Nefret ediyorum.

Ek olarak ben de esimle evimdeki hicbir tartısmayı kendi ailem dahil yansıtmam. Ama geçenlerde kayınvalidemin bana bir yanlısı oldu esimle tartıstık bunu bir sekilde kayınvalidemin kulagına kacırdım. Hicbir seyi anlatmadıgım ve bunu duydugu icin asırı panikledi, özür vs diledi

Hıh o bir şekil çok önemli nasıl girizgah yapmalıyım.

Bence bu konuyu dillendirmeden kızçenizle gidin konserinize dilerseniz birinide davet edin arkadaş, akraba gibi. Eşinizde şunu düşünür belki, aile gündeminden geri kalıyorum onlarla olmalıyım ne güzel eglenmisler vb .. Her kavga ilişkide bır iz bırakıyor gereksiz biri için olmamalı bu. Sakin bı vakitte bı aradayken bu konuyu açıp içinizi dokebilirsiniz. Kayınvalideniz ancak 3. Kişiyi uyarabilir ama o kişi bunu ne kadar dinler ? Siz yüz göz olduğunuzla kalırsınız maalesef öyle olursa .. Ama evli birinin ilk gündemi ailesi olmalı elbette siz çok çok haklısınız..

3. Kişi zaten dinlemez ki. Densiz birisi. Ancak oğluna uzak dur aileni heba etme der kayınvalidem.

Kardeş gibi birlikte büyümüşler. Kayınvalidem çalışırken teyzeleri bakmış. Adamın zaten hepi topu bir kardeşi var kızın da burnumdan getirdiği için minimum görüşme seviyesindeler. Babası öldü. Adamı helak etti kalp krizinden gitti. Annesi çok silik bir kadın hakkından asla gelemez, biri sürü eziyet ediyor zaten. Eşim de teyzem için tahammül edebildiğim yere kadar etmeliyim yoksa başına bela olacak, teyzemin hakkını ödeyemem kafasında.
Koskoca adami ne kadar cekebilirki ama cok sacma bir dusunce tarzi annesine de uzuldum kuzeninin ya insallah bir yol bulursunuz

Hıh o bir şekil çok önemli nasıl girizgah yapmalıyım.
Ben cok ters ve sert mizaclı bir insanım. O yüzden benim önerim size uymayabilir. Ben olsam karsıma alır bu durumdan hoslanmadıgımı evliligimize zarar verdiğini cok istiyorsa kuzeniyle bir hayat kurabilecegini bu şekilde kuma gibi bir kuzen yasantısı istemedigimi söylerdim 😬 bunu hem kocama hem de daha yükselerek kayınvalideme söylerdim. Olayın tepemi taşırdığını herkes bilsin madem öyle işte böyle

Ben cok ters ve sert mizaclı bir insanım. O yüzden benim önerim size uymayabilir. Ben olsam karsıma alır bu durumdan hoslanmadıgımı evliligimize zarar verdiğini cok istiyorsa kuzeniyle bir hayat kurabilecegini bu şekilde kuma gibi bir kuzen yasantısı istemedigimi söylerdim 😬 bunu hem kocama hem de daha yükselerek kayınvalideme söylerdim. Olayın tepemi taşırdığını herkes bilsin madem öyle işte böyle

Sizin kadar sert söyleyemem ama en azından şekillendi zihnimde birşeyler.

Ben de iş hayatımda sertimdir de aile hayatında hiç öyle değilim.

Gerçekten ne kadar sabrettiğimi sizler bile biliyorsunuz calci ya..

Aynen ya ben bildim bileli zaten sorunlu. 20 yaşında neyse şimdi de o bu adam. Neyine uğraşıyoruz ki... Niye kendimizi heba edeli, fedakarlık yapalım.

