neeee ikizlerim mi oluyor!!!

Allah kolaylık versin o zaman. Umarım her şey dilediğin gibi olur, bebişler de akıllı uslu olurlar.

Bi kere ikiz olduğunu öğrenince insanların hayırlı olsun bile demeden aaa tüp bebek mi sorusuna hazır ol. Kendine çok iyi bir doktor bul takiplerin çok olucak son aylarda 2-3 günde 1 doktor yolunda olucaksın.

dun zaten başladılar hemen demeye..aılemde var baya..

bı tane buldum evıme de yakın ınsallah husrana ugramam.. 2-3 gunde bır cok erken degılmı ya??*

allahım ne güzellll.dua et bana benımde olsunlar..çok mutlu ol gerısını düşünme olurmu...

etmem mı canım..inşallah en yakın zmanda sağlıklı uslu bir kız bir erkek ıkızın olur..(sanırım en guzel dua bu) :)

Senin iyi hissettiğini anladım yazdıklarından, önemli olan da bu :)
Bir doğsunlar bak nasıl güzel olacak herşey

dun zaten başladılar hemen demeye..aılemde var baya..

bı tane buldum evıme de yakın ınsallah husrana ugramam.. 2-3 gunde bır cok erken degılmı ya??*
Malesef ikiz hamilelikler tek gibi kolay geçmiyo. Son aylarda çok sıkışıyorlar yok kordon dolandı yok kan akışı yavaşladı kramp girdi sancı çıktı soluğu doktorda alıyosun. Bide benim gibi evhamlıysan doktorun kapısında yatar kalkarsın :)

selam guzel kader arkadasım :)
cok sevındım senın adına.ınsallah sag salım kucagına alırsın bebıslerını..dogum ıznım bıterse ısten ayrılmak zorundayım.bakıcı ımkansız..maddı olarak coook zor..işe ıstedıgım zaman donebılırım belkı..cunkı patrona bıraz nazım gecer.babamdan dolayı.ama 3 4 sene ımkansız..kı cocuk egıtımı almış bırı olarak zamanında cok ahkam kestım kendım buyutme taraftarıyım...annem bel fıtıgı,bı yerden sonra onu zorlamak ıstemem kı kardeslerım var elı mahkum ...o yuzden tek tabancayım senın gıbı.kayınvalıdem de yaslı...tekım yanı :)

eşim sımdıden kara kara dusunuyor kıyamam dun sevınemedı bıle...kı gercekten erkekler daha da fena bu anlamda...

Senin iyi hissettiğini anladım yazdıklarından, önemli olan da bu :)
Bir doğsunlar bak nasıl güzel olacak herşey

canımsın ya :) her yorumun nasıl ıyı gelıyor bana.başlığı actıktan sonra cogul gebelıklere baktım aman allahım neler varmış....saglıklı dogsunlar valla maddıyatı gozum gormuyor o dereceyım suan :)

evham = ben ....
fazlasıyla takıyorum.yakın yerde doktor secmekte ıyı ettım desene.kapıda yatma olayı zıra tam benlık

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.. ikiz annesi olmak her zaman için ayrıcalıklıdır bunu asla unutmayın..
benim ikizlerim var kolay demek sana yalan söylemek olur elbette ki zor olacak kolay diye bir şey yok ki.. fakat, o güzel gözlerine bakınca onların bir gülümsemesine bütün yorgunluğun, acın, hüznün hepsi geçiveriyor...
mutlaka ailenden destek alacaksındır, kıyafet konusuna gelince ben biraz daha şanslıydım o konuda kardeşlerimin bebekleriyle benimkiler arasında yaş farkı pek yoktu onların kıyafetlerini alıp giydiriyordum sonuçta çabuk büyüyolar eskitme gibi durum söz konusu olmuyor ki idare etmeyi öğreniyorsunuz..
hiç üzülmeyin herşey çok güzel olacak

canım benım ya,ınşallah hazretı yusufun mucızesı gıbı bı anda evın cocuk seylerıyle senlenır..dua edıcem sana..oyle ıcten yazmıssın kı..ınan ıcım garıp oldu...

Sag ol sekerim, aslinda ben hayirli olsun yazacaktim ama birden bunu yaziverdim, sacmaladim galiba :)

Vallahi benim icin zor, evli degilim, sevgilim de yok Ailesi olan insanlara cok ozeniyorum, ikiz gorunce tuhaf oldum ben de.

oyyy anam oyyy masallah hayrlı olsun sağlıkla kucagına alırsın minikleri dünyaya geliyorlarsa rızıklarıda çifter çifter gelir allahın izniyle

Merhaba,
Öncelikle hayirli olsun:)Ne güzel iste ikisini bir arada büyüteceksiniz.Madem kendiniz bakacaksiniz ikiz olduklari icin zamandan tasarruf edeceksiniz.Bir de bu yönden bakin.
Masraf kismina gelince....
Cevrenizde cocuklu olan ailelerden bebek ihtiyaclarini gidermeye calisin.Ikinci el kiyafet ve diger bebek ürünleri hem cok daha saglikli hem de fiyat olarak ekonomik olur.
Ilk bebegim diyen ve bu yüzden de her seyin yenisi almak isteyen ebevyenler aslinda hata ediyorlar kanimca.Bir cok tekstil ürünü, bebek arabasi, araba koltugu ve diger ihtiyaclar kullanildikca, yikandikca zarar veren kimyasallardan arindiklari icin cok daha sagliklilar.
Umarim sorunsuz bnir hamileleik gecvirirsiniz ve her sey gönlünüzce olur.

Sag ol sekerim, aslinda ben hayirli olsun yazacaktim ama birden bunu yaziverdim, sacmaladim galiba :)

Vallahi benim icin zor, evli degilim, sevgilim de yok Ailesi olan insanlara cok ozeniyorum, ikiz gorunce tuhaf oldum ben de.

canım bir gunde hayatın degısıyor ınan bana....o yuzden hıc bısey ımkansız degıl...yeterkı hayırlı bır es bulmayı nasıp etsın mevlam devamı cok hızlı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…