Ben arkadaşınızın yerinde olsam ve arkadaşım o ismi koymamam için beni ikna etmeye çalışsa bundan hoşlanmazdım. Kişisel almayın sonuçta dünyada o ismi taşıyan tek kişi sizin kavga ettiğiniz insan değil.Merhabalar benim çok yakın bir arkadaşım var ve hamile.
Normalde sakin biriyimdir fakat bir süre önce birisiyle bir kavga yaşadım ve beni çok etkiledi, hayatımdan bir yıl gitti diyebilirim. Travmatik bir süreçti. Toparlanmam uzun sürdü. Hala da unutamıyorum.
Şimdi bu yakın arkadaşım, kavga ettiğim kişinin ismini doğacak çocuğuna koymak istiyor. Çok beğeniyormuş o ismi.
Duyunca beynimden vurulmuşa döndüm; fakat müdahale etme hakkım olmadığını düşündüm.. Yine de hoşlanmadığımı belirttim tabi.
Gerçekten üzgünüm çünkü sürekli muhatap olacağım.. İkna etmeye çalışsam mı, yoksa kişisel algılamamalı mıyım?
Siz olsanız ne yapardınız?
Kk' da böyle bir dert daha okudum ya daha da gam yemem..Merhabalar benim çok yakın bir arkadaşım var ve hamile.
Normalde sakin biriyimdir fakat bir süre önce birisiyle bir kavga yaşadım ve beni çok etkiledi, hayatımdan bir yıl gitti diyebilirim. Travmatik bir süreçti. Toparlanmam uzun sürdü. Hala da unutamıyorum.
Şimdi bu yakın arkadaşım, kavga ettiğim kişinin ismini doğacak çocuğuna koymak istiyor. Çok beğeniyormuş o ismi. Yaşadığım sürece şahit de olmuştu.
Duyunca beynimden vurulmuşa döndüm; fakat müdahale etme hakkım olmadığını düşündüm.. Yine de hoşlanmadığımı belirttim tabi.
Gerçekten üzgünüm çünkü sürekli muhatap olacağım.. İkna etmeye çalışsam mı, yoksa kişisel algılamamalı mıyım?
Merhabalar benim çok yakın bir arkadaşım var ve hamile.
Şimdi bu yakın arkadaşım, kavga ettiğim kişinin ismini doğacak çocuğuna koymak istiyor. Çok beğeniyormuş o ismi. Yaşadığım sürece yakından şahit de olmuştu.
Gerçekten üzgünüm çünkü sürekli muhatap olacağım.. Sizce kişisel algılamamalı mıyım?
Milletin bebesine koyacagi isme de arkadasi olarak karismayin bi zahmet. Analari babalari karistirmiyoruz bu konuya dis kapinin mandali olarak sizce haddinize olabilir mi bu?Merhabalar benim çok yakın bir arkadaşım var ve hamile.
Şimdi bu yakın arkadaşım, kavga ettiğim kişinin ismini doğacak çocuğuna koymak istiyor. Çok beğeniyormuş o ismi. Yaşadığım sürece yakından şahit de olmuştu.
Gerçekten üzgünüm çünkü sürekli muhatap olacağım.. Sizce kişisel algılamamalı mıyım?
Arkadaşım bana böyle bir sey söylese ne saçmalıyorsun sen derim açıkçası. Çocuğuma koyacağım ismin bir de bu yönünü düşünemem. Ne münasebet
Her an doğurabilirim hatta, sancılıyım biraztakvimi görünce hamilemisin diye soracaktım nerdeyse doğuracağını gördüm
hüsamettin koyma küserim ha
Tabiki müdahale etmeye hakkınız yok.Sizin travmanız olabilir, yakın arkadaşınız da olabilir çocuğuna isim koyacak kişi de yani travma size ait ona değil ki. Çok garip bir tavır. Yani arkadaşlığınız ömür boyu da sürmeye bilir, beğendiği ve çocuğuna koymak istediği bir ismi sırf arkadaşının travması var diye koymamak çok mu mantıklı? Ayrıca ne kadar kötü şey yaşarsanız yaşayın, belirli bir süre travmaya sahip olduğunuz işime karşı aşırı duyarlı olsanız bile yıllar içinde o kadar anlam ifade etmeyen bir isme dönüşüyor ki. Sadece bu durum yüzünden kişisel algılamak, alınmak vs aşırı anlamsız. İlerde daha iyi anlayacaksınızMerhabalar benim çok yakın bir arkadaşım var ve hamile.
Her an doğurabilirim hatta, sancılıyım biraz
Koyamam zaten kız bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?