Nefes bile alamıyorum lütfen beni toparlayin

Gunahima girilmedi mi

• Günah benim mi

OY: 38 77,6%
  • Günah beni kandiran adamın mi

OY: 11 22,4%

• Ankete Katılan
    49
Büyükler size hadi gidin o isi görünmü dedi? Imam nikahinda. Önce hicmi yanliz kalmadiniz? Ayrilma sebebi ney eski nisanlinizin? Günah isine gelince, en azindan bu konuda iki tarafta günah islememis, Allah katinda evli sayiliyorsunuz! Amaaa suclu ariyorsaniz, sizdiniz! Daha önce hatalar yapip bunlardan pismanlik duyan birisi olarak, resmi nikah kiymadan bu ise girismeseydiniz... Ayrica suc oldugu icin resmi nikah olmadan imam nikahi kiymak, cümbür cemaat suclusunuz...

Ben hiç bişey anlamadim evlenmissin imam nikahiyla birlikte olmuşsun niye ayrıldı anlamadm açıklaması ne oldu

Şu dini nikahı önce kıyıp sonra ortada kalanlar o kadar çok kii dinimiz de nikah ilandir kadının haklarını garanti altına almaktır şimdi resmi nikah bu konuda daha garanti bir yol şu zamanı bilip dini nikahla yanlışa düşenler bile bile yapmış oluyor bence
Ayrica resmiden önce dini nikah çok saçma geliyor artik bana benim eşimin tayininden dolayı resmi nikahı önce kıymiştık ikimiz de yine nişanlı gibi sınırımızı bildik resmi olduğu halde dini nikahim düğünden çıktıktan sonra oldu suç bizde sınır cizmesini bilmeniz lazım yoksa sonuç ortada

Basinizda buyukler yoksa ille sevismeniz mi gerekiyor?her yan yana birakilan sevisseydi ohoooo
Bu arada sevismek icin ne imam nikahi kiyin ne de resmi nikah,gerek yok,yapin kurtulun
He bir de gunah olayina girmissin beddua gunahtir

Bekaret duruyor da yapılanlardan mı huzursuzsunuz?
Bir de niye terkedildiğiniz bir muamma.
Bir daha imam nikahına güvenip rahatsız olacağınız şeyleri yapmazsınız olur biter.

11 sayfanın hepsini tek tek okudum malesef zamanımı harcayıp ama hala neden terk edildiğini anlayamadım.

Bİde şu konuya değinmeden geçemiycem. Dini nikah dediğimiz şey bir dua sadece ve evlendiğimizi eşe dosta duyurmak için yapılan bişey yani resmi nakah varsa illede dini nikaha gerek yok ve resmi nikah olmadanda dini nikah yapmak (nişanlıykenbile) artık o kadar cahilce ki..
bu da burda dursun da genç kızlarımıza ders olsun.

Okudum okudum ama hiç birşey anlamadım . Eğer kafana taktiğin dinle ilgili birsey varsa burada anket acacagina dua et af dile. Biz kimiz ki sen gunah işlemiş misin değerlendire bilelim . Çözümü yanlis yerde arıyorsun

Ben anlamadım konunun ne olduğunu . Öyle bir sorunum yok şöyle bir sorunum yok peki problem nedir .

Resmi nikahtan önce imam nikahı kıydırmayın diye bas bas bağırıyolar hiçmi duymadınız ! Buda farklı bi boyut :) ama kıyıldı diye birlikte olmakta ayrıca acayipp bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…