Kaynanam yan odada gidip anlatayım mı 😬

Eşim onun yanında hiç kimse olmadığında daha kötü şeyler yapabileceğini biliyor o yüzden bir kişi bari yanında bulunsun, en azından haberimiz olsun diyor. Ben de o bir kişi sen olma başkası olsun diyorum.
Anasi babasi yok mu bu adamin. Sorunlu kuzeni pistten alalim lutfen konser basliycak.
Biz de esim hastane isi cikardigi icin gecen bir konser kavgasi yaptik ve biz gidemedik bari siz gidin

Anasi babasi yok mu bu adamin. Sorunlu kuzeni pistten alalim lutfen konser basliycak.
Biz de esim hastane isi cikardigi icin gecen bir konser kavgasi yaptik ve biz gidemedik bari siz gidin

Babası yakın zamanda öldü. Annesinin zaten hükmü yok. Eşim o yüzden böyle davranma ihtiyacı hissediyor. Gereksiz vicdan.

Sizin kadar sert söyleyemem ama en azından şekillendi zihnimde birşeyler.

Ben de iş hayatımda sertimdir de aile hayatında hiç öyle değilim.
Ben hastanede calıstıgım icin is yerimde asırı yumusak ve minnos, kayınaile ve kocama karsı tam bir Allah’ın cezasıyım ajdjdfkfm

Diğer konuyu okudum gülmekten yazamıyorum, 😁😁 Tam bir baş belasıymış. Eşiniz çok yüz veriyor bence. Sürekli gelip giden biri nasıl olsa konuşmayı başka güne ertelesinler.

Diğer konuyu okudum gülmekten yazamıyorum, 😁😁 Tam bir baş belasıymış. Eşiniz çok yüz veriyor bence. Sürekli gelip giden biri nasıl olsa konuşmayı başka güne ertelesinler.

Komik mi ki giden de okuyam bir daha 🙈

Baş belası ne kelime.... Bence de yüz veriyor.

Ay Zeyno bu ne biçim bir adam böyle ya. Ben buradan bile sinir oldum, ne kadar sabirliymissin. Herhalde kösele suratlı ki laf sokmalarından anlamıyor.Kayinvalidene durumu anlat. Ortak oyun yapin. Eşine şöyle arasın kuzenini al telefonu elinden yeter be de! Yeter kazık kadar adamsın utanmıyor musun insanlara yük olmaya ! Biriktirdiğin ne varsa söyle dinlemeden yüzüne kapat. Eşin ne diyebilecek ki böyle bir öfke patlaması sonrası?Bence hiç bir şey. Eh annesi de zaten durumdan haberdar olduğu için seni destekleyecek mis gibi kurtuluş yolu. Kadın dayanışması her zaman işe yarar.Boyle böyle ayağını kesersiniz. Anası babası adam edememiş eşin mi adam edecek bu arkadaşı!

Tabii sen eşini daha iyi tanırsın ona göre dozu ayarla. Bana kalsa bırak gemiyi yanasacagi limanı da yakarım 😂😂😂

Herifin hala biri tarafından bıçaklanmamış olması peki... Ben bıçaklardım. Aaa bi dk bıçaklamaz, piçaklardım.

Sinir oluyorum okudukça ama kocan da suçlu ya. O ne öyle eşimle plan yapıcam ama kuzen yüzünden planım bozulacak. Dünyayı dar ederim bu ne saçmalık? Al kuzenini kıçına sok derim valla.

Herifin hala biri tarafından bıçaklanmamış olması peki... Ben bıçaklardım. Aaa bi dk bıçaklamaz, piçaklardım.

Sinir oluyorum okudukça ama kocan da suçlu ya. O ne öyle eşimle plan yapıcam ama kuzen yüzünden planım bozulacak. Dünyayı dar ederim bu ne saçmalık? Al kuzenini kıçına sok derim valla.

Ay içimden bile küfür kullanmam ama resmen içimden geçenler bunlar geçmişti. 👏🏻👏🏻👏🏻

Bu arada bıcaklandı zamanında. 😅Şimdi siz söyleyince gülme ihtiyacı hissettim valla.

Gaza getirmiş gibi olmayayım da, ben ilk evlendiğim yıl saçma sapan bir plan yüzünden fena kıyamet koparmıştım. Üstelik vicdani bir yönü vardı ama hala arkasındayım hiç gerek yoktu. O kadar kontrolü kaybettim ki, en son yedin bi b.. bari arkasında dur yiğitliğe yogurt fln sürme dedim. Birde telefon ile tam saçmalık. Ama sonra ne mi oldu, eşim seni anladım haklıydın diye geldi. Valla 3 ay sabrettim, o zaman öyle yapmasam benzer durumlarda daha çok tırnak yerdim.

