Nefesim, kedim öldü;(;(

Yaaa yapmayın. Sahiplendiğiniz kedi miydi bu, eltinizin istemediği yavru mu? Kıyamam ben ona ya, başınız sağ olsun. Üzülmeyin, siz onu sokaktan aldınız, yuva oldunuz, kucak açtınız. Sokakta sürüneceğine şefkatli bir annenin yanında güzel bir ömür geçirdi.

Kuzum girme yanına daha kötü olursun eşin kireçleyin gömsün sende mama su kablarını imha et büyük kedine bulaşmasın. Keşke elimden fazlası gelseydi seni o kadar iyi anlıyorum ki
Dusunmen bile yetti canım.. girdim yanına.son kez bidaha baktım... Tuvaletini kaplarini poşete koydum...offf çok zor gerçekten..

Evet oydu.. zaten küçücük kalmıştı.. gelişimini tamamlayamamısti... Hastalık bırakmadı yakasını...

Çok zor gerçekten evin insanı gibi oluyorlar Hayvanları bende çok seviyorum ama işte sırf bu yüzden evde beslemek istemiyorum. Acısına dayanamam

10 ay önce kaybettim bi canımı. Çok direndik ama başaramadı çok gözyaşı döktüm ilk göz ağrımdı bi anda hastalandı en son kucağımda öldü çok acı gerçekten hala gözyaşı dökerim. Bir canımız daha var evimizde Allah ona ömür versin o kadar zor ki çok iyi anlıyorum sizi. Karnımızda taşımıyoruz ama evlat oluyorlar bize,dost oluyorlar. Başınız sağolsun.

Biliyorum o acıyı geçen yıl yavru köpeğimi kaybettim ( çok zor yeri asla doldurulamıyor şimdi birtane daha oğluşum var ömrü uzun olsun inşallah.Başınız sağolsun Allah sabır versin

Sizin de basınız sağolsun.... Offf hemde ne evlat.. şimdi eşyalarını topladim... Yattığı yatağı alıp içime sokasim geldi...

Başın sağolsun canım. Çok acı veriyor, biliyorum. onu Bende yakın zamanda iki yavru kedimi kaybettim. İlk sahiplendiğim kedimin acısı da hala aklımda. 12 yıl boyunca beraberdik, geceleri yanıma kıvrılıp uyurdu. Onsuz uyuyamazdım. Arada rüyama girer. Nefes adında kedim var benim. O yavrularla ölecekti, mucize eseri yaşıyor. Ama titriyor, kasları güçsüz. Hastalık iz bıraktı onda. İnşallah tekrarlamaz. Şimdide dişi kedim kayıp. Sabah çıkarmıştım. Gelmedi hala. Aklım onda kaldı, artık pencerede sabahlarım.

5senedir benimle olan kedim var..bazen aklıma gelirdi ya ona birşey olursa diye o an gözlerim dolardı... Bu yavru da 2ay önce kapima geldi oyyy hala aklımda içeri girmek istemesi... Direnemedi küçücük bedeni kaldırmadı.. insaallah gelir kedicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…