- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
-
İnşaallah.Siz elinizden gelenş yaptınız öyle düşünün.
6 kedim 2 köpeğim var kaybettiklerimizde oldu
O kadar iyi anlıyorum ki.
Başın sağolsun.
Sen olmasaydın belki bu günleri bile göremeyecekti.
Elinden geleni yapmıssındır
Evet kurtuldu... inşaAllah benden razıdır...Acınızı çok iyi anlıyorum kedim ölmedi ama kuşlarım ölmüstüağlayın anlatın az da olsa rahatlatıyor
Başınız sağolsun
Ve şimdi acı cekmiyor onu düsünün
Razı olmaz mı hiç❤Evet kurtuldu... inşaAllah benden razıdır.....
Razı olmaz mı hiç❤
Ben bile size Allah razı olsun diyorum bu üzüntünüzü derinden hissettim
Ki siz nasıl güzel sevmissinizdir
Kedim az önce geldi çok şükür. Açlıktan ölüyordu neredeyse, geldiği gibi mama tabağına saldırdı. Ona aşık bir kedim daha var. Biri diğeri ortalıkta yoksa yemek yemez. Beraber iki tane olduğu halde aynı mama kapından koklaşıp koklaşıp yediler mamalarını.5senedir benimle olan kedim var..bazen aklıma gelirdi ya ona birşey olursa diye o an gözlerim dolardı... Bu yavru da 2ay önce kapima geldi oyyy hala aklımda içeri girmek istemesi... Direnemedi küçücük bedeni kaldırmadı..insaallah gelir kedicik
Üzülmez mi insan, evlat gibiler.Gözümün önüne kedilerim geldi o halde elimde can verseler kahrolurum
Allah sabır versin çok üzüldüm
Üzülmez mi insan, evlat gibiler.
Kedim az önce geldi çok şükür. Açlıktan ölüyordu neredeyse, geldiği gibi mama tabağına saldırdı. Ona aşık bir kedim daha var. Biri diğeri ortalıkta yoksa yemek yemez. Beraber iki tane olduğu halde aynı mama kapından koklaşıp koklaşıp yediler mamalarını.
Sizde ölen yavrucağın yerine bir tane daha sahiplenin. Sevgi dolu bir yuvaya ihtiyacı olan o kadar yetim var ki.
En zoru zaten.. aşama aşama her anını gordum..iki gün önce yanına uzandim, ayakları tutmuodu artık..o minicik patisini uzatip elimi cekiyodu kendine sarılıp öyle uyuyordu, elimi çektiğim an bırakmıyordu benii. Tırnak izi duruyor kolumda sırf biakmim diye tırnağını geçiriyordu..Gözümün önüne kedilerim geldi o halde elimde can verseler kahrolurum
Allah sabır versin çok üzüldüm
sabah sabah oturdum ağlıyorum işyerinde. kalbime dokundu yavrucağın ölümü ve sizin üzüntünüz. sizi çok iyi anlıyorum. ben de can yoldaşımı kaybettim geçmişte. diyecek hiç söz yok. Sabırlar dilemek için yazmak istedim sadeceTekrar söylüyorum. Yoldaş oldun bana.. binlerce kez Rabbim razı olsun senden....esimi bekliyorum gelip goturcek...yanina girmek istiyorum ama cesaret edemiyorum... Bağırarak ağlamak istiyorum sadece..
Amin canım, inşallah.Gözün aydın... Yookk artık o kadar cesaretli değilim.. tüm sevgim oğlumun artık... Rabbim onu Almasın benden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?