- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.150
- 373
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Arkadaşım siz kendinizi iyi hissedebilirsiniz de eşiniz belli ki çok agresif.
Nasıl uğraşacaksınız bu şekilde hem onunla?
ramazan için kurtarıcı tatlı tarifi:)
1 yumurta
yarım su bardağı yogurt
yarım su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı irmik
1 su bardağı un
1 pkt kabartma tozu
1 pkt vanılya
tüm bu malzemlerı bir güzel yogurun,sonra bir kaseye irmik koyup ceviz büyüklügündekı hamurları irmiğe bulayın
yollayın fırına pişsin:)
arkadaşların üzeri kızarınca çıkarın ve 2su bardağı suya 2 su bardagı seker(bence 1,5 yeterli)kaynatmadan karıştırrarak şekerini erittiğiniz şerbeti dökün..bukadar
cenvızlısınıde yaptım daha güzel
sabahki konuma yorum yapmıştın ,
inşallah hamileyimdir ve kimseyi çağırmam herkes beni çağırır diye dua ediyorum.
ayyyy ne ayıppppp utandım kendimden
Aaa pardon ben de eşiniz terör estiriyor diye anladım.kiiz o kaniya nerden vardin?:) agresif olan o degil, benimdir. onu cildirtiyorum, o yuzden bana sinirleniyor :)) niye bu kadar stres yapiyorsun, misafirler yabanci mi, ne bulduysa yerler, hatta birak yapma gelince beraber yapin falan der hep.
Bence misafir agirlamanin en zor kismi menu olusturmak. Yemeklerin adi konuldu mu gerisi corap sokuguyoo niyetim asla gosteris degil. sadece her sey tam zamaninda olsun, misafirlerim rahat etsin, istediklerinden yesinler icsinler istiyorum. ama kendimi cok harap ediyorumgoruslerinize de kesinlikle katiliyorum, esimde ayni telkinlerde bulunuyor her zaman ama iste gelin bide benim beynime anlatin bunu
Ben beceriksiz biriyim :) sabah başlasam hazırlıklara, akşam anca bitiyor .hatta eşim olmasa bitmez de :) annem sağolsun , birşeyler yapıp atıyor dolaba, sıkışınca kullanıyorum .sen de öyle yapabilirsin. .vaktin oldukça ,börek ,poğaça,sarma,köfte yap ,at dolaba ..kurtarıcı oluyor ..Gunaydin kizlar
Daha onceki konumdan beni bilenler bilir, misafir gelecek oldu mu elim ayagima dolasir, evde teror estirir, kocami da bezdirirdim. En az 2 gun onceden haber verilmeli ki sallana sallana sakince yapayim.
Simdi ramazan kapimiza dayandi. Yemege davetler falan... Benim sinirler, stresler yine tavan yapar.
Bende normal insanlar gibi sakince misafir agirlamalarim olsun istiyorum, cok mu sey istiyorum acaba?
Tavsiyeleriniz var mi su kardesinize?
Bu iki gun icerisinde bir seyler yapip buzluga atilmali mi mesela?
Sizler neler yapiyorsunuz?
Bi el atin su derdime lutfen!
Herkese sevgiler, saygilar
yoo niyetim asla gosteris degil. sadece her sey tam zamaninda olsun, misafirlerim rahat etsin, istediklerinden yesinler icsinler istiyorum. ama kendimi cok harap ediyorumgoruslerinize de kesinlikle katiliyorum, esimde ayni telkinlerde bulunuyor her zaman ama iste gelin bide benim beynime anlatin bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?