• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes farkındalığı

merveecftc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2025
6
0
1
23
Merhaba yaklaşık 3 aydır ciddi şekilde panik atak yaşıyorum ve artık nefesimi otomotiv değil de manuel alıyorum uyurken normal biliyorum ama işte aklımdan çıkmıyor bir ay olucak beş çok yordu bunu yaşayanlar gerçekten geçiyor mu nekadar sürede geçti psikolojik destek almalı mıyım lütfen yardımcı olun

Tabiki direkt terapiye başlayın hatta baktınız cozemiyorsunuz psikiyatri. Çekmeyin bu iskenceyi🥲

Gerçekten çok yordu beni psikiyatriye gittim ilaç yazdı yan etki yaptı artık korkudan ilaçta atamıyorum her gece sürekli eşime geçicek değil mi diyorum

Gerçekten çok yordu beni psikiyatriye gittim ilaç yazdı yan etki yaptı artık korkudan ilaçta atamıyorum her gece sürekli eşime geçicek değil mi diyorum
Psikiyatri uzmanı dışında çözülmek yerine geçici rahatlamalarla daha da büyütürsünüz sorunu.
Yan etki yaptıysa dozu düşürür ya da ilacı değiştirirdi. Başka bir dr.a gidebilirsiniz. Sadece sizin için değil, sizinle birlikte olanlar ve etrafınızdaki insanlar için de yorucu bir durum bu. Bende yaşadım yıllarca biliyorum ve profesyonel bir tedaviyle 9 yıldır ilaçsız çok iyiyim çok şükür.

Lütfen tedavi olun en kısa zamanda. Şifalar dilerim.

Psikiyatri uzmanı dışında çözülmek yerine geçici rahatlamalarla daha da büyütürsünüz sorunu.
Yan etki yaptıysa dozu düşürür ya da ilacı değiştirirdi. Başka bir dr.a gidebilirsiniz. Sadece sizin için değil, sizinle birlikte olanlar ve etrafınızdaki insanlar için de yorucu bir durum bu. Bende yaşadım yıllarca biliyorum ve profesyonel bir tedaviyle 9 yıldır ilaçsız çok iyiyim çok şükür.

Lütfen tedavi olun en kısa zamanda. Şifalar dilerim.
Peki sizde de nefes farkındalığı var mıydı kendiniz alıyormuş gibi korku panik kalpte sızlama kaç sene sürdü birde sizde teşekkür ederim cevapladığınız için 🙏🏻

Back
X