- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Ayy çok güzel :)tek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
sevdıgım işime veda etme ıhtımalım,tek maaşla kredı borclarıyla boğuşma düsüncelerim..herşeyın çifter hali,çift harcamalar,,sosyal hayatın en az 3 sene unutulması....şimdiden 5 kılo alışım..bıtmek bılmeyen yemek yeme durumlarım
sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda
İki çocuk istiyorsan bir seferde 2 tane doğurmak, 2 kere şu hamilelik durumu ve doğum olayını yaşamaktan daha güzel bence.tek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
sevdıgım işime veda etme ıhtımalım,tek maaşla kredı borclarıyla boğuşma düsüncelerim..herşeyın çifter hali,çift harcamalar,,sosyal hayatın en az 3 sene unutulması....şimdiden 5 kılo alışım..bıtmek bılmeyen yemek yeme durumlarım
sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda
konuyu ben açtım zannettim.tek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
Pıtırcıklar hayırlı olsun insallah tek yumurta mı çift yumurta mı?
Ne tatlı olurlar şimdi miniş miniş yaaa..
Geçime gelince ekstra harcamaları bir süre kısarsanız hiç sorun kalmaz canım..
Ev kira mı?
18aylık 1kız 1erkek ikiz anası olarak yamacıma alayım seniSormak istediğin bişi varsa burdayım Allahım sağ salim vakitlice kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah sağ salim kucagina almqyi nasil etsin riziklariyla gelsinler inşallah ailede ikiz varmiydi
Oyy sağlıkla doğarlar umarım, sizi de tebrik ederim. Ben de hep ikizim olsun diye dua ediyorum. Zira ilk çocuğa bile bi türlü karar veremezken ikinciyi hayatta yapamam ben. İkiz olursa tek seferde sorun çözülmüş olur
Çok yakın arkadaşımın ikizleri var. 7 yaşına geldiler artık. İlk bikaç yıl çok zordu ama şimdi acayip rahatlar. Çocuklar kendi işlerini kendileri halkediyorlar, benimle oyna diye tutturmuyorlar zaten oyun arkadaşı yanında. Anneden babadan bağımsız çocuklar oldular. Korkunç sakin ve söz dinleyen çocuklar. Ablamın da aynı yaşlarda bir kızı var. Kıyaslıyorum alakaları yok. Hatra ikiz büyütmek daha kolay gibi geliyor artık. Şımarma, paylaşmama, kapris falan sıfıra iniyor. Ablamınki hala anneyle uyumaya çalışırken ikizler uyku vakti dendiği anda bütün hazırlıklarını kendileri yapıp odalarına gidiyorlar.
Maddi olarak biraz zorlanacağınız kesin. Sizi üzmek ya da endişelendirmek istemem ama bebeklerin rızkıyla geldiğine inanmıyorum ben. Öyle olsa açlıktan ölen bebekler olmazdı. İşi bırakmadan bakımlarını sağlayamaz mısınız? İlk bir kaç yıl maaşın çoğu bakıcıya falan gider ama elinizde de bişeyler kalır hem de işinizi kaybetmemiş olursunuz. Bu devirde iş bulmak zor. 3 yıl ara verdikten sonra dönebilecek misiniz? Ya da bu üç yılda kaçırdığınız zamlar terfi olanaklarından falan vazgeçebilecek misiniz?
allahım ne güzellll.dua et bana benımde olsunlar..çok mutlu ol gerısını düşünme olurmu...tek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
Sağlıkla kucağına al inşallah
Zorlukları olacaktır muhakkak ama Allah bir kolaylığını veriyor
Doğuma kadar biraz birikim yapmaya çalış bence
Geçen hafta çok gerilmişti sinirlerin, doktor bulabildin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?