Nefes alamıyorum sanki

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tuluu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim arkadaşımda böyle evlenmişti.
Çocuğun ailesi kızı istemeye istemeye onayladılar evliliği.
Daha sonra çocuk ailesinin etkisinde kalarak
evini terk etti.Kız öyle kalakaldı yapayalnız evde.
Ayrıldılar tabii.Sen de böyle olursun demiyorum
moralini bozmak hiç istemem.Ama iyi düşün,
taşın.

canım erkek dediğin tuttugunu koparır hangı zamanda yasıyoruz ıstemedıgıyle evlensın bence yalan soyluyo sana yada gercekten ana kuzusu eger oleyse sevınkı kısa yoldan kurtulmussun gercek yuzunu gormussun bence

haklısın canım katılıyorum sana :lepi:

canim hayirlisi neyse o olsun, egerki seni seviyor ve seninle bi ömür boyu beraber olmayi istiyorsa o sana gelir ...sen kendine iyi bak annn var yaninda sana destek cikan....yikma kendini..............

valla bu kadar ailesinin etkisindeyse burada okuduklarımdan yola çıkarak iyi bir aile reisi olabileceğini düşünmüyorum..

bugün yüzyüze kanoşalım dedim olmaz yüzüne bakamam kusura bakma dedi ozaman bitti de dedim bana bitti herşey bende bittim dedi galiba sizler haklısınız herşey bahana ben kendimden pay biçiyorum asla bu bana engel olamazdı son kez sordum pişman olacağın bişeyi yapma yapabileceğimiz bişeyler varsa yapalım dedim gene hiç ses yok.ben gerçekten sevdiğim için bişans daha verdim olmadı karşılıksızmış demek ne istediki benden hala anlamıyorum artık kimseye güvenim kalmadı çok kötü çok ağır bideneyim yaşattı bana

kaç yaşındasın sen çok merak ettim :sm_confused:
yaşın küçük geldi bana :1no2:
bir defa daha ararsan o geri zekalıyı oklava geliyor kafana klava:
kendini hint kumaşı sandıracaksın geriye
sevgini içine göm arayıp sorma
sakın bu kötülüğü yapma kendine :1no2:
taş yerinde ağırdır
gururunu ayaklar altına aldırma böyle ciğeri beş para etmez bir erkeğe

önünüzde çok güzel yıllar var kimbilir kimler neler çıkacak karşına daha
sen kötüyle başlamışsın herkes öyle sanıyosuun
ne delikanlılarda büyütüyor bu anneler :1hug:

ne diye bahane etti ki. "hakkımı helal etmem" demişler. hak meselesi dikkate alan insan için hafife alınacak bi konu değil. aklının karışması normal. durumu halletminin yolunu arıyordur. biraz sabretmelisin
yaş kaç ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence evlendikten sonra biteceğine,şimdiden bitmesi
daha doğru.Seni sırtlayamayacak belli.

malesef var arkdaşlar ailesinin zorla baskıyla istedigiyle evlendirmek
ama ben büyük konuşmiyim böle bişeyi kız olduğum halde kabul etmezdim gerekirse evden giderdim sevdigimin yanına çünkü zorla olmaz suçlu aile kim ne derse desin.
ama erkek arkdaşınız belki bi bahane yaptı belkide gerçek bilemycem bence ara ve knş şuanda o zor durumda destek ver açıkca söle evlencekmisin onla diye eger evet derse mutluluk dile ve hemn kapa bidahada arkanı dönmeki o sana geri gelir rahat ol seviosa alsa ama asla EVLENEMEZ.

canim erkek arkadasin malesef ailesine karsi seni savunamayacak yapidaymis ki daha bekar. yani evlenince dusunemiyorum bile. istenmeyen gelin olacaksin ve oyle bi kadin seni ezer gecer.

konusamiyorsa yuzyuze inan bu palavradir. severek ayrilan gormedik mi hic? hungur hungur salya sumuk ayrildilar. son kez gormek icin sanslar yarattilar.

bosver diyecegim. 2 sene ise 2 sene. ne yapalim. yeniden seversin canim. Allah' a havale et. sen esinle mutlu iken o varsin teyze kizi ile mutlu olmaya caklissin ahin altinda.

eğer seni gerçekten seviyorsa karşısına dağlar çıksa yıkar sana ulaşır..eğer o kızla evlenirse değmezmiş ,zora gelemez ve hayat yolunda senle sorunları aşamazmış diye düşün..

artık kesinlikle eminim bahane olmuş ona facebooktanda silmiş beni hertürlü çıkarmış yani haytından ben okadar gurursuz değilim sadece tekbişans daha verdim kendime biliyorum üzüldüğüme daha çok üzülücem bikaçgün sonra şimdi hazmetmeye çalışıyorum olanları Allahından bulsunlar

gencecik kizlarin duygulariyla oynayan bu sekil erkekleri Allah bildigi gibi yapsin
Tuluu canim uzme kendini gor bak cok cabuk unutacaksin ve ben onun icinmi uzulmusum diyeceksin

inşllh dediğiniz gibiolur herşey hepinizden Allah razı olsun nolur dua edin benim için

Haklarını helal etmiyorlarmış

Demek oğlunu bile bile cehenneme atmak istiyor öyle mi

Nasıl bir anlayıştır bu

Heleki kuzenler kardeştir ve asla kuzenlerin evlenmesini (ki zorla) doğru bulmuyorum :1no2:

Sakın üzülme ,zararın neresinden dönsen kardır.....................

Cnm eğer gerçekten seni seviyorsa ne olursa olsun annesini ikna eder. Zorla evlendirmekte neymiş?:1shok: Kaldımı öyle şey.. Belkide erkek arkadaşın seni artık istemediği için böyle bir çözüm yolu bulmuştur. Olamaz mı?

bende artıık öyle olduğunu düşünüyorum ama o istedi herşeyin çok güzel olduğunu söylüyodu açıkça söyleyemezmiydi ne gerek vardı ailenin arkasına sığınmaya onu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…