Nefret edıyorum erkeklerden :(

Üzüldüm adınıza.Eşiniz asla düzelmez belli ya o hayalini kurduğumuz eşlerden olmayacak hiçbir zaman.Hakkınızda hayırlısı...
İyi tarafları var yok degıl ama işte dedıgım gibi evi benım çekıp cevırmemı istiyor genelde . Dolaba Nıye su koymadın dıye kızdı . Bılıyorsun soguk su ıcıyorum falan dedı . Bende kızdım bıktım

Bugün bir söz okudum, çok hoşuma gitti, tam olarak çevirebilir miyim bilemiyorum, hatırladığım kadarıyla;

Eşim bana tüm gün evde olmama rağmen neden evin düzenli olmadığını soruyor;
Ben de ona tüm gün işte olmasına rağmen neden çok zengin olmadığımızı soruyorum :)
Bende şimdi okudum onu Facebook'ta:)

Böyle şeyleri okudukca daha bi korkuyorum evlilikten. Ya bunlar sevgiliyken bile ilk aylar melek sonradan meleğin kanatları düşüyor öküze dönüşüyor evlenince dusunemiyorum bile

Geçenlerde bir haber vardı anne oğul evlenmiş. ABD de .
Yemin ediyorum kültürel kodlar , toplum baskısı falan olmasın şu ülkede gerçekten ama gerçekten olurdu bu . Inaniyorum buna .
Şartlar , imkanlar yerinde olsa ve bu olay su ulkede olmasa yeminle 4 sene kcmi yırtıp aldığım diplomami yirtarim .

Biraz suyuna giderek isteseniz yaptıracağınız şeyi...
Mesela ütü yaptırın bilmiyorsa da yapabildiği kadar yapsın sonrasında övün biraz...bir sonraki ütü olayına yer yapın yani...günü geldi ütü yapılacağı zaman aşkım senin yaptığın daha güzel oluyor benimkinden bile iyi diye verin gazı geçirin başına...
Ha güzellikten anlamıyor yapmam diyorsa ya öyle giysin yada giydir gömleği baş ütüyü üstünde:)

Ha bir de her fırsatta "Törk ayile yapısö ,adet göreneğö "dedikleri kadını adete hizmetçi haline getirmiş bi de sistem var .
Cinsellik ,yemek ,temizlik , dogurup bakmak hepsi kadının görevi
Uymuyosan sen "Ama annem lelelö . "

Yok arkadaş yok evet benım eksıklerım var ama istiyor Kı herseye yeteuım evdeyım ya cocuk ta var . Gecen evi temizledi bir kez söylene şöylene . Konuşsakksta anlaşsakta evlenınce inanın bana cogusu degısıyor . Zoruma gidiyor benım herseyı beklemesı hizmet vs oda yapsın ancak kızarsam küsersem bilmem ne oyle yapar
Evliliğin iyi yanı çocuk derler genelde. Sizin de evliliğinizin iyi yanı varmış. Neyse ben bekarım :KK50::KK54: bu arada evlilik öncesi konuşmayla insanların hayat görüşünün belli olmadığını biliyoruz . Evlenmeden önce konuşmuştuk deyip topu evlilik öncesine atmayın :deli:

Neden bekar kalınmasın ki?
Anne evinde kalmış gibi bakarlar nasıl bir cümle?
Bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi
5 yıllık ilişkim bitti
Başkası olsa emek memek der ömür boyu çekerdi
Kadın tek başına da yaşar çalışırda kendine de yeter
Siz sadece bekarda kalınmıyor diyerek kendinizi avutuyorsunuz

Sorun biraz da sende olabilir ni asya?

3 dil bilen eğitimli bir kadın olduğunı söyledin.

Ama konularına bakıyorum, eşine sürekli itaat eden, sürekli çocuk isteyen bir kadın gibisin.
Kendini ifade etmekte de epey sıkıntın vsr.
Eşin soğımış olabilir mi?

Esiniz calisiyor siz evdesiniz, evi cekip cevirmenizi beklemesi cok mu abes ben nefretlik bir sey goremedim.
Calisip evin maddiyatini saglayan adamin eline utu toz bezi supurge fln tutusturamazdim ben.
Ha siz de calisiyorsunuz ama esiniz aaa sen kadinsin ev isi sende diyip ayni anda girdiginiz eve o koltuga yayilip siz mutfaga giriyor olsaydiniz o zaman evet cekilmez derdim.

