- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Üçüz müü... Şeyyy...inşallah üçüzün olur canım :) madem bu kadar sevıyosun duaların kabul olur ıns
sağlıklı olsun da kızlar mı erkekler mi?büyük ihtimal sezeryanla alırlar.
kızlar kiloları dert etmeyin 24 kg aldım şu an 3 yaşındalar ve eski kilma kavuştum 51 kg. ama göbek kaldı biraz
amın canım benım....ayy cok sevındım yaa,ikiz annesı olmak cok başkaymış forumda annelerden edındıgım tecrubelere dayanarak buna kanaat getırdım :) valla öyle canım ne ara 5 aylık olduk dıyorum .karbonhidrat aman sakın dıyorum....en azından patatesden uzak dur..benım sımdıden vucut su tutmaya başladı..yavastan hafıf perhızler uygula derım.ben suan cok pısmanım 8 aylıkken yuruyemıcem sankı20 kıloyu goruyomuş coğu ıkız anneleri ama ne uyku ne yurumek hayat mahvoluyo
kızlar kiloları dert etmeyin 24 kg aldım şu an 3 yaşındalar ve eski kilma kavuştum 51 kg. ama göbek kaldı biraz
Herkese merhaba.kısmetse 2015 ağustos annesi olacam.daha doktore gitmedik
5 haftalık olacaz.adetten sonra ilk gün beta hcg 537 çıktı.şimdi siz sorum şu?
normal yolla ikiz gebe kalan var mı?
Benim ailemde ikiz çok.kardeşkerim dayım teyze tarafından var.sizce ikiz şansı ne kadardır.bu 2 nci çocuğum olacak inşallah.cevaplarınızı bekliyorum
Allah yardımcınız olsun sğsalim karından kucağa inşallah.
of yapma yakaç kilo aldın peki şimdiye kadar toplamda??
Bugün doktor a gittik kesesi göremedi kan tahlili yaptı 4880 çıktı artış yuksek dedi ilk değer 537. pazartesi tekrar çağırdı. Kısmet canım. Teşekkür ederimdeğerin gayet ıyı...masalllah sağ salık dogurursun ınş.hayırlı olsun sımdıden.ben normal yolla kaldım .anne baba tarafımda ıkız cok..eşimin ise 7 sulalesınde ıkız gorulmemiş....bizde hepsı de normal yolla ıkızlere hamıle kalmışlar..kuzenımın 1 tanesı tup bebekti o da yeni ...mesela dedenın dedesı de ıkız olsa ,senın ıkız dogurma sansın oluyormuş.....
Of inşallah kolayca veririz bu kiloları ben de şimdiden 4 kilo aldım hatta tartıya çıkmıyorum belki daha da artmışımdır5 ayda 11 kılo..62 ile hamıle kaldım suan 73 oldum...hemde bugunallahımmm...
Bu arada sana doktor ekstra Demir hapı verdi mi?5 ayda 11 kılo..62 ile hamıle kaldım suan 73 oldum...hemde bugunallahımmm...
Bir soru daha sorayım elim değmişken :))) seninkilerin cinsiyeti ne zaman belli oldu??benımkıler kızzıkızlerı normal doguranların elllerınden operim ben. ..katıksız sezeryan ıstıyorum...manyak mıyım yahu
Bu arada sana doktor ekstra Demir hapı verdi mi?
Bana bir ilaç verdi gyno fero diye rezalet midemi altüst ediyor gece içiyorum bu sefer sabaha kadar reflüden uyuyamıyorum...
Bir soru daha sorayım elim değmişken :))) seninkilerin cinsiyeti ne zaman belli oldu??
Of inşallah kolayca veririz bu kiloları ben de şimdiden 4 kilo aldım hatta tartıya çıkmıyorum belki daha da artmışımdır
14.haftada...doktorum bir dahi..biz yok canım 14.haftada nasıl bılıcek dedık ama bıldı...ayrıntılı usg de prof da onaylayınca kesınlıkle harıka bır doktor olduguna emın oldum..bu arada doktorum DUZGUN KORKMAZ..
73 OLDUM !! suan diyetısyen kontrolundeyım .80i her turlu gorurum ben yaa..dıyetıysen hıkaye
ben de bugün doktora gittim ikizlerde ikili ve üçlü tarama çok anlamsız dedi bana sağlıklı sonuç vermiyor ama yine de isterseniz yaparız dedi. ayrıntılı ultrasona baktı. bir de bir test varmış yurtdışına gönderiliyormuş kan falan o test yüzde 98 sonuç verir dedi ama tabi maliyetli biraz daha karar vermedik sigortayla falan konuşmadık da bakalım bir dedik.
bir de başka bir doktora gittim bu sefer öbür doktorum kiloyla ilgili hiçbir şey söylemiyordu bu doktor çok kilo almışsın frenle kendini bundan sonra dikkat et hamur falan yeme dedi. karbonhidratı kes dedi. moralim bozuldu ama doktorun öyle söylemesi de iyi söylemeyince benim öbür doktor gibi ne istersen canın ne çekerse ye diyor bu sefer amaaan diyorsun alıp başını gidiyorsun... çok fena yaa
ben de ılk doktor ne ıstersen ye dedıgı ıcın bu haldeyım.amnıyotık sıvım almış basını gıdıyor.sakın oyle bı hata yapma ben suan dıyete gırdım.hamıle kadın dıyete gırıyorsa durum cıddı zaten.sana tavsıyem 1 kere de olsa dıyetıysene gıt.ben ne yıyecegımı bılmıyodum suan bı lıste var onumde ve hıc ac kalmıyorum.sende kendıne bı ıyılık yap derım...
bu arada ben ıkılı uclu tarama testı yapmadım seker yuklemesı de yapmıcam.vucuda bı hayrı yok.bebeklere zarar..ben sadece 18-23 hafta arası yapılan ayrıntılı usg yaptırdım 500 tl oda prof. recep has 'a ....bence sadece onu yaptır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?