- Konu Sahibi Tuluu
-
canim üzülme sakin ayni sey benimde basimda 3yildirda istemediler ama bizim konular farkli benim bi sucum günahim yok annesi beni tanimadan etmeden hakkimda yorum yapti gecmiste bi kac tatsiz seyler olmus daha ben piyasada yokken :) onun faturasida bana kaldi yani:) diyecegim su iki insan birbirini seviyorsa allahtan baska kimse ayiramaz suan bizim karsimizda 2aile duruyor annemden baska hic kimse yanimda degil onun yaninda hic kimse yok ama yinede basardik biz seneye evlenmis olacaz insallah :) eger gercek bir sevgi varsa ortada ne olursa olsun birakmaz seni zaten..
bugün yüzyüze kanoşalım dedim olmaz yüzüne bakamam kusura bakma dedi ozaman bitti de dedim bana bitti herşey bende bittim dedi galiba sizler haklısınız herşey bahana ben kendimden pay biçiyorum asla bu bana engel olamazdı son kez sordum pişman olacağın bişeyi yapma yapabileceğimiz bişeyler varsa yapalım dedim gene hiç ses yok.ben gerçekten sevdiğim için bişans daha verdim olmadı karşılıksızmış demek ne istediki benden hala anlamıyorum artık kimseye güvenim kalmadı çok kötü çok ağır bideneyim yaşattı bana
Cnm eğer gerçekten seni seviyorsa ne olursa olsun annesini ikna eder. Zorla evlendirmekte neymiş?:1shok: Kaldımı öyle şey.. Belkide erkek arkadaşın seni artık istemediği için böyle bir çözüm yolu bulmuştur. Olamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?