neeee ikizlerim mi oluyor!!!

valla hatunlar ben yapı ıtıbarıyle suan havalara ucmam gerekırken ucmuyorum hatta sankı 10 kere ıkız yapmıs gıbyım...cnku cok sevınıp Allah muhafaza uzulecegım bı durum oldugunda toparlanırken sıkıntı cekmek ıstemıyorum...hala anne adayıyım dıyorum anneyım demıyorum.o yuzden su hayatta hıc bsye hemen sevınmıyorum

Hepimiz öyleyiz.. Anneyiz diyemiyoruz anne adayıyız elbette... Sürekli içimizde sorumluluğu tamamen bize ait bir can var.. Onun tedirginliği tabi ki oluyor... Ama elimizden geleni yapıp duamızı edip gerisini Allah'a bırakıyoruz... Allah korusun bu minik güzel mucizeleri...

amin cnm.bazen hiç bi belirti olmayınca noluyoruz dıyorum...suan öyle bi hal içindeyim.karnım şişsede rahatlasam 9+5 deyim ama sadece gogus uclarım hassas dusunun belirti yok.halıyle o mod'a gıremedım

amin cnm.bazen hiç bi belirti olmayınca noluyoruz dıyorum...suan öyle bi hal içindeyim.karnım şişsede rahatlasam 9+5 deyim ama sadece gogus uclarım hassas dusunun belirti yok.halıyle o mod'a gıremedım

Ooo.. Ne kadar ince düşünüyorsun..( Ama merak etme ben de o haftalarda öyleydim).. Bizim topikte bir arkadaş vardı maşallah nerseyde 1 ayı kaldı doğuracak o kadar rahat geçirdi ki gebeliğini sorsalar bir tek göbeğim şişti diyordu... Her beden farklı oluyor canım.. Senin zamanlarını stressiz en mutlu huzurlu geçirmen gereken bir 9 ay var önünde.. Ben mesela 7. haftadan itibaren şiddetli mide bulantılarıyla geçirdim 21. haftaya kadar bir elmadan başka bişi yiyemedim 8 kilo verdim... İlk 3 ay biraz dikkat et stres etmeden kendine.. Allah'ın izniyle kucağında göreceksin miniklerini

doktorda aynısını dedi çok ince dusunmek kafayı hafıften kırmaya eşdegermiş...öyle kusmalarım olmadı ama kokuya hassasıyet fazlasıyla var..ki kilo vermek yerıne 4 kılo aldım.üçük dana oldum..sen yıne fıt anne olucaksın belli..oofff valla çok streslı,sürekli bsy olacakmıs korkusu,süpürge acmıyorum eşim sureklı tetıkte.temızlık yapmıyorum bsy olcak dıye.ona ragmen gerılımın kralını yasıyorum.bır an once doguralım yaaa

Sabırsızlığa bak oyy biran önce doğuralım diyo kız yaşa sen e mi.. Bugünlere gelmişim bana günler geçmiyor da sen sakın gün sayma.. Her anının tadını çıkar ve stres en kötü etkileyen şey bebeği.. Mutlu olmaya bak... Bak ben ilk bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım.. Ona rağmen hemen 2. düşündüm ki acaba hiç mi bebeğim olmayacak diye... Bu yüzden ben daha stresli geçirdim ama şimdi o zamanlar bebeğimi neden o kadar üzmüşüm diyorum kendi kendime kızıyorum... O yüzden sadece rahat ol elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak.. Elbet Rabbim can vermiş kucağında da göstersin inşallah..

oyy canım benım ya çok üzüldüm haklısın çok sabırsızım hıc ıyı degıl ama engel olamıyorum bu huyuma..aslında evet sonuccta elımden gelenı yapıyosan benden geçmiştir o iş,arada tevekkulu unutuyoruz ışte

Hayatın en güzel duygularından biri olduğu için "anne olma" düşüncesi bile insanı heyecanlandırmaya yetiyorken bir de gebe olunca tabi ki sabırsızlanıyorsun en doğal hakkımız ama bunu kendimize stres olarak değil mutluluk olarak yaşatalım inşallah... Tüm güzellikler, o güzel minik eller, pıt pıt dolu günler senle olsun

Çok sevindim sizin adınıza inanın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Benimde ilk kanda değerim yüksek çıkınca çoğul gebelik mi die şüphelenmişlerdi ama usg de tek bir bebiş olduğunu görünce şüpheler yersiz çıktı. Eşim ikiz olmasını çok istiyordu ama nasip bu işler :)bizimde oğluşumuz olacak.

