Nefret edıyorum erkeklerden :(

Bilermiyorum hanımlar evde iş yapınca Mutlu oluyor dün bulaşık yıkadım mesela geldı sarıldı falan yemekler için teşekkur etti yarında ben sana yapıcam dedı . Ben düzenli iş yapamıyorum evde hem çocuktan hem düzene alışamadıgım ıcın eşimde evi cevırmemı istiyor anlattıgm gibi . Bende cocuk ıcın yemek yaptım dedım senın için degıl cok kıgzınm çünkü

Verdiği tepki ve sevinci anlattığınız gibi biri olmadığını gösteriyor aslında.
Çok mu bunaldınız , ondan mi bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz ?

Her erkek aynı değil ama iletisimsizlik o kadar kötü bişey ki evlilikte nasıl başladiysa öyle gidiyo inşallah Hayır olsun sonunuz

Verdiği tepki ve sevinci anlattığınız gibi biri olmadığını gösteriyor aslında.
Çok mu bunaldınız , ondan mi bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz ?
Tabı başka dıyemeyecgım sorunlar var çözüme ulaşmadı hala ama bu iş bölümü benden beklentılerı de yoruyor beni . Yapınca sevınıyor memnun oluyor . Ama kızdırıyorda alıştıracak seni ev temizlemeye olacak dıyor tepem atıyor söylerkende gülüyor ama hem ciddi hem şaka gibi ben sinir oluyorum ama . Kıyafetlerını yerde bıraktı bugün kızdım arkanı ben mi toplıcam diye evet dıyor gene bağırmaya başladım sonra aldı attı kendısı ama ben toplayamam arkasını. Anlatıyorum onada sende gördüğün bıseyı kaldır yükümi hafıflet ne bilim ona kalsa herseye yetıseyım yetıssem cok memnun olacak ama yapamam . Güya yemek yapacaktı gec oldu kafam cok dolu gergınım

Back
X