- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
-
Başınız sağ olsun.Ne de güzeldi... Ama böyle hayal etmemistim.. canım kızım. Şu kısa zaman zarfında nasılda nefesim olmuş, Canim olmuş... Veda miyavlamalari offff... Son kez suyunu verdim... Ve sadece beni affet sana vereceğim hayat bu degildi, diyebildim... Hic unutmayacağım seni... Huzur içinde uyu
Fiv... Sonrasında toksoplazma dedi Dr.. ilaç tedavisi görüyordu.. ama küçücük bedeni dha fazla direnemedi...Neden öldü?basınız sagolsın.
Tekrar söylüyorum. Yoldaş oldun bana.. binlerce kez Rabbim razı olsun senden....esimi bekliyorum gelip goturcek...yanina girmek istiyorum ama cesaret edemiyorumSen elinden geleni yaptın canım demek ömrü bu kadarmış sokakta tek basına sogukta değil sevildiği sıcak bir yuvada annesinin elinde can verdi Allah senden razı olsun
Benimde astım bronşitim var... Ve tam hastalık dönemim... Kaç gündür ağlamaktan tikaniyorum... Ama hiç önemli değil ki Canim gitmiş....şuan makinada buhar alıyorum...Basın sağolsun keşke bende evimde besleyebilsem kedim köpeğim kuşum olsa ama maalesef astım bronşitm var yasak
Bazen böyle ayrılıkları düşününce iyi oluyor diyorum baglanmamak yoksa ben depresyona girerdim
Kuzum girme yanına daha kötü olursun eşin kireçleyin gömsün sende mama su kablarını imha et büyük kedine bulaşmasın. Keşke elimden fazlası gelseydi seni o kadar iyi anlıyorum kiTekrar söylüyorum. Yoldaş oldun bana.. binlerce kez Rabbim razı olsun senden....esimi bekliyorum gelip goturcek...yanina girmek istiyorum ama cesaret edemiyorum... Bağırarak ağlamak istiyorum sadece..
Canım öncelikle kendi sağlığını düşünerek kendini telkin et sen elinden geleni yapmışsın üzülme demekten başka çare yokBenimde astım bronşitim var... Ve tam hastalık dönemim... Kaç gündür ağlamaktan tikaniyorum... Ama hiç önemli değil ki Canim gitmiş....şuan makinada buhar alıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?