- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi sstsessizol
-
İftar o kadar geç açılıyorki zaten o saate kadar pilim bitmiş oluyor ben bu sebeple birkaç senedir misafir çağırmıyorum bunun yerine ihtiyaç sahibi ülkelerde iftar yemeği veriyorum iftar paketi ve çocuklar için bayramlık hediye yolluyorum geçen yıl bir kaç kişi birlesip gazzede iftar verdik inşallah bu senede iftar yemeği iftar paketi ve bayramlık hediye yollamayı düşünüyorum en makbulu budur bence illakide hep birlikte iftar olsun isterseniz biz arkadaşlar herbirimiz evde bir çeşit yapıp birlikte iftar yaparız böylede çok güzel oluyor
kızlaaar yorumlarınız ıcın ayrı ayrı tesekkur ederim. Köfteyi hazırlayıp, şekil verip, öylece atıyorsunuz buzluğa öyle mi? Şekil verince yapışır mı ki? Ooof çok cahilim buzluk konusunda
Al benden de o kadar. İftar saatine kadar sürekli şunu da yapayım diye diye geçer. Gözüm doymaz bi türlü.Cunku kendimden biliyorum, yukselenimde burcumda aslan. Ve misafirin rahati bizde her seyden onde gelir.Sizde mi aslansiniz yoksa?
Vay be ne tarifleri bunlar, ben çok beceriksizim herhalde hiçbirşey anlamadımPratik fırın yemeği yap hem göz de doyurur
At fırına o pişerken de pilav
Düdüklüye çorba
Meze salata vs de idare et
Haşla mercimek nohut fasulye doğra maydanoz baharat yağ limon çeşit çeşit salata oldu bile
Kavur şehriye dereotu vs doğra ister yoğurtla ister limonla
Tatlı de irmik tatlısı dondurma vs
Sabahtan yap at dolaba
Şimdiden de börek sar sarma sar at buzluğa
cook zekı gordum sızıı, kesınlıkle haklısınız, gozumde canlandı su an hazırlarıda :)) cok cook sagol canım
Vay be ne tarifleri bunlar, ben çok beceriksizim herhalde hiçbirşey anlamadım
Mercimekten salata tarifi mi verdi mesela ? Böyle pratik olmayı çok isterdim ya
bende hiç pratik değilim belki yıllar sonra olurMercimekten salata tarifi mi verdi mesela ? Böyle pratik olmayı çok isterdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?