İlk şüphe zmnlarında bnde ikizse die tedirgin olmuyorum desem yalan olurdu ama evlat bu tek yada çok hepsi ayrı ayrı bir başka güzel. Benim de ilk gebeliğim bu şuanda 22 haftalığız.

İlk kese görelim derdi snra kalp duyalım derdi sonra 2li test vs derken bu haftalarda ayrıntılı usg var sağlıklımıdır bişi çıkar mı stresi derken bir bakıcaz doğmuş kucağımızda minişlerimiz :)
RAbbim rızkınıda inşAllah kendileri gibi bol bereketle verir sizlere gün saymak arkadaşında dediği gibi boşa sağlıkla her hamilelik günün alabildiğinizce keyfini alın.

Benimde ilk 4 ay bulantılarla geçti 5 kilo verdim. Hiç bişi yiyemedim sonra sonra düzeldi yemem ama şimdiler de mide yanması var uyutmuyor bile ama sonra içinden sana heyy annem ben burdayım die bir tepik gelince herşeyi unutuyorsunz bebeklerinizi hissetmeye başlayınca bu kez hamilelikte başka bir boyuta geçiceksiniz deli gibi bebişinizle konuşcaksınız

Kendinize alışveriş için çıktığınzda bir bakacaksınz evde kendinize bir çorap almışsınız meleğinize bir sürü cici Annelik bu fedakarlık şimdiden başlayacak içgüdüsel olarak her kadın anne olmaya programlıyız sonuçta Hamdolsun RAbbimize biz şanslıyız annelik yolundayız RAbbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

Ayy öyle guzel anlattınız ki...rabbım sağ salim kucagınıza almayı nasıp etsın ınşallah.evet aynen bi suru şeyler kafada dolasıyor.yok ense kalınlıgı yok 3 lü tarama 5 li tarama,sürekli gergin anneler.eskıden böyle bsy yoktu.annem bi kere doktora gıtmıs hamıle oldugumu ogrenmıs.2.gidişinde ben doğmuşum :) simdi ikiz diye 15 gunde bir doktordayım..her ultrasona gırıste aman bsy oldu mu?aman saglıklılarmı? kendımı dusunmezdım bu kadar ya :)

inşallah 4.ayı doldururum o zaman bı nebze rahatlıcam...suan snın yerınde olmak ısterdım.4.ayda olsam ohh miiiss

bizlerde bizden çok haftalardakine özenirdik ama herkesin biyolojik yapısı direnci farklı hamileliğe verdiği tepkiler farklı o yüzden esas olan tek şey bebişlerin sağlıklı olması yoksa sen mideni de belini de ağrını da sızını da bir tekmesine pıtpıt vurmasına unutacaksın zaten
Evet bnm annemde diyor o kadr cihaza girme ben sizleri bir iki defa gittim dr öle doğurdum öle şeylere takılma sağlıklı doğar inşAllah diyor kafanıza takmayın herşeyi o kadr detaylıca irdelemeyin diyor ama işte şimdi testler vs.ler drlarda en ufak şeylerde bile tedbir amaçlı detaylı inceleme istiyor haklı olarak ee anneler hormonların etkisiyle bazen aşırı tepki verebiliyoruz üzülüyoruz fln ama öyle böyle 9 ay sonra cennet kokularıyla buluşmak var inşAllah :)

