- 29 Eylül 2014
- 61
- 45
- 53
- 37
- Konu Sahibi coco_cambo
-
ben de hamileyim arkadaşlar 3. bebeğime . herkese nasip olur inşallahAmin amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
tek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
sevdıgım işime veda etme ıhtımalım,tek maaşla kredı borclarıyla boğuşma düsüncelerim..herşeyın çifter hali,çift harcamalar,,sosyal hayatın en az 3 sene unutulması....şimdiden 5 kılo alışım..bıtmek bılmeyen yemek yeme durumlarım
sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda
Sonunda ben geldim bugün hiç giremedim elektrik yoktu inşallah canım yaa artık uyumaktan başım ağrıyor
Ama uykusu çok tatlı oluyo minik bi yastığim var yanımda taşıyorum sürekli neresi musaitse vur kafayı yat az önce öyle uyumuşum ki eşim gelmiş yemeği yapmış ekmeğe gitmiş masayı hazırlamış geldi öyle uyandırdı ama ruhum bile duymadı eşim diyo evi alıp götürseler yine de haberin olmazbu haftalarda bnde öleydim canım ilk 3 ay bitene kadar bazılarında 4 ay bitene kadar uyku hali çok oluyor halsiz ve sürekli yatakta olmk istiyorsun uyumak istiyorsun. Normal yani 2. trim dönemde geçer.
guncel :
arkadaşlar 20.haftamızdayız kızlarım olcak Allah nasıp ederse...
ikizler için ise ve tek yumurta dedı prof...
aslında 20.haftaya kadar cıft sanıyodu kendı doktorum.ama ayrıntılı usg de prof recep has'a gıttım.mukemmel bır hoca...kesınlıkle tek yumurta dedı...
ve ben cok gergınım...tek yumurtanın zorluklarını anlatmıyım...nette kabus dolu yorumlar yeterlı sanırım...
Allah kucagı boş kalan herkese nasıp etsın bu duyguyu...gercekten harıka bsymiş...
Canim ne guzel 20.haftaya gelmissin.baslardaki sabirsizligini simdi ben yasiyorum.bir an once ilerlesin istiyorum.bu gecen zaman nasil gecti.karnin cok belirgin mi?benim bastan beri karnim asiri sisti hala cekiyorum.5-6 aylik gibi karnim.sen de tek yumurta diye cok fazla korkma herkesin hamileligi ayni olmaz.int.teki kotu olaylari okuyup bebeklerini de kendini de germe.Allah yardimcimiz olsun.
çok sağol canım.hep beraber sağlıkla kucagımıza alırız ınsallah.. benım 3 aylıkken karnım belırgınlesmeye başlamıstı ufaktan.suan barız belli.otobuste yer falan verıyorlar o raddeye geldık5 ay olduk malum...
senın karnının cok sısmesı rahmınle alakalı doktoruna sordunmu neden dıye? benım amnıyotık sıvım yuksek cıktı...yanı rahmim ayına gore fazla buyuyor o yuzden dıyete soktu benıgebelık sekerım de var..var da var anam...sekere yuklenme sakın...o bıle karını şişiriyor...ben meyveye cok dadandım sımdı gunde mandalına..ona da sukur
Allah korusun canim bebislerimizi.benimkiler tup bebek tedaviden kalma yumurtalarim hala sis o yuzden siskinligim cok.3.aydan sonra gecer dedi doktor.o zaman da normal hamile sisligi olacak.ama boyle rahatsiz eder mi acaba o sislik.simdiki cok yemek yersinde yiyebileceginin cok cok ustunde karnin gerilir patlayacak derisi yirtilacak gibi haftalardir boyleyim.ama seker olayina dikkat edecegim.meyvedeki seker bile rahatsiz ediyor demek.cok sagol canim.
tatlı badem yagıyla bebe yagını sur yemek yer yemez....ben usenıyorum kesın çatlarım yavaş yavaş..ımkanın varsa dıyetısyene gıt...bı kere de olsa 1 dıyet lısten olsun...onu uygula.ben 10 kılo aldım sımdıden zorlanıyorum...sormak ıstedıgın bsy olursa yardımcı olurum cnm
Canım yazıları okudum da baştan beri şaka maka 21. Haftaya girmişsin. Ben de ikizlere hamileyim. 12-13. Haftadayız bu ara. Bir an önce doğsunlar istiyorum. Ben de senin gibi çok kilo aldım. Şimdiden 4 kilo falan aldım ama biraz mecburiyetten oldu. Hep yatıyorum hem de midem çok kötü bastırsın diye hep karbonhidratlı şeyler yemekten. İnşallah bugünleri kolayca atlatırız sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi...
Amiinnnaaaayyyyy canımsınnn sabahtan berı bır pohpohlandım bır keyfım yerıne geldı kı off en yakın dost dedıgım ınsanlardan gormedım bunu .şuana kadar..hatta fena doluyum zor duruyorum..gercekten ıyıkı varsınız...
herkesın ıkızlerı olsun ınsallah emı??
cok catlak oldumu karninda peki?kızlar kiloları dert etmeyin 24 kg aldım şu an 3 yaşındalar ve eski kilma kavuştum 51 kg. ama göbek kaldı biraz
5.aydan sonra çok sık olmasa da krem kullanmama rağmen sonrasında çatlağım oldu. orta halli altlarda daha çok kafaya çatlaklardan ziyade kalan göbeği takıyorum büyük değil göbeğim ama zayıf olduğumdan düm düz durmuyor çıkıklık ve sarkıklık gözüme batıyor. karın germe de olmak istemiyrm plates veya sporla ne kadar toplarsa artıkcok catlak oldumu karninda peki?
haklisin ikizlerden sonra gobeek cok esnedigi icin baya sarkiklik oluyormus..ama asla karin germe onermem kardesim ve gorumcem yaptirdi cok zorlandilar soneasinda cok cektiler...cok fazla agri ve kizkardesimde kanama oldu baya ..carsafi beline dolayip hastaneye gitmisti..o yuzden onu bende dusunmem...zaman alsada sporla duzelir buyuk olcude sabir sadece sabir...5.aydan sonra çok sık olmasa da krem kullanmama rağmen sonrasında çatlağım oldu. orta halli altlarda daha çok kafaya çatlaklardan ziyade kalan göbeği takıyorum büyük değil göbeğim ama zayıf olduğumdan düm düz durmuyor çıkıklık ve sarkıklık gözüme batıyor. karın germe de olmak istemiyrm plates veya sporla ne kadar toplarsa artık
AmiinnnBen de isteriiimmm!! 1 taneye razıyım gerçi, sağlıkla olsun da.. Hep ikizlerim olsun istemişimdir Allah sizinkilerin de rızkını bol bol versin inşallah.. Sağlıkla kucağınıza alın..
5.aydan sonra çok sık olmasa da krem kullanmama rağmen sonrasında çatlağım oldu. orta halli altlarda daha çok kafaya çatlaklardan ziyade kalan göbeği takıyorum büyük değil göbeğim ama zayıf olduğumdan düm düz durmuyor çıkıklık ve sarkıklık gözüme batıyor. karın germe de olmak istemiyrm plates veya sporla ne kadar toplarsa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?