Nee hala bekar misin dedi :(

İşi gücü yoksa, kocasıyla mutsuzsa ancak mutlu pozları vermeye çalışıyorsa sana haset etmiş, o yüzden böyle bir yorum yapmıştır.

Bence sana yazııık deseydin.

Lafa bak gerizekalı...

Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28 ( paylasmak istedim

sen de ona deseydin ya yazııık bu yaşta iki çocuuuk ! hangi devirde yaşıyosun deseydin artık insanlar bu yaşta evleniyor. bence o seni kıskanmış boşver salla

Anlıyorum seni canım aynı şeyi bende yaşıyorum ara ara gerçi yaşım 26 ama yine de insan uzulmeden edemiyor. Arkadaşların da dediği gibi özgürlüğünü kiskanmanin verdiği bi dışavurum olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28 ( paylasmak istedim

Bazı kadınlar vardır sadece evlenmeye programlanmistir. Tek emelleri odur. Evlenmezlerse kendilerini yarim insan sanirlar. Evlenmeyi bi halt sanarlar. Çevre faktörü cok önemli tabi kız çocuklara küçüklükten çeyiz hazirlama bilmemne küçüklükten hepsi kafasına yükleniyor. Bende 30 a geldim evlendim. Mutluyum ama karşıma sevdiğim biri çıkmasaydi evlenmiş olmak için evlenmezdim. Benim tek şanslı yanım bizim aile göreneklerinde küçük yaşta evlenmek yok kimsede sana evlen artık demez. Kafkas kökenli arkadaşlar varsa bilirler. Sadece 22 yaşında işe başladığımda is yerindeki kız arkadaşlar beni cok taciz ediyorlardi hepsi ise girer girmez yarış eder gibi evlenip şimdi boşanmaya başladılar o benle bekar diye dalga geçenler'sen önüne hayatına bak sana kim ne yapıyosa ınan onun başına gelecektir

Bende bir kac ay sonra 29 yasinda olacagim
Allah baguslasin iki tane evladim var kimisi arkadaslarimiz o yasta iki coxuk sahibu olmayi oldukca asagilamis
konu sahibu arkadasi elestiren arkadastan sizlerin ne farki kaldi?

konuya gelince arkadasim 28 yas cok genc bir yas
brn yasitim ve benden buyuk olan arkadaslarim evlenemedigunden dert yanarken evlenmek icin evlenmemeleri gercekten hazir olduguklarinda ve karsisindaki insanlar emin oldugunda evlenmeleri yonunde fikrimi beyam ederim
rabbim benum esimle ufak yasta karsilasmami nasip etti sukur hic pisman ettirmedide esim
3o okur 4o olur onemli olan mutlu bir evluligin olmaasi

Üzülecek ne var bunda? Toplum baskısı, toplum gerçekleri... ben ilkokul arkadaşımı gördüm, erkek kendisi ve çocukları olmuş. O zamanlar daha evli değildim ve bana "aaa neden?" diye şaşırarak sordu. Şimdi bu yapıda birinin söylediğine neden kafa yorayım. Hem erkek ve samimiyetimiz yok hem ayak üstü benim neden evlenmediğimi sorgulayabiliyor... nasip olmadı diyip geçmek en mantıklısı.
Evlenmek hayatın gayesi değil sonuçta, hiç olmayabilir de...

sende deseydin sen evlendin başın göğemi erdi diye yaşında ne var hem ister evlenir ister evlenmezsin şart deil daha gençsinde kendi o yaşda 2 çocuk yapmış orta yaş sendromunamı girmiş te alahım

evli mutsuz olmaktansa hala bekar ama mutlu ol şekerim forma bakmadınmı ne mutsuz güvensiz evlilikler var

Son düzenleme:
insanlar evlenmek = uzaya gitmek zannediyor
hele çocuk doğurmak = uzayda koloni kurmak

hey Allah' ım yaa yazık demiş bir de

hiç kafana takma

evlenmek iyidir ama evlenince dünyayı kurtarmıyoruz :)

asıl kendisine yazık öyle bir insan olduğu için.evlenmemek kötü bir şey değil ki.yaşı, zamanı falan yoktur bunun ne zaman karşınıza kendinize uygun olan ve evlenebileceğiniz biri çıkarsa o zaman evlenirsiniz zaten.öyle biriyle karşılaşmazsanız da sırf evlenmiş olmak için evlenecek değilsiniz ya.ya da belki de evlenmek istemiyorsunuzdur mesela ben evliliğin çok zor bir şey olduğunu düşündüğüm için ileride evlenmek falan istemiyorum ne olmuş yani?

Yani sanki karsima iyi biri cikti da ben mi istemedim.. Bende isterdim hayirli bi evlilkk yapmayi, cocuklarimin olmasini ama ALLAH yazmadiysa bisey degisteremem

yazık mı :)))
sende deseydin keşke ,senin de evlendiğin çok belli çok çökmüşsün ,canım ne olmuş sana böyle kıyamam yazıkkkkk deseydin ya :))
evlenme yaşı en erken 30 olmalı bence,ben evliyim 26 yaşında evlendim mutluyum ama yine de erken evlenmişim diyorum,doya doya yaşa hayatı:))

Tadini cikar, cok sukur mutluyum huzurluyum ama keske annecigimin babacigimin kardeslerimin yaninda biraz daha kalabilseydim diyorum... Evlenmeden anlayamiyosun ne yazik ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sende ayy ne acelen vardi da iki cocuk yaptin yazikk sanada beeee deseydinn ya altta kalmayin kizlarrrrr

Hayattaki en büyük gayesi evlilik olan,bunu bi başarıymış,bekarlarıda sanki çook istediği halde evlenmeyi bi türlü başaramıyomuş gibi gören evlilik budalalarının alışılagelmiş davranışlarından biri.Evlenmiyosak keyfimizden evlenmiyoz kime ne be ay!

erkenden evlenip üzerine birde iki çocuk yapan çökmüş kadınları görünce evlilikten soğuyorum sende az kendine zaman ayır ne olmuş sana böyle yazzıııkk deseydin ..bazılarını anladığı dilden vuracaksınki orda kendini gömsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…