Nefes bile alamıyorum lütfen beni toparlayin

Gunahima girilmedi mi

• Günah benim mi

OY: 38 77,6%
  • Günah beni kandiran adamın mi

OY: 11 22,4%

• Ankete Katılan
    49
v biz bir musluman topluyuz ve o yuzden erkelerin bir kismi icin bekaret onemli o yuzden evleneceyin kisiye ta basdan soyliyiceksin birde resmi nigah olmadan imam nigahi kiydirma bununla kendini kandiryor insan gerek yok gunaha gelincese onu goyde Allah bilyor insalar seni yarqilayamaz sadece bir tek onu bl sen bir kadinsin nede olsa boyle durumlarda kadin suclu oluyor genelde erkeyin kaybedeceyi bir sey yokdur cekip gidyor arkasina bile bakmiyor amma sunu da unutma terk eden erkek resm nigah da olsa bebek de olsa hic onu durdurramaz sadece resmi nigah bir kadinin hukuk karisnida toplum karisinda evli oldugunun subutudur benim icin imam nigahi oyle onemli bir sey diyl resmi nigah olmadan o hic bir seydir

İyide sen yalan söylemişsin adama en başından ve bir değil iki değil bir sürü hata diyorsun..
Tamam ilki hata ama sonrasındakiler zevke giriyor canım kusura bakma.

Adam değil sen onun günahına girmişsin
hemen ilişkiden sonra neden terkederkı bi insan
anlamadıkkı bakiremıydın değilmiydin
hoş her halukarda sen hatalısın evlenmeden ilişki yaşadığın için

Son düzenleme:
Konuyu yarim yamalak anlat, sonra beni anlamiyosunz diye beddua oku.
Dur orda.
Sen zahnet edip yazmiyosan bende senin icin bu parmaklarimi yormam.
Bye.

Anket de yapmış hiç bir şey anlamadım neden terketmiş bekaretini kaybetmemiş sanırım ya da nişanlısında kaybetmiş ya da adam kaybetmiş sonra kaybettiğini anlamamış gibi bi şeyler olmuş

Ama biz evleniyoruz artık vazgecmeyiz bitmez güveni verdiler bana bu kandirmak değil midir?
İnsanlar 30 yıldan sonra bile boşanıyor siz neyin kafasını yaşıyorsunuz,resmi nikah yok vazgeçmeyiz zannedip güven duydunuz

gunah senin değil nikahlıymıssınız sonucta anne babalarıda anlayamadım bizde imam nikahı erken kıyılsa bile yanyana bırakmazlar

Konu sahibi keske bi aciklik getirse.. Yazmicak heralde bosa kafa yormayin :)

bende tam anlayamadim ama keske esin olucak adama bu konuyu acsaydin fakat adaminda eger seni sevdigini soyledigi halde bakire olmadigin icin cekip gidicekse sende zaten o adamin arkasindan uzulme ama bundan sonrasinda kendi psikolojini bozmak yerine ilerde ciddi dusundugun biri olursa bunu bastan konusursun canini sikma

nasıl yani ya sizi karı koca oldunuz diye bıraktılar?
pes yani.
imam nikahlı kocanla yattınmı?

Neye yorum yapacağımı şaştım
Nikahlı veya nikahsız sürekli bişeyler yaşayıp günah kimde diyorsunuz
İstemiş beraber olmuşsun , günahı sevabı belirlemek benim haddime düşmez
Ama madem evleneceksiniz dini nikahın akabinde yangından mal kaçırır gibi davranmaya ne gerek var
Ailen ayrı tuhaf
Hem aslında yasalar gereği artık resmi nikah olmadan dini nikah kıyılmamalı

Sen adamdan geçmişi gizlemişsin
O seni terk edeceğini gizlemiş
Bence fifti fifti

hayır bide demezler mi?
bu adamların hepsimi suçlu hepsimi günahkar.
sevişirken ne ala neyse yazmayacağım.

aynen öyle birde kandırılmış bla bla bla.
başta kimin kimi kandırdığı ortada.

senin ve ailenin hatası sadece imam nikahı kıyıldı diye yalnız bırakılman. empati yaptımda çok utanırdım ve sert çıkardım böyle davranmalarına ve resmi nikah olmadan asla derdim.
senı kımse kandırmamış sen kanmaya musaitmissin. maden eski ilişkilerinde yasadıkların var bunu söylemeyeliydin.

Nikahin amaci zaten aile oldugunuzu belgelemek ve birbirinize karsi haklarinizi korumak ve de cift oldugunuzu etfara duyurmaktir. Gunumuzde resmi nikah bu islevi goruyor. Resmi nikahtan sonra dini nikah kiyilir ya da resmi nikah kiyilinca bir dua okunmasi yeterli olur diye dusunuyorum. Sadece dini nikah kiymak yasak degil miydi???

Bu konuda bazi mantik hatalari seziyorum gibi.

Ortada bir kandirilan var ama kesinlikle sen degilsin.. buyukler bizi birakti nedir yahu, basinizda buyukler olmadan kendinizi kontrol edemiyor musunuz?

Imam nikahi var diye seninle ilisliye giriyo. Sonra ayriliyo? Neden ayrilmak istedi? Bakire olmadigini mi farkettigi icinmi? Yoksa sevmedigini mi anlamis iliskiye girdikten sonra? Neden ayrildi senden???
Kız bakireymis nişanlısıyla birlikte olurken bjareti nişanlısı bozmuş sonrada terk etmiş.önceki yaşadıkları yuzeyselmis ama çok üzülmüş bunu anladım.nişanlısı niye terk etti orasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…