- Konu Sahibi sirinler12
-
hahah çok iyiymiş
evlendim kurtuldular benden ama simdide esim cok cekiyor benden,
sevmedigim bir hareket yaptigi an kan beynime sicriyor istesemde istemesemde,
bence yapimiz bu yani
birde cok alinganimdir etkisi varmi bilmiyorum,sen hangi burcsun
başağım başak bugun okudum özellikleride vallahi uyuyo.bende çok alınganımdır o degil evde kalcam kimse çekmiyo ki böyle tribimizi nazımızı sen kurtulmuşsun evlenme derdin yok
kan şekerini ölçtür.kmutlaka.çünkü kan şekeri ile ilgili sorunu olanların duyguları bunlar
kalmazsin daha gencsinnn onunde bir sürü yil var ne evde kalmasi
bende yengec burcum ozellikleri banada uyuyor
sevgiliykende alınganmıydın peki
ben kendimi bildim bileli alingan ve asabiyimdir
bizimki dogustan demekki
sanırım öyle degişmicek gibi her gün diyorum bugün anlayışlı olucam trip atmıcam sinir olmıcam.ama yok yok olmuyor
ellerini filanda cok yikarmisin takintili bi insanmisindir :26:
aslında takıntılıyımdır ama el yıkama konusunda degil mesela saç 2 gün yıkamasam o gün benim için ölü gibi geçer daha da bi sinirli olurumyada ojem bozuksa yada o gün giymeyi takmayı planladıgım bişeyi evden çıkarken unuttuysam filan.
kızlar ben insanları sevemiyorum neden bilmem her yaptıkları gözüme batıyor mesela sakız cigneyenler,derste konuşanlar,ders geregi video izlerken sanki sinemadaymışızı gibi yemek yiyenler,yoklama kagıdını alıp 10 saat vermeyenler ya da trafikte yayaya kırmızı yanarken arabanın önüne atlayanlar hepsine ama hepsine o kadar sinir oluyorum ki anlatamam yani normal bir şekilde degil o an bir insanı öldür kimi öldürürsün deseler hepsini öldürürüm o kadar sinir oluyorum napıcam bu duygu yüzünden mutlu olamıyorum sürekli huysuz sinirli bir insanım ne önerirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?