geçmiş olsun cnm. umarım burnuşunun bişeyi yoqtur
yok cnm iyiyim bu aralar yakında eklicem yeni resim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun cnm. umarım burnuşunun bişeyi yoqtur
yok cnm iyiyim bu aralar yakında eklicem yeni resim
burun deliklerinle aran düzeldimi canım :))
umarım şimdi memnunsundur burnundan.
evet cnm baya şişlik indikçe burnum gerçek halini almaya başladı seviyorum burnumu ama az da olsa şişlik var delikler dengeledi baya![]()
Merak ettim ameliyat sonrasında nefes alma sorunu yaşadınız mı?
ilk önce geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.
Malesef resim göremiyorum o yüzden yorum yapamadım![]()
arkadaşlar resimleri ekledim yorumlarınızı bekliyorum bu gün alçım alındı ama veli bey bant yapıştırdı bide masajı gösterdi ama fena acıyor masajda ya nasıl yapacam bilemiyorum.burun delikleri büyükmü olmuş ne bana öyle geliyor
arkadaşlar resimleri ekledim yorumlarınızı bekliyorum bu gün alçım alındı ama veli bey bant yapıştırdı bide masajı gösterdi ama fena acıyor masajda ya nasıl yapacam bilemiyorum.burun delikleri büyükmü olmuş ne bana öyle geliyor
bende resimleri görmek istiyorum ama malesef yorum sayım azmış... arkadaş olarak eklesen bakabilrmyim resimlerinize.. çok istiyorum ama çevre ne der diye çekiniyorum.. sizin çevrenizin tepkisi nasln oldu acaba
arkadaşlar yokmu aranızda böyle sorunu olan offf çok dert ediyorum bu çatırtıyı
benim masaja ilk başlarken oluyor arada. ama çatırdı gibi değil çıtırtı gibi :) sanırım oraya konulan kıkırdaklar hareket ettiği için oluyorr
evet çıtırtı gibi ilk anda oluyor ama son iki haftada oldu önce yoktu sigaraya çok yüklenmiştim kemikte açılmamı yaptı diyorum korkuyorum masaj yapmaya artık ama bana kıkırdaktanmış gibi gelmiyor deviasyon olan taraf tehlikeli yer orası demişti doktor