Nefret edıyorum erkeklerden :(

Doğru düzgün adamlarla, " ben bu adamla ömür boyu mutlu yaşayabilirim" diyebileceğiniz adamlarla seçip evlenin. Ben bir evlilik programı izliyorum. Şikayet ettiğiniz tip adamlara bayılıyor Türk kızları. Nerede hanzo var, onlarla evlenmek in yarışa giriyorlar. Niye insanlar 1 adım sonrasını düşünemez anlamam. Evliyken öküz deyip hayatınızdan bezdiğiniz davranışlar, bekarken niye tatlı geliyırdu mesela... neyse. Size söyleyeceğim sey, ya bu deveyi güdeceksibiz, ya bu diyardan gideceksiniz. Kocanız bu. Değişmez.
Bır şey sorucam sabah kalktı ütü yap dedı bana kaçta gıttımı bılıyorsun neden ütü yapmadın neyse tamam dedim gittim yapmaya ama hala öfkelıyım dünden . Sonra geldı giyimmiş eski kıyafetlerını. Yorulma yarın yaparsın dedı gel sarılayım dedı güne guzel başlayalım dedı ama bende öfke hala var atamıyorum içimden yuz vermedım veremedım. Kapıyı hızlı kapattım nefret edıyorum dedım sonra vurdu kapıya kızdı bana . Bende haksızım evet ama affedemıyorum

Evdeyım evet uc dört gündür temizlik ıcın başımın Eti'ni yıyor ama bıktım cocuk var sureklı tenızleyemem illa pisleniyor
Size karısıyorsa iş konusunda evet sıkıntı
Siz kendi planınızı düzeninizi kurabilirsiniz

Neye soylenıyor ortada görünen bariz pislik mi var
Gördüğnü kendi de temizleyebilir ama ben calısmayıp erkeklerden de kadın gbi iş bekleyen bayanları da anlamıyorum

Benim esim calisiyor ben evdeyim calismiyorum hamileligimden dolayi. Esim isten gelince ondan hicbirsey beklemem zaten o gelene kadar her isimi halletmis oluyorum. Cay yapip yaptigim tatlidan ikram edip guzelce sohbet ediyoruz. valla esimin izin gunundede asla temizlik yapmam yaninda, onunla vakit gecirmek icin. izin gununden 1 gun once tum islerimi o nedenle hallediyorum

iş bölümü denen bir şey var, önceki konularınızı bilmiyorum ama ben bu konuda nefretlik bir şey göremedim.. o dışarıda çalışıyorsa siz de evin işini halletmek zorundasınız.. kendi programınızı yaparsanız onun müdahale etmesine de gerek kalmaz.. eğer bilgisayarı kucağına alıp oturuyorsa hafta sonu için plan yapın, birlikte zaman geçirmeyi rutin hale getirin..

Evet Mutlu çift var ben çok şükür ne konuştuysak aynısını yaşıyorum evde de yardım eder bişey olduğunda da hasta olmayayım diye üzerime titrer beni benden çok düşünür çamaşır asılacaksa benim işim varsa asar ben bulaşık yıkarken çöpü atar bazen benden su bile istemez kendi alır bayramda annesine pasta börek yaptım da bi dünya laf etti hastasın ne uğraşıyorsun diye Allah'ıma çok şükür ben çok mutluyum
Nazar deger yazma boyle ;) daim olsun insallah

Ya siz böyle yazdıkça korkuyorum ben evlenmekten, gerçekten evlilik bu kadar zor mu kadınlar için?
Bence evlendigin kişiye göre degisir. Sans isi birazda kendini belli etmez bi bakarsjn farklı cıkar. Ben sahsen dogru kişiyi bulduğuma inanıyorum. Eger dogru zamanda dogru kişiyi bulduğuna inanıyorsan mutluysan karsı tarafta mutluysa evlilik cok güzel:)

Mutlu gercten Mutlu çift var mı ? Eşi anlayışlı yardımcı ne bilim oyle adamlar dıyorum keşke bekleseydım belkı yontulmuş biri cıkardı karşıma
Ben sahsen mutluyum. Esim ne söz verdiyse yaptı hatta daha fazlasını gördüm. Öyle demeyin hakkınızda hayırlısı buymuş. Herkesin kişiliği farklı.

