neferalem Burun Estetiği Ameliyatı

arkadaşlar resimleri ekledim yorumlarınızı bekliyorum bu gün alçım alındı ama veli bey bant yapıştırdı bide masajı gösterdi ama fena acıyor masajda ya nasıl yapacam bilemiyorum.burun delikleri büyükmü olmuş ne bana öyle geliyor

Resimlerini goremedim bende bakabilirmiyim resimlerine

arkadaşlar resimleri ekledim yorumlarınızı bekliyorum bu gün alçım alındı ama veli bey bant yapıştırdı bide masajı gösterdi ama fena acıyor masajda ya nasıl yapacam bilemiyorum.burun delikleri büyükmü olmuş ne bana öyle geliyor

canim resimlerini goremiyorum arkadaslik talebi yolladim kabul edermisin

bende resimleri görmek istiyorum ama malesef yorum sayım azmış... arkadaş olarak eklesen bakabilrmyim resimlerinize.. çok istiyorum ama çevre ne der diye çekiniyorum.. sizin çevrenizin tepkisi nasln oldu acaba

bende resimleri görmek istiyorum ama malesef yorum sayım azmış... arkadaş olarak eklesen bakabilrmyim resimlerinize.. çok istiyorum ama çevre ne der diye çekiniyorum.. sizin çevrenizin tepkisi nasln oldu acaba

ekledim seni..çevremde tepkiler olumlu oldu hiç kötü tepki almadım...korkmana gerek yok cnm..

arkadaşlar benim burnumun sağ tarafı yeni deviasyon olan tarafım masaj yapınca ilkten bir çatırdıyor ilk haftalar yoktu ama son iki haftadır oluyor çok sigara içmiştim acaba ondan bir şey mi oldu diyorum böyle olanınız varmı masaj yapmaya korkuyorum artık elimi süremiyorum rahat..:5:

benim masaja ilk başlarken oluyor arada. ama çatırdı gibi değil çıtırtı gibi :) sanırım oraya konulan kıkırdaklar hareket ettiği için oluyorr

evet çıtırtı gibi ilk anda oluyor ama son iki haftada oldu önce yoktu sigaraya çok yüklenmiştim kemikte açılmamı yaptı diyorum korkuyorum masaj yapmaya artık ama bana kıkırdaktanmış gibi gelmiyor deviasyon olan taraf tehlikeli yer orası demişti doktor

evet çıtırtı gibi ilk anda oluyor ama son iki haftada oldu önce yoktu sigaraya çok yüklenmiştim kemikte açılmamı yaptı diyorum korkuyorum masaj yapmaya artık ama bana kıkırdaktanmış gibi gelmiyor deviasyon olan taraf tehlikeli yer orası demişti doktor

yok yok, bence açılma falan olacak diye korkma burnun sağlam görünüyor. ama sigarayla alakalı olabilir belki. bende de ilk zamanlar olmuyordu. son zamanlarda can sıkıntısına biraz sigarayı arttırdım ben de. ama tahminim şişlerle alakalı. şişlikler geçince deriyle kıkırdaklar birbirine yaklaşır, çıtırdama olur diye düşünüyorum canm.. zaten ilk elimi atınca ses geliyor sonra olmuyor daha..

Back
X