Nefret ediyorum şu kadından

Allah kolaylık versin, gerçekten sinir bozucu. Bana kalırsa en güzeli şimdi hiç bir şey deme. Zaten görüşmüyormuşsunuz, ne hali varsa görsün. O kadar laf saydığına göre zaten huzursuz ve mutsuz. Bırak öyle kalsın. Sen de arkadan saydır geç. Hatta burdan hep beraber saydırıyoruz ne güzel. Hakikaten düşününce bir hoşuma gitti. O tek başına, bizse senin yanındayız. Sen de öyle düşün mutlu ol. Şu an mutlu olan sensin, o kini ve kıskançlığıyla daha mutsuz. Çünkü nefret esasta kendi sahibini yer bitirir ve çok daha yorucudur. Umarım çooook mutlu olursun.

Yazma canım boşver daha da büyüyecek en iyisi duymamak

Kvde ne kadar sinir bozucu bi tip olursa olsun sizin de konusma tarzınız hic hos değil.
Bu üslüpla kimseyle anlasamazsınız.
YAratık falan esiniz ne diyor bu üslüba.
Corap yok diye oturup bundan dert cıkarmak da issizlik bence.
He tmm diyip gecmek zor değil.

Eltim yok ama Allah size de yardım etsin insanda huzur bırakmıyorlar.

Canım bir yerden sonra okumayı bıraktım benim kayınvalidem de çok karışıyordu eşim annesi ne sizin kimyanız tutmuyor bir salin artik birbirinizi dedi 4 yıldır görüşmüyoruz ha bu arada bana ne dediği umrumda değil çocuk benim ben doğurdum ben büyütücem hastada olcak piste çocuk

Eşime de üzülüyorum bir yandan çünkü kadını kim tanısa terminatör gibi diyorlar anlatamam çok fena bir kadın. Eşim de annesini böyle kabul etmiş atsan atılmaz satsan satılmaz mantığında.

Annem eşime, eşim anneme hakaret etsin ama ben bir kenarda durayım.
Ne kadar korkakca bir davranış.
Şu aşamada eşinize esip gürleyecek durumda da değil gibisiniz.

Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana yada yazık olur adabına hiç bir şey yapmayın eşinizde biten bir durum benim kayınvalidem de benim hakkımda ileri geri konuşmuş bunu duyan eşim açtı ağzını yumdu gözünü kadın bildiğin süt dökmüş kedi oldu şimdi hatırladım gene sinirlendim Allah yardımcımız olsun

Ay o konuda şanslıyım bence. Gerçekten çektiğimiz ne yani. Eşi de hiç cevap vermeseymiș keşke. Benim ki hiç cevap falan da yazmaz kapı duvar resmen Eşim ne bana ne annesine bir şey der araya girmez bence bu şekilde olmak iyi. Sadece tek bi konuda delirmişti eşim annesi çocuk konusuna girdi bizim çocuğumuz yok. Hayatımda onu böyle sinirli ve bağırırken görmedim kovdu kadını ama gitmedi yine düşünün böyle biri.

Ben de onun hakkında kötü konuşuyorum sinirlenince sana da bir şey demiyorum diyor özetle.
İşte bunu da yapmayın. Siz hakaret etmeyin, bu sizin eşinizle yüz göz olmanıza neden olur. Yarın bir gün gerçekten bir kırılma noktası olduğunda sen de hakaret ediyorsun der, savunamazsınız kendinizi.

siz asla kv ile muhatap olmayın. Sizin muhatabınız eşiniz. Bu dengeyi o kurmak zorunda. Eşiniz çok yanlış davranıyor, bence bu durumun tek sorumlusu o.

annesi ve eşi birbirinden nefret eder noktaya gelene kadar eli armut mu topladı eşinizin? Nasıl bu hale gelmenize izin verdi?

çok çirkin bir ortam var şu anda. Gelin-kayınvalide birbirine hakaret ediyor, birbirinden nefret ediyor...

eşinizin artık biraz elini taşın altına koyması lazım. Tüm iş onda bitiyor konu sahibi

Eşim annesine nasıl bir şey demiyorsa bana da demiyor. Hani biraz şu kafada ben sizinle uğraşmıyorum artık napıyorsanız yapın gibi. Benim üslubumu bozan o kadının yaptıkları oldu yoksa en başında çoook saygılı bir insandım.

Ben de görüşmüyorum ama uzakta olduğumuz için evime illa ki gelecek ona sinir oluyorum. Ya inanın sırf şu kadınla akraba olmamak için boşanmayı bile düşünüyorum daha ne diyeyim. Eşimi sevmeme rağmen, başka sorun olmamasına rağmen.

Annem eşime, eşim anneme hakaret etsin ama ben bir kenarda durayım.
Ne kadar korkakca bir davranış.
Şu aşamada eşinize esip gürleyecek durumda da değil gibisiniz.
Ben ona çoook esip gürledim şimdiye kadar. Hep söyledim bunları senin pasif duruşun yüzünden bu hale geldik gibi. Biliyorum içten içe o da pişman şimdi ama şimdi de düzeltemiyor hiçbir şeyi.

Benimki de boşayacak onu diyor sağda solda. Ya beni sayacan ya boşanacaksanız diyor oğlu da he he hee diyor sadece

Eşiniz en başında basit olaylarda mudahale etseydi sizin durumunuz bu noktaya varmazdi. Yoksa her kaynana laf eder. Benimkide söylüyor hatta kayinpeder bile karisir onu yedirme şunu yedir bunu giydirme şunu giydir gibi. Ama eşim her zaman denge kurar ben hakliysam beni savunur ailesi hakliysa ailesini savunur beni susturur.

Adam kendi rahatini düşünüp sizi birbirinize katmış resmen. Ustelik o mesajlari silmemesi bile acayip. Bişey diyemiyosa bari silsin sizin bakacaginizi hic mi tahmin edemiyor. Tam ara bozucu.

Ben eşimin pişman olduğunu düşünüyorum baştan bir şeyleri doğru yapamadığı için. Ama şimdi de mevcut durumu düzeltemiyor, hayatında iki tane sevdiği kadın var ve birbirlerinden nefret ediyorlar dediğiniz gibi.

Kv düşman başına bile değil ama sizin üslup ta çok fena. Allah korusun nefret damla damla akıyor. Bu nefretin muhatabı olmak istemezdim.
İşte bu nefret çat diye olmadı ben o kadar saygılı bir insandım ki anlatamam. Siz diye konuşurdum falan evlenmeden önce ama karşımda bir mahalle karısı olduğu için beni de o seviyeye çekti. En çok böyle seviyesiz bir insanla akraba olup onun gibi aşağıya düştüğüme üzülüyorum zaten. Eşimle başka bir sorunum olmamasına rağmen boşanmayı bile düşünüyorum çoğu zaman bu kadın yüzünden, o kadar nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…