NEFESİM KESİLİYOR

sib-der

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
503
278
23
41
Eşimin ailesinden kimseyi görmeye tahammül edemiyorum çocugumun resimlerini paylaşmalarına (3-5 ayda bir görüyorlar tek faydaları yok) insanların onun altında sanamı benziyor diye yazmalarına tahmmül edemiyorum onlardan nefret ediyorummmmmm sadece haykırmak istedimmm

Çocuğunuzun fotoğraflarını paylaşmasını istememek bir anne olarak hakkınız . Eşinizi, onları sevmediğiniz için değil, çocuğunuzu korumak için bunu istemediğinize ikna edin.
Tabii ki bu kural ‘herkes’ için geçerli olmalı.
Nefretiniz için birşey diyemeyeceğim,boşvermeyi öğrenme konusunda antrenmana ihtiyacınız var :KK66:
Kolay gelsin.

Çocuğunuzun fotoğraflarını paylaşmasını istememek bir anne olarak hakkınız . EşiniZle onları sevmediğiniz için değil, çocuğunuzu korumak için bunu istemediğinizi anlatın. Tabii ki bu kural ‘herkes’ için geçerli olmalı.
Nefretiniz için birşey diyemeyeceğim,boşvermeyi öğrenme konusunda antrenmana ihtiyacınız var :KK66:
Kolay gelsin.
2 senedir görüşmüyorum tam anlamı ilede 6 ay önce evimden kovdum kocam dışında hiç bir bagım yok o da kaşınıyor bu aralar o ayrı konu.her yerden engelliler şeytan dürttü işte facebooktan genel baktım çocugun resmini profil resmi yapmlışlar zaten 3 ayda hatta 6 ayda bir gördükleri var komik ya ama onların değil kendilerini resimlerini görünce bile kanım çekiliyor o derece nefret ediyorum

2 senedir görüşmüyorum tam anlamı ilede 6 ay önce evimden kovdum kocam dışında hiç bir bagım yok o da kaşınıyor bu aralar o ayrı konu.her yerden engelliler şeytan dürttü işte facebooktan genel baktım çocugun resmini profil resmi yapmlışlar zaten 3 ayda hatta 6 ayda bir gördükleri var komik ya ama onların değil kendilerini resimlerini görünce bile kanım çekiliyor o derece nefret ediyorum
E iyi işte , birşeyleri başarmışsınız , bir çok insan istemediği halde görüşüyor en azından siz böyle bir mecburiyete mahkum değilsiniz. Fotoğraf olayını da eşinize söyleyin artık , onu ikna ederseniz o da ailesine gerekeni söyler ;)

Kaç yıllık evlisiniz, çocuk kaç yaşında?

E iyi işte , birşeyleri başarmışsınız , bir çok insan istemediği halde görüşüyor en azından siz böyle bir mecburiyete mahkum değilsiniz. Fotoğraf olayını da eşinize söyleyin artık , onu ikna ederseniz o da ailesine gerekeni söyler :KK66:
onu söylersem daha da kıymete biner görmedikleri çocugu görecekleri tutar benimde daha cok sinirim zıplar.

Kocan neden kaşınıyor napti?

Ovvv fena bir nefret var , kovmuşsunuz , 3-5 ayda bir görüşüyormuşsunuz , bence eşinle aranı bozma yeterince sınır koymuşsun

Ovvv fena bir nefret var , kovmuşsunuz , 3-5 ayda bir görüşüyormuşsunuz , bence eşinle aranı bozma yeterince sınır koymuşsun
BEN 3-5 ayda bir görüşmüyorum bebegimi eşim götürüyor görüyorlar ben 3-5 ayda bir görüşsem iyice tımarhanelik olurum heralde

BEN 3-5 ayda bir görüşmüyorum bebegimi eşim götürüyor görüyorlar ben 3-5 ayda bir görüşsem iyice tımarhanelik olurum heralde
Eee görüşmüyormuşsun da .. takip etme bakma sosyal medyaya .. ne diye huzurunu bozuyorsun kendi kendinin .. yapabileceğin bir şey Yok onların da torunu maalesef ..

Evet fotoğraf paylaşmak hoş değil ama belli ki seni çileden çıkarmak istiyorlar

Kocanız ve ailesi sizi çok yıpratmış gibi görünüyor.
Aileniz de destekçiyse bence önce tedavi olun, sonra evladınızla başbaşa bir hayat kurun.
ailem bırak gel diye yalvarıyor 1 ay kadar ailemin yanında aldım ona ragmen döndüm.annem gitme diye ayaklarıma kapandı

Eee görüşmüyormuşsun da .. takip etme bakma sosyal medyaya .. ne diye huzurunu bozuyorsun kendi kendinin .. yapabileceğin bir şey Yok onların da torunu maalesef ..

Evet fotoğraf paylaşmak hoş değil ama belli ki seni çileden çıkarmak istiyorlar
maalesef öyle onlarla ömür boyu bir bag var aramda

herseye takıyor anlayacagınız ailesi silmemi ve onları yok saymamyı kabulnenmiş gibi görünsede yada görüştüklerinde bunu dolduruup salıyorlar
Kabullenmez ki canim,kabullenmis gibi görünür,icine sinmez yani icten ice üzülür ya da sinir olur. Cogu erkek böyle. Sen neden o kadar gıcık aldın kaynananlara?

Kabullenmez ki canim,kabullenmis gibi görünür,icine sinmez yani icten ice üzülür ya da sinir olur. Cogu erkek böyle. Sen neden o kadar gıcık aldın kaynananlara?
biz karşılıklı görüşmüyoruz o benım ailem ile ben onun ailesi ile çünkü eşim babamı dövmeye kalktı ben de evi terkettim.1 ay ailemin yanında kaldım.tekettiğim dönemde çocuk için eve geldim eşimin ailesi evimde bende onları kovdum o gunn bugundur yaklaşık 1 seneye yakın olacak kimse kimse ile görüşmüyor çocuguma dogdugundan beri annem bakıyor

her yerde rezil etti beni herşeyi bogazımda bıraktı hiç bir zaman onu gelin olarak memnun edemedim ailemi hep küçük gördü .annende 2 sat kaldın bende 1 saat oturdun diye bu hesapları yaptı.ev alacagımızı bildikleri halde tüm düğün takılarımı aldılar daha saymadıgım neler neler

Back
X