neeee ikizlerim mi oluyor!!!

hayırlı olsun canım olsa da ben üçüze de razıyım ama 3 senedir tık yok..rabbim herkesi rızkıyla yaratıyor ve rabbim hesapsız rızık verendir o konuda endişen olmasın..bu anın tadını çıkart bence :)

Ayy çok güzel :)
Bayılırım ikiz çocuklara inşallah Allah nasip eder bana da :)
Tabi maddi açıdan zorlar biraz ama.. Bilemiyorum daha evli bile değilim ama sevindim ben sizin adınıza :)
Allah güle güle büyütmek nasip etsin, uzun sağlıklı ömürleri olsun :)

Pıtırcıklar hayırlı olsun insallah tek yumurta mı çift yumurta mı?
Ne tatlı olurlar şimdi miniş miniş yaaa..
Geçime gelince ekstra harcamaları bir süre kısarsanız hiç sorun kalmaz canım..
Ev kira mı?

İki çocuk istiyorsan bir seferde 2 tane doğurmak, 2 kere şu hamilelik durumu ve doğum olayını yaşamaktan daha güzel bence.
Evet 2 çocuğu aynı anda büyütmek kolay değil, ama birini büyütüm tam rahata erdim derken sil baştan yeni bir taneyle başlamakta ürkütücü. Hem 2-3 yaşlarına gelince onlar artık birbiri ile oyalanmaya da başlarlar.
Güzel hepsi. Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallah :)

18aylık 1kız 1erkek ikiz anası olarak yamacıma alayım seni Sormak istediğin bişi varsa burdayım Allahım sağ salim vakitlice kucağına almayı nasip etsin inşallah

konuyu ben açtım zannettim.
aynen bu durumdayım çünkü şaşıracaksın belki:))
üstelik bir oğlum var.ve ikiz bebeklerim varmış.iki minicik kese.dün gördük:))
senle çook dertleşiriz gibi geliyor be canım.benim de kredi borçlarım,ailemden kimsenin destek olamayacağı,çalışıyor olmam gibi gibi tonla sorunum var.
zor olacağı ortada.bolca sabır ve fedakarlık gerekicek bu durumda.
ah çok zor annelik be canım.
geçim sıkıntısıyla birlikte daha da zor.
ailenden destek alma durumun var mı.
doğumdan belli bir süre sonra bakıcı tutup işe dönemezmisin.tamamen mi bırakman gerek.

Hayirli olsun, allah kucaginiza almayida nasip etsin insallah... Cok güzel bisey, bende nekadar korksamda hep ikizim olsun isterdim, kismet degilmis tek tek geldiler Tabii ki daha bi yorucu, hem maddi hemde manevi, ama positiv yanlarida cok, en basiti ikisi birden büyüyecek ve ilerde rahat ediceksiniz, allah onlarin rizkini verir merak etmeyin, bi bütce plani hazirlayin, anneniz yada kv niz yakinizdaysa bakma durumlari nasil olur siz yine calisa bilirmisiniz belirli bi zaman sonra onlari planlayin...önemli olan saglikli olmalari gerisi halolur...tekrardan hayirli olur insallah...

Bi kere ikiz olduğunu öğrenince insanların hayırlı olsun bile demeden aaa tüp bebek mi sorusuna hazır ol. Kendine çok iyi bir doktor bul takiplerin çok olucak son aylarda 2-3 günde 1 doktor yolunda olucaksın.

Sağlıkla kucağına al inşallah
Zorlukları olacaktır muhakkak ama Allah bir kolaylığını veriyor
Doğuma kadar biraz birikim yapmaya çalış bence
Geçen hafta çok gerilmişti sinirlerin, doktor bulabildin mi ?

ne güzel bir haber böyle. rabbim rızkınızı artıttırsın. bebişlerinize sağlık versin inş. hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş

Oyy sağlıkla doğarlar umarım, sizi de tebrik ederim. Ben de hep ikizim olsun diye dua ediyorum. Zira ilk çocuğa bile bi türlü karar veremezken ikinciyi hayatta yapamam ben. İkiz olursa tek seferde sorun çözülmüş olur

Çok yakın arkadaşımın ikizleri var. 7 yaşına geldiler artık. İlk bikaç yıl çok zordu ama şimdi acayip rahatlar. Çocuklar kendi işlerini kendileri halkediyorlar, benimle oyna diye tutturmuyorlar zaten oyun arkadaşı yanında. Anneden babadan bağımsız çocuklar oldular. Korkunç sakin ve söz dinleyen çocuklar. Ablamın da aynı yaşlarda bir kızı var. Kıyaslıyorum alakaları yok. Hatra ikiz büyütmek daha kolay gibi geliyor artık. Şımarma, paylaşmama, kapris falan sıfıra iniyor. Ablamınki hala anneyle uyumaya çalışırken ikizler uyku vakti dendiği anda bütün hazırlıklarını kendileri yapıp odalarına gidiyorlar.

Maddi olarak biraz zorlanacağınız kesin. Sizi üzmek ya da endişelendirmek istemem ama bebeklerin rızkıyla geldiğine inanmıyorum ben. Öyle olsa açlıktan ölen bebekler olmazdı. İşi bırakmadan bakımlarını sağlayamaz mısınız? İlk bir kaç yıl maaşın çoğu bakıcıya falan gider ama elinizde de bişeyler kalır hem de işinizi kaybetmemiş olursunuz. Bu devirde iş bulmak zor. 3 yıl ara verdikten sonra dönebilecek misiniz? Ya da bu üç yılda kaçırdığınız zamlar terfi olanaklarından falan vazgeçebilecek misiniz?

sağolun ablası,ınsallah sıze de nasip olur...
bu persembe bellı olur buyuk ıhtımal tek mı cıft mı?plesentanın net gorunmesı 9.hafta sonunda gorunuyormuş
ekstrayı harcamalarımızı sımdıden kısmaya baslıcaz canım.yoksa ısımız zor..
Hamdolsun evımız kendımızın...yoksa nolurdu halım dusunemıyorum

18aylık 1kız 1erkek ikiz anası olarak yamacıma alayım seni Sormak istediğin bişi varsa burdayım Allahım sağ salim vakitlice kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok rahatsız edıcem canım senı,haberın olsun

Allah sağ salim kucagina almqyi nasil etsin riziklariyla gelsinler inşallah ailede ikiz varmiydi

anne baba tarafımda 4 aılede ıkız var hemde bırıncı derece akrabalarım :)

eşimin 7 sulalesınde ıkız yok...

sevgılıyken farkettırmeden alıstırma yapmıstım eşime ıkız olursa şok olma bız de cok var dıye...

şaka gıbı ya ,

gercekci yorumların ıcın tesekkur ederım canım.verdıgın ornek ıcıme bı nebzede olsa su serptı.yaramaz olurlarsa benım gıbı panık bır anne ne hale gelır onu dusunuyorum.

28.haftada ızne ayrılıcam..4 ayda maaş alırım dıyorum ınsallah...onun dıısnda patronum ınsaflı bırı,işe tekrar donmek ıstesem sorun yapmaz.aıle dostumuz gıbı bısey...tek dayanagım sımdılık bu desemmm...

allahım ne güzellll.dua et bana benımde olsunlar..çok mutlu ol gerısını düşünme olurmu...

sağol canım benım...
ayy buldum canım çok sukur.medılıfe de fahrıye hanım..tavsıye ederım..benım gıbı pımpırıklı anne adaylarına ılaç gıbı gelen doktor.

hersey nasıl da hızlı gelıstı dımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…