- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi gamzelim123
-
Benim genö kızken çok samimi arkadaşım vardı bu liseden sonra epey yaşı geçkin bir muhasebeciyle evlendi ama evlendikten sonra kıza bir haller oldu ki baba evinde epey fakirlik mevcuttu durumları kötüydü ama bu sokağı çıktığında artist gibi giyinirdi sanırsın ki sosyete sonra evlendikten sonra bir buket çiçekle tebrik için evine gittim bu sonradan görme olunca bir havalar bir görgüsüzlük yıkadığı iç
çamaşırları ki eşininde vardı bana dürmeye verdi ama ben çok bozuldum anlatamam artık evlenmiş ya yeni eşyalar apartman dairesi kolda altınlar
sonra ben eve gittikten sonra birde altınlarımı sen mi çaldın deyince tamamen uzaklaştım altınlarıda sonra öğrendim karşı komşusu çalmış annesi bize özür dilemek için geldi ama ben soğudum anlayacağınız allah kimseyi sonradan görme yapmasın
Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28( paylasmak istedim
Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28( paylasmak istedim
Valla çok doğru yazmışın. Bende bıktım artık 8 yıllık evliyim iki çocuğum var çok şükür.ama bıktım yani ev temizlemekten yemek yapmaktan çocukların peşinde koşmaktan yaş 34 kaldıramıyorum artık çocukların sesine bile tahammul edemiyorum.eşimde iyi bi insan . Ama yinede mutlu olamıyorum bi türlü çalışmak kazanmak istiyorum ev hanımlığını istemiyorum artık.pöfffffffağzınıza,ya da klavyenize sağlık.Emin ol ne evliliğin ne de bekarlığın birbirine üstünlüğü yok.Hayır böyle bekarlara hava atmaya çalışanlara da çok şaşırıyorum görende sancak düğününü Çırağan Sarayı'nda yaptılar,kahvaltıları özel jetle gidip Paris'te,öğlen yemeklerini de Roma'da yiyip akşamları da kırmızı şarap içerek gondolda keman sesleri eşliğinde kocalarıyla Venedik sokaklarında romantizm yaşıyorlar sanacak.Emin ol şu an çocuklarının donlarını yıkıyor,akşama da ne yemek yaparım,salça da bitti ama bizim büyük kızı yollayıp Neriman Abla'dan salça mı istetsem diye düşünüyordur.
(evli yaşamını aşağıladığımdan değil kendim de evliyim)
Valla çok doğru yazmışın. Bende bıktım artık 8 yıllık evliyim iki çocuğum var çok şükür.ama bıktım yani ev temizlemekten yemek yapmaktan çocukların peşinde koşmaktan yaş 34 kaldıramıyorum artık çocukların sesine bile tahammul edemiyorum.eşimde iyi bi insan . Ama yinede mutlu olamıyorum bi türlü çalışmak kazanmak istiyorum ev hanımlığını istemiyorum artık.pöfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?