Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben resim göremedim?özel albümmü yaptın.?
canım masajlarını aksatma ilk saniyeler baya acır ayrıca burun deliklerin büyük gözükebilir çünkü şiş hele bi dur be canım :) yeni koyduk ateşe pisşsin yavaş yavaş![]()
güzel gözüküyo canım.zamanla daha da güzelleşir.geçmiş olsun
Bandajlı halin bile güzel canım, emin ol :) Güle güle kullan..
aaaaaaaaayyyyyyy ! çok güzel bi burun bu ! minicik fındık kadar.estetikli olarak benim gördüğüm en güzel burun . ben de aynı buruna sahibim, ( estetik değil benim,doğal burnum ) . cok benziyor burunlarımız.süper olmuş.ben cok beğendim.harika.seninki de cok doğal duruyor.emin ol,ıyyyy estetikli geliyoooo demicekler bile.ne güzel burnu var ah ahhhh dicekler![]()
bnde görebilrmiyim ekledim seni kabul edersen:)
:119:arkadaşlar resimleri ekledim yorumlarınızı bekliyorum bu gün alçım alındı ama veli bey bant yapıştırdı bide masajı gösterdi ama fena acıyor masajda ya nasıl yapacam bilemiyorum.burun delikleri büyükmü olmuş ne bana öyle geliyor
:119:
neferalem ben senin fotolarını çok merak ettim niye kaldırdın canikommm :)
cnm onlar morarmış hallerimdi bide bandajlı halimdi o zamanki hali incecikti burnumun şimdi değişti baya ya hiç benzemiyor o hale..şişti bandajdan sonra biraz insin yeni halini eklicem cnm...:)