Nee hala bekar misin dedi :(

Geçenlerde arkadaşımın yasin okumasına gittim tabi benim gibi aynı yaşıtlarım vardı biri demez mi allah erkekleri başımızdan yok etmesin benim arkadaşımda 38 yaşında ve halen bekar bende kadını bu sözü için azarladım ve dedim ki dünyanın bin bir türlü hali erkeksiz yaşayamıyacakmıyız dul var ,bekar evlenmemiş var ve arkadaşımıda örnek gösterdim baktı tepki yiyince kıvırmaya başladı böyle toplumlarda ve bu zihniyet bulunan insanlarla birlikte olmak istemiyorum ,bunlar insanı ancak sinir eder ne gazete ne dergi ancak yemek mutfak kocam sohbeti ,iğrençler yani halen geri kafa erkeği yüceltme bu çağda

Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28 ( paylasmak istedim

sen de ona deseydin

"nee evlendin mi? bi de 2 çocuk? yazık gençliğine yazık..."

bosver canim evli olanlarin basi göge ermiyor
ve cogu senin gibi bekar olmak icin neler vermez ki emin ol
yerinde olsaydin bana böyle laf soksaydi bende onun evliligini sorgulardim
illa birseyler cikardi bende lafimi guzelce yerlestirirdim

Aman sen ne takıyorsun bende 29 da evlendim :)))) ne oldu başım göğe mi erdi anne babamdan çok uzaktayım ve onlari cok aşırı özledim. .boşver üzülme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ağzınıza,ya da klavyenize sağlık.Emin ol ne evliliğin ne de bekarlığın birbirine üstünlüğü yok.Hayır böyle bekarlara hava atmaya çalışanlara da çok şaşırıyorum görende sancak düğününü Çırağan Sarayı'nda yaptılar,kahvaltıları özel jetle gidip Paris'te,öğlen yemeklerini de Roma'da yiyip akşamları da kırmızı şarap içerek gondolda keman sesleri eşliğinde kocalarıyla Venedik sokaklarında romantizm yaşıyorlar sanacak.Emin ol şu an çocuklarının donlarını yıkıyor,akşama da ne yemek yaparım,salça da bitti ama bizim büyük kızı yollayıp Neriman Abla'dan salça mı istetsem diye düşünüyordur.
(evli yaşamını aşağıladığımdan değil kendim de evliyim)

Son düzenleme:
Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28 ( paylasmak istedim
koca delısı değilim, acelem yok deseydın evlılık öyle kolay bir şey değil
o insanı tanıyacaksın, anlaşacaksın, ileriyi görmeye calısacaksın
erkek çok dısarda
kımse kaçmıyor dımı.

Hayatta evlenmekten baska basarisi olmayan insanin verecegi tepkiyi vermis. Asil arkadasina yazik koca bulmayi marifet saymis. Size ancak onun seviyesine inerseniz yazik olur. Ben boyle tiplerle muhatap olmam size de tavsiye ederim

Bu tip hemcinslerimden iğreniyorum ya,kadınların astronot olup uzaya çıktığı,açık kalp ameliyatı yaptığı,bilimsel keşifler yaptığı bir devirde hala da hayattaki tek amacı kendilerini erkeklere beğendirmek olan kadınlar var.Çok yazık.Hadi diyelim erkekler karşı cins diye kadınları aşağılıyor kadınlar ne diye kendilerini bu kadar aşağı bir konuma düşürüyor anlamak zor.

Benim genö kızken çok samimi arkadaşım vardı bu liseden sonra epey yaşı geçkin bir muhasebeciyle evlendi ama evlendikten sonra kıza bir haller oldu ki baba evinde epey fakirlik mevcuttu durumları kötüydü ama bu sokağı çıktığında artist gibi giyinirdi sanırsın ki sosyete sonra evlendikten sonra bir buket çiçekle tebrik için evine gittim bu sonradan görme olunca bir havalar bir görgüsüzlük yıkadığı iç
çamaşırları ki eşininde vardı bana dürmeye verdi ama ben çok bozuldum anlatamam artık evlenmiş ya yeni eşyalar apartman dairesi kolda altınlar
sonra ben eve gittikten sonra birde altınlarımı sen mi çaldın deyince tamamen uzaklaştım altınlarıda sonra öğrendim karşı komşusu çalmış annesi bize özür dilemek için geldi ama ben soğudum anlayacağınız allah kimseyi sonradan görme yapmasın

Yok artık

Ay çok saçma.Arkadaşın mutlu değil galiba ki böyle bir cümle kuruyor.Çağımızda kız çocukları okula kampanyası var erken evliliklerin önüne geçilmeye çalışılıyor bu nasıl bir zihniyet.Şaşırtıcı geldi bana.Ben Ağustos ayında 30 olucam bir çok arkadaşım hala bekar ve gayet normal geliyor bana bu durum.Çok cahilce bir tavır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

28 yaş bekarlık için gayette normal bir yaş yani artık insanlar 26 yaşında anca üniden mezun oluyor sizin yaş grubunuzda bekar dolu. Hem acaba neye yazık diyorki evlenmişde nolmuş başı göğemi ermiş gerçekten hey allahım. O sizin bekarlığınızı kıskanmış olabilr sonu.ta artık onun birsürü sorumluluğu var

Bakisini da görecektiniz.. Gözlerini bir acti.. Oysa ben üniversite okuyup meslegimi elime almis bi kizim. Onun gibi degilim yani. Haklisiniz agzinin payini vermeliydim, bu da bana ders olsun destekleriniz icin cok tsk ederim

bazı insanlar densiz olur.bekarlığın sultanlık olduğunu unutmuş olmalılar..hem evlenmek şart değil ki..

Ya sen neden üzülüyosun evde posta posta döven Aldatan alkolik yada kötü huylu bir kocan olacağına ananın dizinin dini en iyisi öyle bi ortamda insanlarn gönlü kırılmaz o daha bunu öğrenememiş Allah böyle kulunu sevmez turşusunu kursun kocasınn sen senin için hayırlı olanı yaşıyosun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bakisini da görecektiniz.. Gözlerini bir acti.. Oysa ben üniversite okuyup meslegimi elime almis bi kizim. Onun gibi degilim yani. Haklisiniz agzinin payini vermeliydim, bu da bana ders olsun destekleriniz icin cok tsk ederim

pek yorumları okuyamadım ama sanırım o sözü söyleyen tahsil yapmamış ve mesleği yok..kocası boşadı diyelim bu hatunu ne yapacak ondan sonra geçimini nasıl sağlayacak..bazıları evliliği maddi garanti olarak görüyor.ama siz ne güzel okuyup iş sahibi olmuşsunuz..kimseye muhtaç değilsiniz..belki seni kıskandı için için.seni demoralize etmek istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…