nefret ediyorum ondan:(

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
onu çok seviyo olmama ragemen hemen ayrıldım normal konuşurken bana saçma sapan birşeylr söyledi neymiş buluşunca benle çoçuk yapcakmış hemde istemessen zorla dedi okadr ciddi söylüyo ki anlatamam sen kim oluyosun bunlar ne demek oluyo dedim tabi gayette açık benle uzun zamandır birlikte olmak istedigini söyledi şok oldum bıraktım git ne halin varsa gör dedim bana seni bırakmam saçmalıyuosun v.s dedi ben tabi inanmadım ciddi çünkü ondan nefret ediyorum bende onu gerçekten seviyo sanmıştım şuan darmadagınıgım

canım sonradan şaka yapıyorum falan demedi mi??

okadr tepki gösterdim şaka falan demedi bişeyleri ciddi olmadıgı sürece söylemez önceden byle bişr degilde bikez birlikte olunca tenler ayrılamaz demişti bende saçmalama demiştim bu sefer okadr ciddiydiki çok üzüldüm çok(43:

canım yaptığı çok yanlış bişey olmuş bence onu kesinlikle aramamalısın hatasını anlar ve dönerse belki affedebilirsin ama şu durumda kesinlikle duygularına yenilmemelisin üzülme sakın

canım yaptığı çok yanlış bişey olmuş bence onu kesinlikle aramamalısın hatasını anlar ve dönerse belki affedebilirsin ama şu durumda kesinlikle duygularına yenilmemelisin üzülme sakın

ben onun kişiliksizligine üzülmüyorum dediklerine üzülüyorum haklısın canım ama ben biadaha onu affetmek yada yeniden barışmak istemiyorum bitti bunu zor olsada kabullenmem gerek sagol yorum içinde..

Yaşlarınız ufak galiba...

Ne kadar çirkin konuşma ve saçma muhabbetler bunlar...

canım sürekli istemiyorum bu sefer bitircem diye konu açmışın hala devam mı ediyorsun bence bitir...daha gençsin

seninle bu şekilde konuşan bi insandan hatta hayvandan ayrılmakla çok ii yapmışsın diğer arkadaşın dediği gibi çok çirkince sakın ona inanma gönlünü almak için yok şaka yaptım falan derse inanma

Yaşınız kaç acaba ? Senle çocuk yapıcam ne demek ya

Ya benim bugün bütün konularda küfredesim var
Allah bu erkeklerin cezasını versin ya. Sakın geri dönme canım, o niyetini belli etmiş !

erkek arkadaşınızın kişiliği gelişmemiş senden çocuk yapıcamda ne demek af edersiniz ama kendini tarzan mı zannediyor çok merak ettim

Vallahi en iyisi yapmışsın ben olsam yüzüne bile bakmam

canım bundan sonra o çocuk ağzıyla kuş tutsa da dönme ona. şakası ciddisi olmaz bu olayların. belli ki azmış o terbiyesiz. allah korumuş seni. aman uzak dur

ben 19 o ise 21 yasinda bidaha düsúnmúyorum geri dónmeyi zaten ((

2 gün üzülürsün unutursun cnm..bitirmek doğru karar yoksa derin üzüntü yaşatırdı atlatmak daha zor olurdu

canım bundan sonra o çocuk ağzıyla kuş tutsa da dönme ona. şakası ciddisi olmaz bu olayların. belli ki azmış o terbiyesiz. allah korumuş seni. aman uzak dur

gerçekten çok kötü oldum duydugum anadan beri çok üzüldüm çok:/

saygısız...
lütfen uzak dur ondan...
1 haftada unutursun bişeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…