Yok arkadaş yok evlilikten fayda yok adamlardan hıc yok bekar olsan da Bı yere kadar falan falan . Erkek ler ancak kendılerıne hizmet edelim seylerını devirip yatsın onlar ama nefret edıyorummmmmmm . Annem soyle yapardı ammem yetısırdı herseye . Ever evdeyım çalışmıyorum ama herseye yetısmek zorundamıyım? Yardım edemez mi he . Böyle olduğunu bılseydım evlenmezdım . Cok mutsuzum çok . Romantık degıl bısey degıl . Alır bilgısayarı oturru sohbet yok dogru düzgün . Nefret edıyorum nefret
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh evliliğin böyle olduğunu bilseydik
kim ayak basardı "evlilik kurumuna "

senin herif evliliği hizmetçilik yapan kurum olarak algılamış,,,

bu zihniyet değişir mi? bana göre zorr

Ya siz böyle yazdıkça korkuyorum ben evlenmekten, gerçekten evlilik bu kadar zor mu kadınlar için?
Dün konuştum 4 evli bayanla dedikleri" evlilik kumar ne çıkarsa bahtına. Geçinmesini bilirsen İYİ ASLINDA ( ama manidar dediler,gıbı gıbı,iyi olabilir demeye getirdıler

Ben aldatıldım boşandım, yine de evliliğin kötü olduğunu düşünmüyorum. Sorun evlenmekte değil, sorun bunun sorumluluğunu alamayan insanlarda. Evleniyorsan fedakarlık yapıcaksın, katlanıcaksın,vs.. Evlenmeseydikbambaşka sıkıntılarımız olurdu hatta evlenemediğimiz için mutsuz olurduk. Evlilikte doğal sürecinde gelişen bir durum olsa, evlenenler her şeyiyle o olgunlukta olsa bence iyi olabilir.

Yok arkadaş yok evlilikten fayda yok adamlardan hıc yok bekar olsan da Bı yere kadar falan falan . Erkek ler ancak kendılerıne hizmet edelim seylerını devirip yatsın onlar ama nefret edıyorummmmmmm . Annem soyle yapardı ammem yetısırdı herseye . Ever evdeyım çalışmıyorum ama herseye yetısmek zorundamıyım? Yardım edemez mi he . Böyle olduğunu bılseydım evlenmezdım . Cok mutsuzum çok . Romantık degıl bısey degıl . Alır bilgısayarı oturru sohbet yok dogru düzgün . Nefret edıyorum nefret
Ahh ahh... nefret midir iğrenmek midir bilmem.. belki de hiçbir şey hissetmiyorum artık..

Evet Mutlu çift var ben çok şükür ne konuştuysak aynısını yaşıyorum evde de yardım eder bişey olduğunda da hasta olmayayım diye üzerime titrer beni benden çok düşünür çamaşır asılacaksa benim işim varsa asar ben bulaşık yıkarken çöpü atar bazen benden su bile istemez kendi alır bayramda annesine pasta börek yaptım da bi dünya laf etti hastasın ne uğraşıyorsun diye Allah'ıma çok şükür ben çok mutluyum
Allah mutluluğunuzu daim etsinde konu sahibine biraz moral verseydiniz,nispet yapmasaydıniz...
Kadın kadının halinden anlamadıkça, benimki seninkinden daha iyi,sen mutsuzsun ama ben çok mutluyum dedikçe bu işler düzelir mi ki..Biraz empati yapıp moral versek keşke..

Herşey annelerde bitiyor. Bir birey olarak yetistirirlerse erkekleri hiçbir sorun kalmayacak.
..

Genel itibariyle , oturduğu yerden herseye karışan erkek gerçekten zordur ama eşiniz doğru söylüyor ; çocuğun eline , gezerken ekmek v.s verilmez. Oturarak yemeyi öğrenmeli.

Bana gelen çocuklu misafirlerden de var böyle. Tavugu bile elinde gezerek yiyen çocuklar gördüm.
Sofrasını önüne serip yedirmelisiniz. Bir kurabiye bile olsa oturarak yemeye alismali

Supermis ya senin kocan. Aynisindan bulsam hemen evlenirdim. ;).

Pardon da dolaba soğuk su koymanı beklemesi sabah kaldırıp ütü yaptirmasi ev hanımlıgı görevi değil bildiğin hizmetçilik.
Akşama kadar çocuk bakıyosun en az eşin kadar yoruluyosundur.

Bilermiyorum hanımlar evde iş yapınca Mutlu oluyor dün bulaşık yıkadım mesela geldı sarıldı falan yemekler için teşekkur etti yarında ben sana yapıcam dedı . Ben düzenli iş yapamıyorum evde hem çocuktan hem düzene alışamadıgım ıcın eşimde evi cevırmemı istiyor anlattıgm gibi . Bende cocuk ıcın yemek yaptım dedım senın için degıl cok kıgzınm çünkü

Back
X