nefes alamıyorum.

burun123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
3
0
34
merhaba,
80 gün önce konka hipertrofisi ve septum deviasyonu (sağ tarafa eğiklik) ameliyatları oldum.
ameliyattan sonra tamponlar çıktı.
o zamandan beri sol taraf tıkalı.
ameliyattan önce bazen otrivine ile açardım burnumu.
ama ameliyattan sonra o da açmadı.
sağ tarafı kapatınca soldan biraz nefes alabiliyorum ama normalde soldan nefes alamıyorum.
bu beni çok zorluyor. yaşamak çok zor geliyor.
buradaki doktor burnun iyi diyor ama çare bulamadı bana.
yazın ankara'ya gideceğim sizlere sorum var.

1) böyle bir durum yaşayan var mı ?
2 ) özel hastaneye gitsem ne kadar muayene ve olursa ameliyat ücreti öderim ? (sgk var )
3) önerdiğiniz bir doktor var mı ?

Son düzenleme:
B
merhaba,
80 gün önce konka hipertrofisi ve septum deviasyonu (sağ tarafa eğiklik) ameliyatları oldum.
ameliyattan sonra tamponlar çıktı.
o zamandan beri sol taraf tıkalı.
ameliyattan önce bazen otrivine ile açardım burnumu.
ama ameliyattan sonra o da açmadı.
sağ tarafı kapatınca soldan biraz nefes alabiliyorum ama normalde soldan nefes alamıyorum.
bu beni çok zorluyor. yaşamak çok zor geliyor.
buradaki doktor burnun iyi diyor ama çare bulamadı bana.
yazın ankara'ya gideceğim sizlere sorum var.

1) böyle bir durum yaşayan var mı ?
2 ) özel hastaneye gitsem ne kadar muayene ve olursa ameliyat ücreti öderim ? (sgk var )
3) önerdiğiniz bir doktor var mı ?
Burnunda yapışıklık oluşmuş olabilir.
Burnunda yeniden et büyümesi olmuş olabilir;80 günde tekrarlama ihtimalini bilmeyerek söylüyorum bunu.
Bendede sağ tarafta aynı sorun vardı.Geceleri özellikle artık uyutmuyordu beni.
Benimde ameliyat olalı 2 ay olacak.Sol tarafta bir şey yok.Sağ tarafta bolca akıntı var.Bende hala burun spreyi ya da serum fizyolojik kullanıyorum.Sabah kalkınca o akıntı kurumuş ve büyük parçalar halinde burnumu tıkamış oluyor.açıklamak zorunda kaldım kusura bakma.Dışarıda gripli gibi oluyorum,çoğu insan beni hastayım zannediyor.inşallah tekrar etmez ama burun eti tekrar edebiliyormuş.bence;illa para ödemek zorunda değilsin,en azından bi devlet hastanesindeki kbb ciye muayene olabilirsin kontrol amaçlı.

B

Burnunda yapışıklık oluşmuş olabilir.
Burnunda yeniden et büyümesi olmuş olabilir;80 günde tekrarlama ihtimalini bilmeyerek söylüyorum bunu.
Bendede sağ tarafta aynı sorun vardı.Geceleri özellikle artık uyutmuyordu beni.
Benimde ameliyat olalı 2 ay olacak.Sol tarafta bir şey yok.Sağ tarafta bolca akıntı var.Bende hala burun spreyi ya da serum fizyolojik kullanıyorum.Sabah kalkınca o akıntı kurumuş ve büyük parçalar halinde burnumu tıkamış oluyor.açıklamak zorunda kaldım kusura bakma.Dışarıda gripli gibi oluyorum,çoğu insan beni hastayım zannediyor.inşallah tekrar etmez ama burun eti tekrar edebiliyormuş.bence;illa para ödemek zorunda değilsin,en azından bi devlet hastanesindeki kbb ciye muayene olabilirsin kontrol amaçlı.

aynısı bende de var. halen serum kullanıyorum.
ayrıca sol göz ile burnum arasına dokununca baskı hissi de oluşuyor.

Ben de amelyat oldiktan sonra ayni seyo yasadim sanki hic amelyat olmamis gibi nefes alamiyorum 1 yil gecmesine ragmen. Tomografi mrda falan bi sorun gorunmuyor o yuzden psikolojik olabolir diye kendimi motive etmeye calisiyorum. Sanirim amelyat beklentilerimi cok yukseltti diye oldu.

Ben de amelyat oldiktan sonra ayni seyo yasadim sanki hic amelyat olmamis gibi nefes alamiyorum 1 yil gecmesine ragmen. Tomografi mrda falan bi sorun gorunmuyor o yuzden psikolojik olabolir diye kendimi motive etmeye calisiyorum. Sanirim amelyat beklentilerimi cok yukseltti diye oldu.

benim sağ taraf tıkalıydı. ameliyattan sonra sol taraf tıkandı.
sende neler oldu ?

X