Nefesim, kedim öldü;(;(

Psikolojik Deliii

Biz seni görmeden sevdik.Ya Resûlullah🌹
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
5.789
18.830
198
Ne de güzeldi... Ama böyle hayal etmemistim.. canım kızım. Şu kısa zaman zarfında nasılda nefesim olmuş, Canim olmuş... Veda miyavlamalari offff... Son kez suyunu verdim... Ve sadece beni affet sana vereceğim hayat bu degildi, diyebildim... Hic unutmayacağım seni... Huzur içinde uyu

Başın sağolsun ya benim de iki kedim var ve daha bir kaç saat önce acaba bişey olsa nasıl tepki veririm diye düşündüm

evde kus beslemeye başladıktan sonra hayvanlara karşı ınanılmaz zaafım oldu
cok uzuldum onun yokluğuna alışmak emınım zor olacak senın ıcın başın şsağolsun n canım

Başınız sağ olsun.

Sen elinden geleni yaptın canım demek ömrü bu kadarmış sokakta tek basına sogukta değil sevildiği sıcak bir yuvada annesinin elinde can verdi Allah senden razı olsun

Sen elinden geleni yaptın canım demek ömrü bu kadarmış sokakta tek basına sogukta değil sevildiği sıcak bir yuvada annesinin elinde can verdi Allah senden razı olsun
Tekrar söylüyorum. Yoldaş oldun bana.. binlerce kez Rabbim razı olsun senden....esimi bekliyorum gelip goturcek...yanina girmek istiyorum ama cesaret edemiyorum... Bağırarak ağlamak istiyorum sadece..

Basın sağolsun keşke bende evimde besleyebilsem kedim köpeğim kuşum olsa ama maalesef astım bronşitm var yasak

Bazen böyle ayrılıkları düşününce iyi oluyor diyorum baglanmamak yoksa ben depresyona girerdim

Benimde astım bronşitim var... Ve tam hastalık dönemim... Kaç gündür ağlamaktan tikaniyorum... Ama hiç önemli değil ki Canim gitmiş....şuan makinada buhar alıyorum...

Tekrar söylüyorum. Yoldaş oldun bana.. binlerce kez Rabbim razı olsun senden....esimi bekliyorum gelip goturcek...yanina girmek istiyorum ama cesaret edemiyorum... Bağırarak ağlamak istiyorum sadece..
Kuzum girme yanına daha kötü olursun eşin kireçleyin gömsün sende mama su kablarını imha et büyük kedine bulaşmasın. Keşke elimden fazlası gelseydi seni o kadar iyi anlıyorum ki

Başınız sağolsun. Evcil kayıpları çok kötü oluyor, ben de yaşadım, bilirim... Şimdi 2 kedim var, birine bir şey olsa mahvolurum. Çok iyi anlıyorum sizi.

Benimde astım bronşitim var... Ve tam hastalık dönemim... Kaç gündür ağlamaktan tikaniyorum... Ama hiç önemli değil ki Canim gitmiş....şuan makinada buhar alıyorum...
Canım öncelikle kendi sağlığını düşünerek kendini telkin et sen elinden geleni yapmışsın üzülme demekten başka çare yok kendine mukayyet ol canm inşaAllah onun kadar sevebileceğin kedin tekrar olur.

başın sağolsun.keşke benimde kedim olsa evde şartlar elvermiyor şimdilik evde bakmaya sokaktakileri besliyorumbritish shorthair cinsi kedilere taktım buaralar ama cins kedi almak istemiyorum sokaktakiler varken bugün sokak kedimin birini yaralı buldum en azından sizinki mutlu bir hayat yaşamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…