- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bır şey sorucam sabah kalktı ütü yap dedı bana kaçta gıttımı bılıyorsun neden ütü yapmadın neyse tamam dedim gittim yapmaya ama hala öfkelıyım dünden . Sonra geldı giyimmiş eski kıyafetlerını. Yorulma yarın yaparsın dedı gel sarılayım dedı güne guzel başlayalım dedı ama bende öfke hala var atamıyorum içimden yuz vermedım veremedım. Kapıyı hızlı kapattım nefret edıyorum dedım sonra vurdu kapıya kızdı bana . Bende haksızım evet ama affedemıyorumDoğru düzgün adamlarla, " ben bu adamla ömür boyu mutlu yaşayabilirim" diyebileceğiniz adamlarla seçip evlenin. Ben bir evlilik programı izliyorum. Şikayet ettiğiniz tip adamlara bayılıyor Türk kızları. Nerede hanzo var, onlarla evlenmek in yarışa giriyorlar. Niye insanlar 1 adım sonrasını düşünemez anlamam. Evliyken öküz deyip hayatınızdan bezdiğiniz davranışlar, bekarken niye tatlı geliyırdu mesela... neyse. Size söyleyeceğim sey, ya bu deveyi güdeceksibiz, ya bu diyardan gideceksiniz. Kocanız bu. Değişmez.
Size karısıyorsa iş konusunda evet sıkıntıEvdeyım evet uc dört gündür temizlik ıcın başımın Eti'ni yıyor ama bıktım cocuk var sureklı tenızleyemem illa pisleniyor
Nazar deger yazma boyleEvet Mutlu çift var ben çok şükür ne konuştuysak aynısını yaşıyorum evde de yardım eder bişey olduğunda da hasta olmayayım diye üzerime titrer beni benden çok düşünür çamaşır asılacaksa benim işim varsa asar ben bulaşık yıkarken çöpü atar bazen benden su bile istemez kendi alır bayramda annesine pasta börek yaptım da bi dünya laf etti hastasın ne uğraşıyorsun diye Allah'ıma çok şükür ben çok mutluyum
Teşekkür ederimNazar deger yazma boyledaim olsun insallah
Bence evlendigin kişiye göre degisir. Sans isi birazda kendini belli etmez bi bakarsjn farklı cıkar. Ben sahsen dogru kişiyi bulduğuma inanıyorum. Eger dogru zamanda dogru kişiyi bulduğuna inanıyorsan mutluysan karsı tarafta mutluysa evlilik cok güzel:)Ya siz böyle yazdıkça korkuyorum ben evlenmekten, gerçekten evlilik bu kadar zor mu kadınlar için?
Ben sahsen mutluyum. Esim ne söz verdiyse yaptı hatta daha fazlasını gördüm. Öyle demeyin hakkınızda hayırlısı buymuş. Herkesin kişiliği farklı.Mutlu gercten Mutlu çift var mı ? Eşi anlayışlı yardımcı ne bilim oyle adamlar dıyorum keşke bekleseydım belkı yontulmuş biri cıkardı karşıma
bu kdr zor değil tabiki. Her şey filmlerdeki gibi değil sadece. Sorunlar oluyor. Kadın için olduğu kadar erkek için de zorlukları oluyor.Ya siz böyle yazdıkça korkuyorum ben evlenmekten, gerçekten evlilik bu kadar zor mu kadınlar için?
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh evliliğin böyle olduğunu bilseydikYok arkadaş yok evlilikten fayda yok adamlardan hıc yok bekar olsan da Bı yere kadar falan falan . Erkek ler ancak kendılerıne hizmet edelim seylerını devirip yatsın onlar ama nefret edıyorummmmmmm . Annem soyle yapardı ammem yetısırdı herseye . Ever evdeyım çalışmıyorum ama herseye yetısmek zorundamıyım? Yardım edemez mi he . Böyle olduğunu bılseydım evlenmezdım . Cok mutsuzum çok . Romantık degıl bısey degıl . Alır bilgısayarı oturru sohbet yok dogru düzgün . Nefret edıyorum nefret
Dün konuştum 4 evli bayanla dedikleri" evlilik kumar ne çıkarsa bahtına. Geçinmesini bilirsen İYİ ASLINDA ( ama manidar dediler,gıbı gıbı,iyi olabilir demeye getirdılerYa siz böyle yazdıkça korkuyorum ben evlenmekten, gerçekten evlilik bu kadar zor mu kadınlar için?
Ahh ahh... nefret midir iğrenmek midir bilmem.. belki de hiçbir şey hissetmiyorum artık..Yok arkadaş yok evlilikten fayda yok adamlardan hıc yok bekar olsan da Bı yere kadar falan falan . Erkek ler ancak kendılerıne hizmet edelim seylerını devirip yatsın onlar ama nefret edıyorummmmmmm . Annem soyle yapardı ammem yetısırdı herseye . Ever evdeyım çalışmıyorum ama herseye yetısmek zorundamıyım? Yardım edemez mi he . Böyle olduğunu bılseydım evlenmezdım . Cok mutsuzum çok . Romantık degıl bısey degıl . Alır bilgısayarı oturru sohbet yok dogru düzgün . Nefret edıyorum nefret
Allah mutluluğunuzu daim etsinde konu sahibine biraz moral verseydiniz,nispet yapmasaydıniz...Evet Mutlu çift var ben çok şükür ne konuştuysak aynısını yaşıyorum evde de yardım eder bişey olduğunda da hasta olmayayım diye üzerime titrer beni benden çok düşünür çamaşır asılacaksa benim işim varsa asar ben bulaşık yıkarken çöpü atar bazen benden su bile istemez kendi alır bayramda annesine pasta börek yaptım da bi dünya laf etti hastasın ne uğraşıyorsun diye Allah'ıma çok şükür ben çok mutluyum
Evet Mutlu çift var ben çok şükür ne konuştuysak aynısını yaşıyorum evde de yardım eder bişey olduğunda da hasta olmayayım diye üzerime titrer beni benden çok düşünür çamaşır asılacaksa benim işim varsa asar ben bulaşık yıkarken çöpü atar bazen benden su bile istemez kendi alır bayramda annesine pasta börek yaptım da bi dünya laf etti hastasın ne uğraşıyorsun diye Allah'ıma çok şükür ben çok mutluyum
Allah herkese nasip etsinSupermis ya senin kocan. Aynisindan bulsam hemen evlenirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?