Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 senedir görüşmüyorum tam anlamı ilede 6 ay önce evimden kovdum kocam dışında hiç bir bagım yok o da kaşınıyor bu aralar o ayrı konu.her yerden engelliler şeytan dürttü işte facebooktan genel baktım çocugun resmini profil resmi yapmlışlar zaten 3 ayda hatta 6 ayda bir gördükleri var komik ya ama onların değil kendilerini resimlerini görünce bile kanım çekiliyor o derece nefret ediyorumÇocuğunuzun fotoğraflarını paylaşmasını istememek bir anne olarak hakkınız . EşiniZle onları sevmediğiniz için değil, çocuğunuzu korumak için bunu istemediğinizi anlatın. Tabii ki bu kural ‘herkes’ için geçerli olmalı.
Nefretiniz için birşey diyemeyeceğim,boşvermeyi öğrenme konusunda antrenmana ihtiyacınız var
Kolay gelsin.
E iyi işte , birşeyleri başarmışsınız , bir çok insan istemediği halde görüşüyor en azından siz böyle bir mecburiyete mahkum değilsiniz. Fotoğraf olayını da eşinize söyleyin artık , onu ikna ederseniz o da ailesine gerekeni söyler2 senedir görüşmüyorum tam anlamı ilede 6 ay önce evimden kovdum kocam dışında hiç bir bagım yok o da kaşınıyor bu aralar o ayrı konu.her yerden engelliler şeytan dürttü işte facebooktan genel baktım çocugun resmini profil resmi yapmlışlar zaten 3 ayda hatta 6 ayda bir gördükleri var komik ya ama onların değil kendilerini resimlerini görünce bile kanım çekiliyor o derece nefret ediyorum
7 yıllık evliyim 2 yaşındaKaç yıllık evlisiniz, çocuk kaç yaşında?
onu söylersem daha da kıymete biner görmedikleri çocugu görecekleri tutar benimde daha cok sinirim zıplar.E iyi işte , birşeyleri başarmışsınız , bir çok insan istemediği halde görüşüyor en azından siz böyle bir mecburiyete mahkum değilsiniz. Fotoğraf olayını da eşinize söyleyin artık , onu ikna ederseniz o da ailesine gerekeni söyler![]()
2 senedir görüşmüyorum tam anlamı ilede 6 ay önce evimden kovdum kocam dışında hiç bir bagım yok o da kaşınıyor bu aralar o ayrı konu.her yerden engelliler şeytan dürttü işte facebooktan genel baktım çocugun resmini profil resmi yapmlışlar zaten 3 ayda hatta 6 ayda bir gördükleri var komik ya ama onların değil kendilerini resimlerini görünce bile kanım çekiliyor o derece nefret ediyorum
Kocanız ve ailesi sizi çok yıpratmış gibi görünüyor.7 yıllık evliyim 2 yaşında
herseye takıyor anlayacagınız ailesi silmemi ve onları yok saymamyı kabulnenmiş gibi görünsede yada görüştüklerinde bunu dolduruup salıyorlarKocan neden kaşınıyor napti?
ailesi yuzunden..neler yaşatmadılar ki bana sinir krizleri geçirip bayıldıgımı bilirim evin ortasında ellerim ayaklarım kitlendi ve ben ona ragmen çocuk yaptımNeden bu duruma geldiniz?
BEN 3-5 ayda bir görüşmüyorum bebegimi eşim götürüyor görüyorlar ben 3-5 ayda bir görüşsem iyice tımarhanelik olurum heraldeOvvv fena bir nefret var , kovmuşsunuz , 3-5 ayda bir görüşüyormuşsunuz , bence eşinle aranı bozma yeterince sınır koymuşsun
Eee görüşmüyormuşsun da .. takip etme bakma sosyal medyaya .. ne diye huzurunu bozuyorsun kendi kendinin .. yapabileceğin bir şey Yok onların da torunu maalesef ..BEN 3-5 ayda bir görüşmüyorum bebegimi eşim götürüyor görüyorlar ben 3-5 ayda bir görüşsem iyice tımarhanelik olurum heralde
ailem bırak gel diye yalvarıyor 1 ay kadar ailemin yanında aldım ona ragmen döndüm.annem gitme diye ayaklarıma kapandıKocanız ve ailesi sizi çok yıpratmış gibi görünüyor.
Aileniz de destekçiyse bence önce tedavi olun, sonra evladınızla başbaşa bir hayat kurun.
maalesef öyle onlarla ömür boyu bir bag var aramdaEee görüşmüyormuşsun da .. takip etme bakma sosyal medyaya .. ne diye huzurunu bozuyorsun kendi kendinin .. yapabileceğin bir şey Yok onların da torunu maalesef ..
Evet fotoğraf paylaşmak hoş değil ama belli ki seni çileden çıkarmak istiyorlar
Kabullenmez ki canim,kabullenmis gibi görünür,icine sinmez yani icten ice üzülür ya da sinir olur. Cogu erkek böyle. Sen neden o kadar gıcık aldın kaynananlara?herseye takıyor anlayacagınız ailesi silmemi ve onları yok saymamyı kabulnenmiş gibi görünsede yada görüştüklerinde bunu dolduruup salıyorlar
biz karşılıklı görüşmüyoruz o benım ailem ile ben onun ailesi ile çünkü eşim babamı dövmeye kalktı ben de evi terkettim.1 ay ailemin yanında kaldım.tekettiğim dönemde çocuk için eve geldim eşimin ailesi evimde bende onları kovdum o gunn bugundur yaklaşık 1 seneye yakın olacak kimse kimse ile görüşmüyor çocuguma dogdugundan beri annem bakıyorKabullenmez ki canim,kabullenmis gibi görünür,icine sinmez yani icten ice üzülür ya da sinir olur. Cogu erkek böyle. Sen neden o kadar gıcık aldın kaynananlara?
her yerde rezil etti beni herşeyi bogazımda bıraktı hiç bir zaman onu gelin olarak memnun edemedim ailemi hep küçük gördü .annende 2 sat kaldın bende 1 saat oturdun diye bu hesapları yaptı.ev alacagımızı bildikleri halde tüm düğün takılarımı aldılar daha saymadıgım neler nelerKabullenmez ki canim,kabullenmis gibi görünür,icine sinmez yani icten ice üzülür ya da sinir olur. Cogu erkek böyle. Sen neden o kadar gıcık aldın kaynananlara?