Nefesim, kedim öldü;(;(

Siz elinizden gelenş yaptınız öyle düşünün.
6 kedim 2 köpeğim var kaybettiklerimizde oldu
O kadar iyi anlıyorum ki.
Başın sağolsun.
Sen olmasaydın belki bu günleri bile göremeyecekti.
Elinden geleni yapmıssındır

Acınızı çok iyi anlıyorum kedim ölmedi ama kuşlarım ölmüstü ağlayın anlatın az da olsa rahatlatıyor
Başınız sağolsun
Ve şimdi acı cekmiyor onu düsünün

Allah sabır versin.... Hayatın gerçeği ama zor çok zor ... bende çok korkuyorum kaybetmekten... ne onlardan önce ölmek istiyorum ne de onlardan sonra...

Kedim az önce geldi çok şükür. Açlıktan ölüyordu neredeyse, geldiği gibi mama tabağına saldırdı. Ona aşık bir kedim daha var. Biri diğeri ortalıkta yoksa yemek yemez. Beraber iki tane olduğu halde aynı mama kapından koklaşıp koklaşıp yediler mamalarını.

Sizde ölen yavrucağın yerine bir tane daha sahiplenin. Sevgi dolu bir yuvaya ihtiyacı olan o kadar yetim var ki.

Ben düşünüyorum da, kedilerim yaşasa yaşasa en fazla 13 - 14 yıl, belki bir kaç yıl daha fazla yaşayacak. Ondan sonra ben ne yapacağım. Gerçi belki ben önce ölürüm artık allahın takdiri. Ama onlarsız ne kadar boş bir yaşamım olacak. Çok özlerim onları yaaa. Çok üzüleceğim , özellikle iki yetişkin kedim...aşıklar..onların hikayeleri var, çok özel bir bağlılık var aralarında. Dişi kedim onu yavrularından bile daha çok seviyor. Allah onları ayırmaz inşallah.

Gözün aydın... Yookk artık o kadar cesaretli değilim.. tüm sevgim oğlumun artık... Rabbim onu Almasın benden....

Gözümün önüne kedilerim geldi o halde elimde can verseler kahrolurum
Allah sabır versin çok üzüldüm
En zoru zaten.. aşama aşama her anını gordum..iki gün önce yanına uzandim, ayakları tutmuodu artık..o minicik patisini uzatip elimi cekiyodu kendine sarılıp öyle uyuyordu, elimi çektiğim an bırakmıyordu benii. Tırnak izi duruyor kolumda sırf biakmim diye tırnağını geçiriyordu..hele kafasını göğsüme sokusu offff

Ah ya, ağlattınız beni. Başınız sağolsun. Kısacık ömründe siz de ona nefes olmuşsunuz, Allah sizden razı olsun. Allah sabır versin.

Ben ne diyeceğimi bilmiyorum.
Daha geçen haftalarda konuşmuştuk.
Şurama bi yumruk oturdu resmen.

Başın sağolsun. Ben şok oldum.

Tekrar söylüyorum. Yoldaş oldun bana.. binlerce kez Rabbim razı olsun senden....esimi bekliyorum gelip goturcek...yanina girmek istiyorum ama cesaret edemiyorum... Bağırarak ağlamak istiyorum sadece..
sabah sabah oturdum ağlıyorum işyerinde. kalbime dokundu yavrucağın ölümü ve sizin üzüntünüz. sizi çok iyi anlıyorum. ben de can yoldaşımı kaybettim geçmişte. diyecek hiç söz yok. Sabırlar dilemek için yazmak istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…