Ya kızlar lütfen yapmayın gerçekten evlenmekten çok korkuyorum artık evlendigimizde bunları olacak ama bekarda kalsan yaş geçtiğinde sana evde kalmış diyorlar o daha ağır gelmezni insana :(

Sorun biraz da sende olabilir ni asya?

3 dil bilen eğitimli bir kadın olduğunı söyledin.

Ama konularına bakıyorum, eşine sürekli itaat eden, sürekli çocuk isteyen bir kadın gibisin.
Kendini ifade etmekte de epey sıkıntın vsr.
Eşin soğımış olabilir mi?
Hayır ben hıc sureklı itaat etmem asla yapmıyorum . Tartısmamız çok oluyor onyuzden. Sureklı cocuk ta istemıyorum kızıma kardeş olsun isterdim ama artık Onuda dusunemıyorum tabı . Bu evlilik düzelmeden zor . Hata ettim ama gec oldu . Sanki nolurdu otuzu bekleseydım daha iyisi mutlaka cıkardı

Ya kızlar lütfen yapmayın gerçekten evlenmekten çok korkuyorum artık evlendigimizde bunları olacak ama bekarda kalsan yaş geçtiğinde sana evde kalmış diyorlar o daha ağır gelmezni insana :KK43:
Zor bence cok zor evlılık ama gercekten kafana göre iyi bırını bulursa n çok zor olmaz

Doğru düzgün adamlarla, " ben bu adamla ömür boyu mutlu yaşayabilirim" diyebileceğiniz adamlarla seçip evlenin. Ben bir evlilik programı izliyorum. Şikayet ettiğiniz tip adamlara bayılıyor Türk kızları. Nerede hanzo var, onlarla evlenmek in yarışa giriyorlar. Niye insanlar 1 adım sonrasını düşünemez anlamam. Evliyken öküz deyip hayatınızdan bezdiğiniz davranışlar, bekarken niye tatlı geliyırdu mesela... neyse. Size söyleyeceğim sey, ya bu deveyi güdeceksibiz, ya bu diyardan gideceksiniz. Kocanız bu. Değişmez.

Yok arkadaş yok evlilikten fayda yok adamlardan hıc yok bekar olsan da Bı yere kadar falan falan . Erkek ler ancak kendılerıne hizmet edelim seylerını devirip yatsın onlar ama nefret edıyorummmmmmm . Annem soyle yapardı ammem yetısırdı herseye . Ever evdeyım çalışmıyorum ama herseye yetısmek zorundamıyım? Yardım edemez mi he . Böyle olduğunu bılseydım evlenmezdım . Cok mutsuzum çok . Romantık degıl bısey degıl . Alır bilgısayarı oturru sohbet yok dogru düzgün . Nefret edıyorum nefret
Siz çalılmıyorsaniz evdeyseniz
İşleri sizin yapmanız daha mantıklı
Kocanız işten yorgun argin gelip bir de iş mi yapmalı
Biz ne yapalım hem calısıyoruz hem evi idare ediyoruz

Doğru düzgün adamlarla, " ben bu adamla ömür boyu mutlu yaşayabilirim" diyebileceğiniz adamlarla seçip evlenin. Ben bir evlilik programı izliyorum. Şikayet ettiğiniz tip adamlara bayılıyor Türk kızları. Nerede hanzo var, onlarla evlenmek in yarışa giriyorlar. Niye insanlar 1 adım sonrasını düşünemez anlamam. Evliyken öküz deyip hayatınızdan bezdiğiniz davranışlar, bekarken niye tatlı geliyırdu mesela... neyse. Size söyleyeceğim sey, ya bu deveyi güdeceksibiz, ya bu diyardan gideceksiniz. Kocanız bu. Değişmez.
Görüşürken bu kadar degıld iki anlayamadım

Siz çalılmıyorsaniz evdeyseniz
İşleri sizin yapmanız daha mantıklı
Kocanız işten yorgun argin gelip bir de iş mi yapmalı
Biz ne yapalım hem calısıyoruz hem evi idare ediyoruz
Evdeyım evet uc dört gündür temizlik ıcın başımın Eti'ni yıyor ama bıktım cocuk var sureklı tenızleyemem illa pisleniyor

Back
X