Nefret edıyorum erkeklerden :(

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Yok arkadaş yok evlilikten fayda yok adamlardan hıc yok bekar olsan da Bı yere kadar falan falan . Erkek ler ancak kendılerıne hizmet edelim seylerını devirip yatsın onlar ama nefret edıyorummmmmmm . Annem soyle yapardı ammem yetısırdı herseye . Ever evdeyım çalışmıyorum ama herseye yetısmek zorundamıyım? Yardım edemez mi he . Böyle olduğunu bılseydım evlenmezdım . Cok mutsuzum çok . Romantık degıl bısey degıl . Alır bilgısayarı oturru sohbet yok dogru düzgün . Nefret edıyorum nefret

Yok arkadaş yok evlilikten fayda yok adamlardan hıc yok bekar olsan da Bı yere kadar falan falan . Erkek ler ancak kendılerıne hizmet edelim seylerını devirip yatsın onlar ama nefret edıyorummmmmmm . Annem soyle yapardı ammem yetısırdı herseye . Ever evdeyım çalışmıyorum ama herseye yetısmek zorundamıyım? Yardım edemez mi he . Böyle olduğunu bılseydım evlenmezdım . Cok mutsuzum çok . Romantık degıl bısey degıl . Alır bilgısayarı oturru sohbet yok dogru düzgün . Nefret edıyorum nefret
Ya siz böyle yazdıkça korkuyorum ben evlenmekten, gerçekten evlilik bu kadar zor mu kadınlar için?

Sen de aynısını yap benim annem böyle yapardı babam böyle yapardı diye. İşine gelmezse annesinin dizi dibinde oturur

Sen de aynısını yap benim annem böyle yapardı babam böyle yapardı diye. İşine gelmezse annesinin dizi dibinde oturur
Yok arkadaş yok evet benım eksıklerım var ama istiyor Kı herseye yeteuım evdeyım ya cocuk ta var . Gecen evi temizledi bir kez söylene şöylene . Konuşsakksta anlaşsakta evlenınce inanın bana cogusu degısıyor . Zoruma gidiyor benım herseyı beklemesı hizmet vs oda yapsın ancak kızarsam küsersem bilmem ne oyle yapar

He he anaları adeta birer süpermen,birer amazon!

Bu birey olamayan erkeklerle evlenmeyin, azalarak bitsin tükensin soyları ya.:KK34:
Bitmez ki kardeş yüzde doksan dokuzu aynı cogusu evlenmeyelım dıcem oda olmuyor anne evınde evde kalmış gözüyle bakarlar çalışsan başka yerde tehlıkelı oda olmuyor

Mutlu gercten Mutlu çift var mı ? Eşi anlayışlı yardımcı ne bilim oyle adamlar dıyorum keşke bekleseydım belkı yontulmuş biri cıkardı karşıma

Ben çok iyi yemek yapamayan biriyim. Geçenlerde sinirli bir anında bana beceriksiz dedi. Ben de ıslak kekleri kurabiyeleri börekleri ananın evinde mi yiyordun dedim sustu. Altta kalmayın

Ben çok iyi yemek yapamayan biriyim. Geçenlerde sinirli bir anında bana beceriksiz dedi. Ben de ıslak kekleri kurabiyeleri börekleri ananın evinde mi yiyordun dedim sustu. Altta kalmayın
Kalmıyorum altta cokta laf söylüyorum susamaını bılmıyorsun dıyor . Yemek konusunda cok laf etmez yaptığımı yer olmad falan der bazen ama oyle kızmaz Hakkı'nı yemeyeyım ama istiyor ki herseye yeteuım herseyı yapayım evde bende stres oluyorum cok

Gıtmek isityorum cok uzaklara kızımı alıp kımsenın bilmedıgı yere ama imkan yok yok işte :( :(

Kalmıyorum altta cokta laf söylüyorum susamaını bılmıyorsun dıyor . Yemek konusunda cok laf etmez yaptığımı yer olmad falan der bazen ama oyle kızmaz Hakkı'nı yemeyeyım ama istiyor ki herseye yeteuım herseyı yapayım evde bende stres oluyorum cok
Bizde de durum farklı değil. Üstelik kayınpederim yardım etmese kv hiçbişey yapamayan cinsten. Ama ona laf yok bana var. Bu erkekleri anlamak güç

Soylenince de inadina yapmiyor olabilir.yani bazi erkekler oyle de ondan diyorum.yardim etmiyorsun falan demeden caktirmadan is verseniz.mesela ben yemek yapiyorum o zamana kadar su makineyi bosaltir misin falan gibi.benim esim bana baya yardim eder ama gercekci dusununce yine de cogu is bayanda oluyor.konusurken bile yardim eder diyoruz .halbuki evin isi bayana ait degil ki o yardim etsin.bu evde ikimiz yasiyorsak evin isi ortak yapilir .mesela benim babam baya baya annemle esit is yapar ama her erkek bir mi deyip boyle kabulleniyorum.gerci bir de benim esim bir cok erkege gore baya ev islerinde yardimci.ama iste evde kadinla ayni sorumluluga sahip erkek az bulunur

Mutlu gercten Mutlu çift var mı ? Eşi anlayışlı yardımcı ne bilim oyle adamlar dıyorum keşke bekleseydım belkı yontulmuş biri cıkardı karşıma
Evet Mutlu çift var ben çok şükür ne konuştuysak aynısını yaşıyorum evde de yardım eder bişey olduğunda da hasta olmayayım diye üzerime titrer beni benden çok düşünür çamaşır asılacaksa benim işim varsa asar ben bulaşık yıkarken çöpü atar bazen benden su bile istemez kendi alır bayramda annesine pasta börek yaptım da bi dünya laf etti hastasın ne uğraşıyorsun diye Allah'ıma çok şükür ben çok mutluyum

Evet haklısın .
Geneli hakkında konuşuyorum; en demokratı en eşitlikçisi bile hizmet görmek istiyor... Ağzınla kuş da tutsan "anam olsa kanadından yakalardı" derler emin ol.
Evı temizlesem hep dedıklerını yapsam cok Mutlu olur ama alır bılgısayrını gecer Bır yere böyle . Cocugun eline bısey verme gezmesın evde oyle diyor alıştırma napayım verıyorum bazen . Artık bunaldım ve cok titiz

Back
X