Nee hala bekar misin dedi :(

28 yaşında 2 çocuğu varsa 48 yaşında 4 olur heralde asıl ona yazık gen yaşta evliliği marifet sanıyorlar

Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28 ( paylasmak istedim

Üzülme boşuna.Bana benzerini kuzenim yapmıştı. Aynı liseden mezun olduk. Mezun olduktan sonra ben üniversiteye devam ettim o ailesi üniversiteye göndermeyince hemen evlendi. Konuşuyoruz liseden mezun olalı 5 sene falan olmuş ne kadar çabuk geçti. Benim gayretliliğim tutmuş olacak ki çok boş geçti o beş senem filanca şeyi vs. yapsaydım iyi olur diyiverdim demez olaydım. Kaldırdı bana ay benim hiç boş geçmedi evlendim dedi.

Sen de ona deseydin "neee evlendin mi 2 çocuğun mu olduuuu?" diye:)
Hatta o üzüntüyle belliydi zaten sen okulda da fingir fingirdin falan deseydin:)

boşver yalnız olmanın tadını çıkar bol bol gez toz bi sürü dert ne yapcan? zamanı gelince evlenirsin Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…