biz bir musluman topluyuz ve o yuzden erkelerin bir kismi icin bekaret onemli o yuzden evleneceyin kisiye ta basdan soyliyiceksin birde resmi nigah olmadan imam nigahi kiydirma bununla kendini kandiryor insan gerek yok gunaha gelincese onu goyde Allah bilyor insalar seni yarqilayamaz sadece bir tek onu bl sen bir kadinsin nede olsa boyle durumlarda kadin suclu oluyor genelde erkeyin kaybedeceyi bir sey yokdur cekip gidyor arkasina bile bakmiyor amma sunu da unutma terk eden erkek resm nigah da olsa bebek de olsa hic onu durdurramaz sadece resmi nigah bir kadinin hukuk karisnida toplum karisinda evli oldugunun subutudur benim icin imam nigahi oyle onemli bir sey diyl resmi nigah olmadan o hic bir seydirYıllar önce nerdeyse 7yil oncesinde hatalar yaptım şu an 26 yasindayim ama çok ilgilenenim oldu çok erkek arkadaşim oldu malesef çok uzun süreli olmadilar ama yanlis seyler yaşadığım iki kisi oldu bana zarar vermediler cok sukur ama yillarca ben bunun azabıni çektim tövbe ettim kendime yeni sayfa açtım ve yıllardır çok şükür ayni hatalara düşmedim.ve gün geldi hayatima biri girdi ve nişanlandik bir süre sonra vesvese deyin vicdan diyin huzursuzluklar başladı çünkü nisanlim bir kisi ile görüştüm biliyor ve yasadigim seylerden haberi dahi yok soyleyemedim Allaha yalvardim hep affet diye ama icim hep huzursuz ve hastalik boyutuna ulastim.derkenn nisanlim ile nikahımiz kiyildi tabi aileler huzurunda imam nikahi ve dugune zaman var derken siz kari kocasıniz diyerek yalniz birakildik ates barut yanyana olur mu olmaz! Yakinlastik karımsin sen diyerek güvendim inandim.daha sonra ise olan oldu bitti beni terk etti simdi soruyorum size eskiden yaptığım yanlislari bilse beni birakirdi eminim bunu bile bile anlatmali miydim? Ve ben tövbe etmis güzel bır yola girmisken o yakinlasmayi yaşayıp terk eden bu adam benim gunahima girmedi mi ben ayni seyi yine yasadim nasil bu halde yasarim ayni pislige dusurdu beni lutfen
İnsanlar 30 yıldan sonra bile boşanıyor siz neyin kafasını yaşıyorsunuz,resmi nikah yok vazgeçmeyiz zannedip güven duydunuzAma biz evleniyoruz artık vazgecmeyiz bitmez güveni verdiler bana bu kandirmak değil midir?
gunah senin değil nikahlıymıssınız sonucta anne babalarıda anlayamadım bizde imam nikahı erken kıyılsa bile yanyana bırakmazlarYıllar önce nerdeyse 7yil oncesinde hatalar yaptım şu an 26 yasindayim ama çok ilgilenenim oldu çok erkek arkadaşim oldu malesef çok uzun süreli olmadilar ama yanlis seyler yaşadığım iki kisi oldu bana zarar vermediler cok sukur ama yillarca ben bunun azabıni çektim tövbe ettim kendime yeni sayfa açtım ve yıllardır çok şükür ayni hatalara düşmedim.ve gün geldi hayatima biri girdi ve nişanlandik bir süre sonra vesvese deyin vicdan diyin huzursuzluklar başladı çünkü nisanlim bir kisi ile görüştüm biliyor ve yasadigim seylerden haberi dahi yok soyleyemedim Allaha yalvardim hep affet diye ama icim hep huzursuz ve hastalik boyutuna ulastim.derkenn nisanlim ile nikahımiz kiyildi tabi aileler huzurunda imam nikahi ve dugune zaman var derken siz kari kocasıniz diyerek yalniz birakildik ates barut yanyana olur mu olmaz! Yakinlastik karımsin sen diyerek güvendim inandim.daha sonra ise olan oldu bitti beni terk etti simdi soruyorum size eskiden yaptığım yanlislari bilse beni birakirdi eminim bunu bile bile anlatmali miydim? Ve ben tövbe etmis güzel bır yola girmisken o yakinlasmayi yaşayıp terk eden bu adam benim gunahima girmedi mi ben ayni seyi yine yasadim nasil bu halde yasarim ayni pislige dusurdu beni lutfen
sen başta kandırmışsın adamı.Ama biz evleniyoruz artık vazgecmeyiz bitmez güveni verdiler bana bu kandirmak değil midir?
aynen öyle birde kandırılmış bla bla bla.Neye yorum yapacağımı şaştım
Nikahlı veya nikahsız sürekli bişeyler yaşayıp günah kimde diyorsunuz
İstemiş beraber olmuşsun , günahı sevabı belirlemek benim haddime düşmez
Ama madem evleneceksiniz dini nikahın akabinde yangından mal kaçırır gibi davranmaya ne gerek var
Ailen ayrı tuhaf
Hem aslında yasalar gereği artık resmi nikah olmadan dini nikah kıyılmamalı
Sen adamdan geçmişi gizlemişsin
O seni terk edeceğini gizlemiş
Bence fifti fifti
Kız bakireymis nişanlısıyla birlikte olurken bjareti nişanlısı bozmuş sonrada terk etmiş.önceki yaşadıkları yuzeyselmis ama çok üzülmüş bunu anladım.nişanlısı niye terk etti orasi yokImam nikahi var diye seninle ilisliye giriyo. Sonra ayriliyo? Neden ayrilmak istedi? Bakire olmadigini mi farkettigi icinmi? Yoksa sevmedigini mi anlamis iliskiye girdikten sonra? Neden ayrildi senden???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?