- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
-
Ne de güzeldi... Ama böyle hayal etmemistim.. canım kızım. Şu kısa zaman zarfında nasılda nefesim olmuş, Canim olmuş... Veda miyavlamalari offff... Son kez suyunu verdim... Ve sadece beni affet sana vereceğim hayat bu degildi, diyebildim... Hic unutmayacağım seni... Huzur içinde uyu
Dusunmen bile yetti canım.. girdim yanına.son kez bidaha baktım... Tuvaletini kaplarini poşete koydum...offf çok zor gerçekten..Kuzum girme yanına daha kötü olursun eşin kireçleyin gömsün sende mama su kablarını imha et büyük kedine bulaşmasın. Keşke elimden fazlası gelseydi seni o kadar iyi anlıyorum ki
Evet oydu.. zaten küçücük kalmıştı.. gelişimini tamamlayamamısti... Hastalık bırakmadı yakasını...Yaaa yapmayın. Sahiplendiğiniz kedi miydi bu, eltinizin istemediği yavru mu? Kıyamam ben ona ya, başınız sağ olsun. Üzülmeyin, siz onu sokaktan aldınız, yuva oldunuz, kucak açtınız. Sokakta sürüneceğine şefkatli bir annenin yanında güzel bir ömür geçirdi.
5 senedir bir canım var.. oglusum... Rabbim ona uzun ömür versin...başka bir kedi daha sahiplenseniz daha acınız taze ama onun hatırına bir başka can kurtarsanız
10 ay önce kaybettim bi canımı. Çok direndik ama başaramadı çok gözyaşı döktüm ilk göz ağrımdı bi anda hastalandı en son kucağımda öldü çok acı gerçekten hala gözyaşı dökerim. Bir canımız daha var evimizde Allah ona ömür versin o kadar zor ki çok iyi anlıyorum sizi. Karnımızda taşımıyoruz ama evlat oluyorlar bize,dost oluyorlar. Başınız sağolsun.Ne de güzeldi... Ama böyle hayal etmemistim.. canım kızım. Şu kısa zaman zarfında nasılda nefesim olmuş, Canim olmuş... Veda miyavlamalari offff... Son kez suyunu verdim... Ve sadece beni affet sana vereceğim hayat bu degildi, diyebildim... Hic unutmayacağım seni... Huzur içinde uyu
Sizin de basınız sağolsun.... Offf hemde ne evlat.. şimdi eşyalarını topladim... Yattığı yatağı alıp içime sokasim geldi...10 ay önce kaybettim bi canımı. Çok direndik ama başaramadı çok gözyaşı döktüm ilk göz ağrımdı bi anda hastalandı en son kucağımda öldü çok acı gerçekten hala gözyaşı dökerim. Bir canımız daha var evimizde Allah ona ömür versin o kadar zor ki çok iyi anlıyorum sizi. Karnımızda taşımıyoruz ama evlat oluyorlar bize,dost oluyorlar. Başınız sağolsun.
5senedir benimle olan kedim var..bazen aklıma gelirdi ya ona birşey olursa diye o an gözlerim dolardı... Bu yavru da 2ay önce kapima geldi oyyy hala aklımda içeri girmek istemesi... Direnemedi küçücük bedeni kaldırmadı..Başın sağolsun canım. Çok acı veriyor, biliyorum. onu Bende yakın zamanda iki yavru kedimi kaybettim. İlk sahiplendiğim kedimin acısı da hala aklımda. 12 yıl boyunca beraberdik, geceleri yanıma kıvrılıp uyurdu. Onsuz uyuyamazdım. Arada rüyama girer. Nefes adında kedim var benim. O yavrularla ölecekti, mucize eseri yaşıyor. Ama titriyor, kasları güçsüz. Hastalık iz bıraktı onda. İnşallah tekrarlamaz. Şimdide dişi kedim kayıp. Sabah çıkarmıştım. Gelmedi hala. Aklım onda kaldı, artık pencerede sabahlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?