuklarla tıkılmak işte çalışmaktan daha zor bence.Valla daha yeni evliyim ama çocuk yapar mıyım bilmiyorum,gözüm çok korkuyor,dünyanın en zor işi .Allah tüm annelere sabır versin diyelim

bende 29 yaşımdayım bende takıyorum kardeşim ben takmasam millete dert oluyo sanki onlar yalnız sanki onlar evlenecek millete bi dert oluyo bi dert oluyo sormayın

Hepinizin yorumlarini okudum destekleriniz icin cok tsk ederm..:) dün baya moralim bozulmustu, ama yazdiklarinizi okuyunca okdr rahatladim ki :) iyi ki varsiniz.. Insallah isteyen herkese ALLAH hayirli evlilikler nasip etsin

Suan bekar oldugum icin bana bana imrenen okadar cok arkadasim varki.28 yasindayim bende.dugunu olacak ve olmus olan birkac arkadasim var hava atip burun.kiviran.simdiki bana talip olan adayi anlatsam.kiskancliktan kydururlar.benim.icinmi evlen diyorlar sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…