- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi gamzelim123
-
Hayatı evlenmekten ibaret sanan, evlenince çağ atladığını zanneden zihniyeti kınıyorum. Arkadaşınıza acıdım, bu kadar sığ olduğu için. Herkes evlenmek zorunda değil, toplumun dayatmalarına uymak zorunda değilsiniz zira evlenmek bir meziyet değil. Nikah defterine imza atmaktan daha önemli şeyler var hayatta mesela bir şeyler üretebilmek, ya da akademik başarılara ve iş yaşamında başarılara imza atmak gibi. İnsanın kalbinin ve fikirlerinin uyuşacağı insanı bulduğunda elbette evlenme zamanı gelir ama bunun bir yaşı olduğuna inanmıyorum.
Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28( paylasmak istedim
Canim uzuldugune deger mi? Yarasi olmasa seni yaralamaya calizmazdi. Bence asil o seni kiskandi, disavurumu bu sekilde oldu.
Dusunsene birkere onun bir suru sorumlulugu var, ozgur degil ve yeni birini tanimak, evliligin ilk zamanlari gibi onun cok gecmisinde kalan heyecanlar, senin onunde seni bekliyor
koca delısı değilim, acelem yok deseydınKizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28( paylasmak istedim
Hayatta evlenmekten baska basarisi olmayan insanin verecegi tepkiyi vermis. Asil arkadasina yazik koca bulmayi marifet saymis. Size ancak onun seviyesine inerseniz yazik olur. Ben boyle tiplerle muhatap olmam size de tavsiye ederim
Benim genö kızken çok samimi arkadaşım vardı bu liseden sonra epey yaşı geçkin bir muhasebeciyle evlendi ama evlendikten sonra kıza bir haller oldu ki baba evinde epey fakirlik mevcuttu durumları kötüydü ama bu sokağı çıktığında artist gibi giyinirdi sanırsın ki sosyete sonra evlendikten sonra bir buket çiçekle tebrik için evine gittim bu sonradan görme olunca bir havalar bir görgüsüzlük yıkadığı iç
çamaşırları ki eşininde vardı bana dürmeye verdi ama ben çok bozuldum anlatamam artık evlenmiş ya yeni eşyalar apartman dairesi kolda altınlar
sonra ben eve gittikten sonra birde altınlarımı sen mi çaldın deyince tamamen uzaklaştım altınlarıda sonra öğrendim karşı komşusu çalmış annesi bize özür dilemek için geldi ama ben soğudum anlayacağınız allah kimseyi sonradan görme yapmasın
Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28( paylasmak istedim
Geçenlerde arkadaşımın yasin okumasına gittim tabi benim gibi aynı yaşıtlarım vardı biri demez mi allah erkekleri başımızdan yok etmesin benim arkadaşımda 38 yaşında ve halen bekar bende kadını bu sözü için azarladım ve dedim ki dünyanın bin bir türlü hali erkeksiz yaşayamıyacakmıyız dul var ,bekar evlenmemiş var ve arkadaşımıda örnek gösterdim baktı tepki yiyince kıvırmaya başladı böyle toplumlarda ve bu zihniyet bulunan insanlarla birlikte olmak istemiyorum ,bunlar insanı ancak sinir eder ne gazete ne dergi ancak yemek mutfak kocam sohbeti ,iğrençler yani halen geri kafa erkeği yüceltme bu çağda
Bakisini da görecektiniz.. Gözlerini bir acti.. Oysa ben üniversite okuyup meslegimi elime almis bi kizim. Onun gibi degilim yani. Haklisiniz agzinin payini vermeliydim, bu da bana ders olsundestekleriniz icin cok tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?