Aslinda evliligimde rest cekmeyi hic sevmem ama bu durum basima gelse, cok net bir sekilde rest cekerdim. Goze aliyorsa gitsin kazik kadar kuzenine bakicilik yapsin. Ama sonra eve gelmesin mumkunse. Ay cok sinir oldum esinize kusura bakmayin. Bizde de boyle biri var cunku, kendisi esimin erkek kardesi olur. Kayinpederim bile kendisine 'faydasiz' der, ama kaynim aile sirketini devralma planlari icinde, kayinpederimde sokakta ilk gordugum kisiye birakirim sana birakmam diyor oyle bir tip yani:))

Sorun esinizde bu durumda kv ne yapabilir
Ben olsam konsere arkadaslarimla gider esimede gelince ne kadar eglendigimi anlatirim.

Eşime çok kızgınım.
Kuzeninden nefret ediyorum.
Evet böyle tanımlayabilirim ancak duygularımı şu an.
Konuda anlatacağım kuzen şu

Küçük hesaplar peşinde miyim?

Eşim bir haftadır iş seyahatinde idi. Yarın gündüz saatlerinde dönmüş olacak. Açıkçası epey yoğun geçirdi, kızımız da çok hasta idi ben de onunla ilgilendim çok görüşme fırsatımız olmadı. İyi şeyler konuşmaya fırsatımız olmadı yani tek çocuğun hastalığını konuştuk.

Geçtiğimiz hafta çok sevdiğim bir sanatçının bizim yaşadığımız şehirde konseri olacağını öğrendim. Eşim için de benim için de kıymetli... Gidelim diye konuştuk. Çok da heyecanlıydım kızımıza birlikte gideceğimiz ilk konser olacağı için.

Gece iyi geceler mesajı yazarken heyecanımdan bahsederek iyi geceler dedim.

Gelen cevap ben unuttum x abim gelecek kendine çekidüzen vermesiyle ilgili konuşacaktım dedi. Verdim veriştirdim senelerdir başkasına çamurunu bulaştırmaktan başka hiç bir işe yaramayan birine bizim hayalimizi feda ediyorsun falan filan...

Haklısın yoğunluktan tarihi unutmuşum ayarlayacağım dedi ama sinirliyim. Bu adam sürekli hayatımızın bir yerlerinde mantar gibi bitiyor. Eşimde sürekli vicdan yapıyor herkes sırtını döndü diye. İki saatliğine uğrayıp başka şehre geçecekmiş tam konserin olduğu saatler.... Öfkem dinmedi mesajla saydırdım çünkü. Kayınvalidemi normalde müdahil kılmaktan hiç haz etmem ama şu yeğenini tepemizde alsın oğluna da konuşsun uzak dursun demek istiyorum yanlış hamle mi olur. Kayınvalidemde çok aşırı kızgın yeğenine, beni arkalar diye düşünüyorum. Sabah kahvaltıda da kayınvalidemle birlikte olacağım anlatmak için aslında ortam çok uygun da nasıl anlatsam.

Olayım ilk sıcaklığıyla yazıyorum bi yol gösterin.

Çok kızgınım.
Eşim kendince sınırını koydu ama yetmiyor. Kendince koyduğu sınır yine kocamın gereksiz insan sevgisi ile dolduğu için yeterli değil benim için.
Sürekli kendinden, vaktinden ödün vermesine katlanamıyorum.

Ya ayarlayamazsa. Arabayı alıp gideyim kalakalsınlar istiyorum ama oraya kadar araç kullanmadım geç saatte o yüzden ne yapmalıyım bilemedim.
çook haklısınız kızmakta...

Gitsin kendi anası babası kardeşi ilgilensin, ne bu yaaa. En sevmediğim akraba tipi. Valla ne yap et o kocana da haddini bildir. Kuzeni için seni kıracağına, gitsin kuzenine söylesin. Kaç yaşında adamın velisi olmak ona mı düşmüş.

Back
X