neferalem Burun Estetiği Ameliyatı

canım masajlarını aksatma ilk saniyeler baya acır ayrıca burun deliklerin büyük gözükebilir çünkü şiş hele bi dur be canım :) yeni koyduk ateşe pisşsin yavaş yavaş :P

canım masajlarını aksatma ilk saniyeler baya acır ayrıca burun deliklerin büyük gözükebilir çünkü şiş hele bi dur be canım :) yeni koyduk ateşe pisşsin yavaş yavaş :P

sağol cnm ya hapşırıktan bir kurtulsam feci nezleyim burun delikleri inermiş zamanla bekliycez artık napalım valla masaj işi ne zormuş ben bilmiyordum böyle.çok acıyor valla :emir_bebek:

Güzel olmuş canım güle güle kullan yeni burnunu :) Ameliyattan önceki halina göre daha küçük gösteriyorsun. Darısı başıma :))

aaaaaaaaayyyyyyy ! çok güzel bi burun bu ! minicik fındık kadar.estetikli olarak benim gördüğüm en güzel burun . ben de aynı buruna sahibim, ( estetik değil benim,doğal burnum ) . cok benziyor burunlarımız.süper olmuş.ben cok beğendim.harika.seninki de cok doğal duruyor.emin ol,ıyyyy estetikli geliyoooo demicekler bile.ne güzel burnu var ah ahhhh dicekler :12:

aaaaaaaaayyyyyyy ! çok güzel bi burun bu ! minicik fındık kadar.estetikli olarak benim gördüğüm en güzel burun . ben de aynı buruna sahibim, ( estetik değil benim,doğal burnum ) . cok benziyor burunlarımız.süper olmuş.ben cok beğendim.harika.seninki de cok doğal duruyor.emin ol,ıyyyy estetikli geliyoooo demicekler bile.ne güzel burnu var ah ahhhh dicekler :12:

çok teşekkür ederim cnm ya ne güzel şeyler yazmışsın sağol :21:

arkadaşlar artık kimseyi eklemiyorum çünkü davet gönderiyorsunuz ama hiç bir yorum yapmıyorsunuz.kusura bakmayın

sonunda kurtuldum kanlı akıntıdan kızlar iki gündür rahatım tıkanıklıkta fazla yok ayrıca burnumu çok beğendim :nazar:bandaj çıkınca ama şişiyor çok fena masajda yapmaya çok korkuyorum yaa acıyor çok fena.ucuda çok şiş acıyor

arkadaşlar resimleri ekledim yorumlarınızı bekliyorum bu gün alçım alındı ama veli bey bant yapıştırdı bide masajı gösterdi ama fena acıyor masajda ya nasıl yapacam bilemiyorum.burun delikleri büyükmü olmuş ne bana öyle geliyor
:119:
neferalem ben senin fotolarını çok merak ettim niye kaldırdın canikommm :)

:119:
neferalem ben senin fotolarını çok merak ettim niye kaldırdın canikommm :)

cnm onlar morarmış hallerimdi bide bandajlı halimdi o zamanki hali incecikti burnumun şimdi değişti baya ya hiç benzemiyor o hale..şişti bandajdan sonra biraz insin yeni halini eklicem cnm...:)

cnm onlar morarmış hallerimdi bide bandajlı halimdi o zamanki hali incecikti burnumun şimdi değişti baya ya hiç benzemiyor o hale..şişti bandajdan sonra biraz insin yeni halini eklicem cnm...:)

ya ben o hallerini bile görmedimmm :) sadece bi dosya var ama içi boşş :) tamam bekliyorumm merakla ;):51:

Back
X