Hayir ben bununla ilgili bisey anlatmadim ve anlatmadim diye bilmiyor diye vicdan azabi cektim hep bir başkası olduğunda da ayni seyi yasarim biliyorum bu durum paylasilmali miBakire degilsin diye mi terk etti seni yani anlamadim
Ama biz evleniyoruz artık vazgecmeyiz bitmez güveni verdiler bana bu kandirmak değil midir?
Hayir yani hadi gidin yalniz kalin demediler ama mutlaka nisanlinin evine ailesine gidiyorsun ve erkegin aileside aman siz ne yapıyorsunuz demeZ zaten demedideResmi nikah olmadan aileniz nasil birakti ya yan yana?? Düğün falan yapmamissiniz!
Cok sasirdim cidden..
Sevisirken anlamadi mi bakire olmadigini? Ustu kapali anlatmana gerek yok forum buraHayir ben bununla ilgili bisey anlatmadim ve anlatmadim diye bilmiyor diye vicdan azabi cektim hep bir başkası olduğunda da ayni seyi yasarim biliyorum bu durum paylasilmali mi
Günah kavramına inanmadığım için anketinize cevap veremeyeceğim. Ama umarım konunuz uzun süre gündemde kalır ve genç kızlarımız imam nikahı ile resmi nikahın arasındaki önemli farkı sayenizde öğrenirler.Yıllar önce nerdeyse 7yil oncesinde hatalar yaptım şu an 26 yasindayim ama çok ilgilenenim oldu çok erkek arkadaşim oldu malesef çok uzun süreli olmadilar ama yanlis seyler yaşadığım iki kisi oldu bana zarar vermediler cok sukur ama yillarca ben bunun azabıni çektim tövbe ettim kendime yeni sayfa açtım ve yıllardır çok şükür ayni hatalara düşmedim.ve gün geldi hayatima biri girdi ve nişanlandik bir süre sonra vesvese deyin vicdan diyin huzursuzluklar başladı çünkü nisanlim bir kisi ile görüştüm biliyor ve yasadigim seylerden haberi dahi yok soyleyemedim Allaha yalvardim hep affet diye ama icim hep huzursuz ve hastalik boyutuna ulastim.derkenn nisanlim ile nikahımiz kiyildi tabi aileler huzurunda imam nikahi ve dugune zaman var derken siz kari kocasıniz diyerek yalniz birakildik ates barut yanyana olur mu olmaz! Yakinlastik karımsin sen diyerek güvendim inandim.daha sonra ise olan oldu bitti beni terk etti simdi soruyorum size eskiden yaptığım yanlislari bilse beni birakirdi eminim bunu bile bile anlatmali miydim? Ve ben tövbe etmis güzel bır yola girmisken o yakinlasmayi yaşayıp terk eden bu adam benim gunahima girmedi mi ben ayni seyi yine yasadim nasil bu halde yasarim ayni pislige dusurdu beni lutfen
Hayir yani hadi gidin yalniz kalin demediler ama mutlaka nisanlinin evine ailesine gidiyorsun ve erkegin aileside aman siz ne yapıyorsunuz demeZ zaten demedide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?