- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Ya siz böyle yazdıkça korkuyorum ben evlenmekten, gerçekten evlilik bu kadar zor mu kadınlar için?Yok arkadaş yok evlilikten fayda yok adamlardan hıc yok bekar olsan da Bı yere kadar falan falan . Erkek ler ancak kendılerıne hizmet edelim seylerını devirip yatsın onlar ama nefret edıyorummmmmmm . Annem soyle yapardı ammem yetısırdı herseye . Ever evdeyım çalışmıyorum ama herseye yetısmek zorundamıyım? Yardım edemez mi he . Böyle olduğunu bılseydım evlenmezdım . Cok mutsuzum çok . Romantık degıl bısey degıl . Alır bilgısayarı oturru sohbet yok dogru düzgün . Nefret edıyorum nefret
Zor cok zor cok ıyı düşün cokkk bekar kalmak ta zor ince ele sık doku derımYa siz böyle yazdıkça korkuyorum ben evlenmekten, gerçekten evlilik bu kadar zor mu kadınlar için?
Yok arkadaş yok evet benım eksıklerım var ama istiyor Kı herseye yeteuım evdeyım ya cocuk ta var . Gecen evi temizledi bir kez söylene şöylene . Konuşsakksta anlaşsakta evlenınce inanın bana cogusu degısıyor . Zoruma gidiyor benım herseyı beklemesı hizmet vs oda yapsın ancak kızarsam küsersem bilmem ne oyle yaparSen de aynısını yap benim annem böyle yapardı babam böyle yapardı diye. İşine gelmezse annesinin dizi dibinde oturur
Bitmez ki kardeş yüzde doksan dokuzu aynı cogusu evlenmeyelım dıcem oda olmuyor anne evınde evde kalmış gözüyle bakarlar çalışsan başka yerde tehlıkelı oda olmuyorHe he anaları adeta birer süpermen,birer amazon!
Bu birey olamayan erkeklerle evlenmeyin, azalarak bitsin tükensin soyları ya.
hangı birini yasaklıcazBu tarz erkeklerin evlenmeleri yasaklanmalı
Kalmıyorum altta cokta laf söylüyorum susamaını bılmıyorsun dıyor . Yemek konusunda cok laf etmez yaptığımı yer olmad falan der bazen ama oyle kızmaz Hakkı'nı yemeyeyım ama istiyor ki herseye yeteuım herseyı yapayım evde bende stres oluyorum cokBen çok iyi yemek yapamayan biriyim. Geçenlerde sinirli bir anında bana beceriksiz dedi. Ben de ıslak kekleri kurabiyeleri börekleri ananın evinde mi yiyordun dedim sustu. Altta kalmayın
Bizde de durum farklı değil. Üstelik kayınpederim yardım etmese kv hiçbişey yapamayan cinsten. Ama ona laf yok bana var. Bu erkekleri anlamak güçKalmıyorum altta cokta laf söylüyorum susamaını bılmıyorsun dıyor . Yemek konusunda cok laf etmez yaptığımı yer olmad falan der bazen ama oyle kızmaz Hakkı'nı yemeyeyım ama istiyor ki herseye yeteuım herseyı yapayım evde bende stres oluyorum cok
Evet Mutlu çift var ben çok şükür ne konuştuysak aynısını yaşıyorum evde de yardım eder bişey olduğunda da hasta olmayayım diye üzerime titrer beni benden çok düşünür çamaşır asılacaksa benim işim varsa asar ben bulaşık yıkarken çöpü atar bazen benden su bile istemez kendi alır bayramda annesine pasta börek yaptım da bi dünya laf etti hastasın ne uğraşıyorsun diye Allah'ıma çok şükür ben çok mutluyumMutlu gercten Mutlu çift var mı ? Eşi anlayışlı yardımcı ne bilim oyle adamlar dıyorum keşke bekleseydım belkı yontulmuş biri cıkardı karşıma
Evı temizlesem hep dedıklerını yapsam cok Mutlu olur ama alır bılgısayrını gecer Bır yere böyle . Cocugun eline bısey verme gezmesın evde oyle diyor alıştırma napayım verıyorum bazen . Artık bunaldım ve cok titizGeneli hakkında konuşuyorum; en demokratı en eşitlikçisi bile hizmet görmek istiyor... Ağzınla kuş da tutsan "anam olsa kanadından yakalardı" derler emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?