- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 103
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Bak ondan hiç korkma. Annen kendini dışarıdan göremiyor. Sen görerek büyüdüğün için hep kendini onun gibi olmamak için kollayacaksın. İçinden annen gibi davranmak gelse bile kendini tutacaksın. Annenin tam tersi olacağından eminim.Annem gibi olmaktan cok korkuyorum.
25 yasındayım ablam uzakta ama o evde 21 ve 15 yasında kız kardeşlerim var.evet cok şiddetli ama şiddet yok babam cok sabırlı çünkü bi erkek o kadar şeye dayanamaz ve döver çünkü nasıl dayanıyo babam diye bile düşünüyoruz.annem herseye kızar şaka yapsak azarlar yada msj ına cbp vermesek demedini bırakmaz birine bişey para yada lazm bişey versem söylenir inanırmısınız iyilik yani bana göre iyilik yapmak istedimde birine ondan gizli yaparım veririm bişey der diye çünkü o hemen der o verirmi yaparmı bozarsa ama o size böyle yapmıştı falan diye hep şikayet hep söylenir.azarlamasın yada surat yapmasın diye haklısın deriz yoksa çok kötü kızar piskyatrise gitmesi lazm ama diyemez yoksa sonumuz felaket olur.bikere göz doktoruna gitmesi lazm söylemiştik çok kızdı söylendi aşağladı babamı.Kaç yaşındasın küçük kardeşin falan mı var bu kadar etkilendiniz? Anne baba arasında olur ama çok mu şiddetli? Neden durduk yere bağırıyor annen
annen ne zamandır böyle? hayatınızda onu etkileyen bi olay mı oldu bu kadar telaşlı.. şaka bile kaldırmıyorsa acaba bir problem mi yaşadınız onu cok etkıleyen25 yasındayım ablam uzakta ama o evde 21 ve 15 yasında kız kardeşlerim var.evet cok şiddetli ama şiddet yok babam cok sabırlı çünkü bi erkek o kadar şeye dayanamaz ve döver çünkü nasıl dayanıyo babam diye bile düşünüyoruz.annem herseye kızar şaka yapsak azarlar yada msj ına cbp vermesek demedini bırakmaz birine bişey para yada lazm bişey versem söylenir inanırmısınız iyilik yani bana göre iyilik yapmak istedimde birine ondan gizli yaparım veririm bişey der diye çünkü o hemen der o verirmi yaparmı bozarsa ama o size böyle yapmıştı falan diye hep şikayet hep söylenir.azarlamasın yada surat yapmasın diye haklısın deriz yoksa çok kötü kızar piskyatrise gitmesi lazm ama diyemez yoksa sonumuz felaket olur.bikere göz doktoruna gitmesi lazm söylemiştik çok kızdı söylendi aşağladı babamı.
bugün forumda annesi gibi olaktan korkan 2. kişisin...
Nasıl olmayabilirimki kardeşlerim için üzülüyorum aradılar beni ağlaya ağlaya gel abla diye çok yakınız arada 3dk falan var bi yol var yani oğlumu uyutuyodum gidemedim eşim abileri gibidir ki enişte demezlrr abi derler hatta kardeş sanarlar onları dışardan onu arayıp çagırdılar o işi bırakıp gitmiş sağolsun konuşmuş ikisiylede babam bayramdan sonra köye döncekmiş akşam onlara gitcez oğlumu görürse vazgecer belki sırf babam mutlu olsn diye oğluma onun adını verdim erkek çoçoğu olmadı diye belki vazgecer.Hic mudahil olma. Hem de hic. Ister mutlu olunsun ister huzursuz. Ilgilenme bile.
Esinizle kapinizi kapatin, kendi huzurunuza bakin.
Benim ailem de oyle, beni rezil etmeye doymadilar. Kayinvalidem haric esimin ailesi de esimi rezil etmeye doymadi.
Ailelerin yaptigi ayip onlari ilgilendirir, bizleri degil.
oyy cok doluyum bu konuda oooyyy.
Diyoruz gitmesi lazım ama ona bunu söyleyemeyiz abisi bikere demiş sinir var diye anneannemde demişti sinirlisin diye söylemedini bırakmadı kadına adeta ortalığı yıkıyo bazen bize der hayatımı yasayamadım sizin yüzünüzden asıl o bize yasatmadı durumumuz cok iyi ama kıyafet istedimizde çok kızardı biyere yollamazdı bizi arkadaflarımızı istemezdi biyere yollucaksada tam para verirdi demezdi bu üstünüzde bulunsun bişey olur lazm olur diye bişey almazsanız parayı geri getrin der yada para kalırsa harcamayın sakın der.Sizin evde anne ve baba rol değişmiş. Babanız gibi erkeklerde varmış demekki.
Belki de annenizde diyabet vs gibi bir hastalıkta olabilir o çok sinir yapar. Bunu bir araştırın derim.
Sağlıkla ilgili değil de psikolojikse bence babanız da biter iş. Haksız biri karşısında susunca kendini haklı sanır. Bence babanız biraz göz dağı vermeli, ipleri eline almalı.
Babanı ve kardeşlerini bikaç gün misafir et annen yanlız kalsın belki anlar hatasını.
Bazen böyle karsıma alıp yazıklar olsun size bize bunlara yasatmaya hakkınız yok utanmıyomusunız allahtandamı korkmuyonuz bu mübarek günde bıktık sizden demek istiyorum ama işte diyemiyorum.bende hasta bi insanım biliyolar üzüntüyede gelemiyorum eşime dedim gitmek istiyorum burdan diye ki sevgiliykende diyodum evi yapalım gitcez kardesimde üni ye gitcek bu sene insallah ona para ben yollucam yeterki kavga çıkarıp huzur bozmasın.canımmm yanlız değilisn emin oll aynı buna benzer anne olayını bende yaşıyorum çare yokkkk inan he demekten başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?