- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Ayyy cok sevindim Allah kolaylik versin insallah bereket getirsinler evinizetek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
sevdıgım işime veda etme ıhtımalım,tek maaşla kredı borclarıyla boğuşma düsüncelerim..herşeyın çifter hali,çift harcamalar,,sosyal hayatın en az 3 sene unutulması....şimdiden 5 kılo alışım..bıtmek bılmeyen yemek yeme durumlarım
sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda
maddi anlamda olur mu olmaz mı bilemem ama Rabbim inşallah bereketiyle getirir evlatlarını ...RAbbim biz olmayanlara da nasip etsin inşallah..çok sevindim bebeklerine..tek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
sevdıgım işime veda etme ıhtımalım,tek maaşla kredı borclarıyla boğuşma düsüncelerim..herşeyın çifter hali,çift harcamalar,,sosyal hayatın en az 3 sene unutulması....şimdiden 5 kılo alışım..bıtmek bılmeyen yemek yeme durumlarım
sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda
tek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
çok sağolun kızlar ıyı dıleklerınız ıcın.Alllah ıkız ısteyen herkese ıkız evlatlar versın gercekten şaşkınlık mutluluk suan hangısını yasıyorum bılmıyorum....
uykuya hıc bı zman meyılım yoktu bı ondan yana şanslıyım heralde tokezlemem belkı ama onlara ıyı bır gelecek sunmak ve ondan ote ıkız gebelık sıkıntılı bı sureç oooffff kafam lımonata oldu valla
Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin ...hamilelerin duaları kabul olurmuş bol bol dua et Allah hayırlı rızık kapıları açsın inş müşküllerinizi kolaylaştırsın evet tek maaş ile zor ama bebek kısmetiyle gelir derler bende kızıma tamda memur atamalrının olduğu dönemde istemeden hamile kalmıştım ama şimdi hiçte beklemediğim çalışamayacağımı düşündüğüm bir anda maaşı iyi olan bir kuıruma girdim ümidini kaybetme ..
birde 5 kilo aldım demişsin ilk zamanlar şişkinlik oluyoır odur takma kafana senin adına çok sevindim canım ne güzel ikisi bir büyüyecek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?