Seninkiler içerde bnm haftalara gel böle tepişecekler bnm oğluş sabahları acıkıyor mu neyse kalk die tekmeliyor

tekmelerını duyar mıyım?? ooofff neden böyle pessımıstım...sureklı 5 6 aylık hamıslere ozenıyorum.bak sana da özendim ayyy açlık deme bana canım..insan gıbı acıkmak degıl benımkısı....eşim diyor ki benım gıbı yıyosun masallah.kı ben hep tabagımı yarım bırakırdım..cok sasırıyor..ama 2 +ben 3 kişinin birden acıktıgını dusunsene...o mıdem nasıl kavruluyo anlatamam.ortalıgı ayaga kaldırıyorum yemek dıye dıyee..3 saat ıcınde sankı 12 saat acmısım gıbı mıdemın yanması :) bu cocuklar benı 100 kılo yaparlar...senınki yıne ufacık atıstırmalara eyvallah der.bizimkiler fransız somurgesınde kalmıs afrıka açları :)

bnde önceden hep azcık yerdim tabakta bişiler kalır eşime verirdm ilk 4 ayda bişi yemeyince eşim bu çocuk 2 kilo bile doğmaz diyordu. Bende 22 haftada 1-2 kilo arası bişi almışım toplamda ama oğlumuz maşaallah kilosu haftasına göre hep fazla çıkıyor 50 gr fln. Dr.um böyle giderse bu bebiş 4 kilo üzeri doğabilir dedi. Ama benim böyle deli gibi açıkmalarım şimdi yeni yeni başlıyor :) Yani benim oğlum annesini sömürüyor anneye kilo fln kalmıyor şimdilik ama tabi 6. 7. 8. ve 9. ayı var bu işin.

Pesimist olma lütfen bebeğin öyle bir yerdeki içinde onu dış etkenler çok iyi koruyabilir bir yerde bebeği direkt olarak koruyamadıkları tek şey annenin hisleriymiş. Lütfen bunu unutma ve bebiş için olumlu ol pozitif ol ona mutluluk sevgi enerjisi gönder annesi Tekme duymaya gelince benim hamile kalmadan önce göbeğim vardı zaten o yüzden herhalde uzun süre duyamam hareketlerini die düşünüyordum ama 19. haftadan itibaren hafif kelebek uçuşması gibi bişiler hissettim 21. haftadan beride bazı iyi tepiklerini hissediyorum arada kuvvete geliyor bizim oğlan. Yani kaçarı yok annesi senin ikizlerin tepişmelerini dahaaa çok duyacaksın hele zayıfsan daha çabuk hissedebilirsin bide ikiz olunca karın daha çok gerilir daha çbk hissedersin. Allaha bol dua et hep olumlu düşün olumluyu çağır hayatına bebeğe de güzel duygular hissederek mutluluk yolla

masallah iyi beslıyosun bebişini.aslında kılo verılır onemlı değil yeterkı saglıklı dogsunlar.tekmelerını duysam nasıl rahatlıcam anlatamam.hatta burda baslık acarım :) rabbım sağ salim kucagımıza almayı nasıp etsın cnm

Aynen kilo alma konusuna bende çok takılmıyorum bebeğim sağlıklı olsun alsamda veririm inşallah.
TAkibindeyim canım inşAllah güzel ilerleyen bir hamilelik seninle olur :) Amin cümlemizin bebeğini korusun RAbbim sağlıkla kavuştrsun bizleri

Ben geldim ...
Hastaneye gittim nst ye bagladilar sancim cikti sonra serum verdiler tekrar nst ye bagladilar cok sukut sonra sancim az oldugu icin eve gonderdiler Rabbime hamdolsun. Sen ne yaptin canim?
Canımmm yaa inan ki çok mutlu oldum Rabbim güzel günler geçirmeyi nasip etsin inşallah Benim bugün sadece uykuyla geçti canım başımı yastıktan kaldıramadım gün boyu uyudum şimdi tekrardan uyku moduna geçecektim seni merak ettim mesaj atayım dedim sen atmışsın çok sevindim canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…