- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanli zaten kafadan bacakli sebepsizce ailesinden.hu kadar nefret eden insana prim verilir mi..Nişanlına öyle üzüldüm ki umarım senden tez vakitte kurtulur... Burada hep insanlara tedavi ol diyenlere çemkirdim ne hakkınız var dedim ama büyük konuşmamak gerekmiş sanırım bende o nefret ettiğim cümleyi kullanacağım,
Acil tedavi ol.
Benim halam böyle bir rahatsızı 90 larda boşadı. Çoluksuz çocuksuz. Tertemiz. Darısı sizin gelinin başına.Ben bu tarz insanların ciğerini biliyorum maalesef abimin eşi de bu zihniyette. Annem abimi en son 3 sene önce falan görmüştür o derece.
Aynen öyle. Hem nefret ediyor hem para istiyor. Yüzsüzlüğün arsızlığın kaçıncı seviyesi bu?Kızımız hem nefret ediyor hemde nişan masraflarını kayınvalidesine ödetmeye çalışıyor bunları sorduğuna göre. Bi insan bi rinsandan nefret ediyorsa ona minnet etmez size ihtiyacım yok herşeyi kendimiz yaparım der tatlı kız. Zaten nişanı kız tarafı yapar orası ayrı bir mevzu. Ama sen nişan masrafları kime aittir diyerek nişanıda onlar yapsın düğünüde onlar yapsın evimi onlar düzsün beş taşımı alsınlar altınlarımı alsınlar oğullarınıda ben alayım onlar geberip gitsinler diyorsun. Pes gerçekten allah senin gibi insanlardan hepimizi korusun.
Narsizm ile borderline çok karıştırılır zaten. Bence konu sahibi gayet iyi empati yapabiliyor. Kendi ailesine böyle hissedilse ne hissedeceğinin de farkında. Narsizm dememe sebebim, onlar kendilerini saklamayı ve manipüle etmeyi iyi becerirler. Konu sahibi ise duygu yoğunluğuna dayanamayıp nişanlıya açmış her şeyi. Ve narsist olsa muhakkak sevmeyişine bir kulp takıp kendini haklı görme davranışı içine girerdi diye düşünüyorum. Tabii burdan yorum yapmak çok yanlış kişinin yaşam öyküsüne dair hiçbir şey bilmiyoruz eğlencesine analiz kastım işte.Borderline a yorulacak tek bir olay anlatmamis konu sahibi burda. Direkt narsistik kişilik bozukluğu. Ölümüne empati yapabilir borderline lar. Narsist bi insan sizin yazdiginiz duygu yüklü boş mesajlardan hic etkilenmez. Farkindaysaniz duygudurumu da degismiyor hep cok net. Kendi icinde mantikli.
Profil mesajında ne yazıyordu kapatmışAmin canım Allah razı olsun
Bir hastalıklı gelinde bizde vardı abim onun yuzunden dert sahibi oldu hastalık düştü içine..
Biride konu sahibi.. Profil msjı dehset.. Boyle insanlar evlenmemeli!evlilik için akıl ve ruh saglıgı kontrolunden gecmeli insanlar
Gecmeliki sonları benim abim gibi olmasın
Umarim nisanliniz bu durumu bilmiyordur lutfen uzman ve cok iyi bir pskologdan yardim alin bence sorun nisanlinizin ailesi degil sizin nisanliniza duydugunuz saplanti bakin bunun adi sevgi degil siz saplantili siniz nisanliniza karşı nisanliniz size uyup ailesinden uzaklassa bile vu kez arkadaslarindan işinden kiskanacaksiniz ve hayati hem kendinize hem nisanliniza zehir edeceksiniz .. Burdan kimse size böyle bir durum icin yardim edemez biran once dr a gidin durum daha da ahirlasmadanKlasik bir kayınvalide görümce konusu olsun isterdim ama biraz farklı. Nişanlıyım ve ailesinden nefret ediyorum. Evrende nefes almalarını lüzumsuz buluyorum. Diyeceksiniz ki neden noldu. Hicbir şey olmadı iyi davranışları oldu kötü olmadı ama yine de nefret ediyorum. Nişanlımı dünya üzerinde ki kimse ile paylaşmak istemiyorum. Kimseyle uğraşmak istemiyorum. Kendi soyuma alasim geliyor. Kv arıyor rahatsız oluyorum, anne demiyorum demek istemiyorum, görümcem kendince konu açıyor tiksiniyorum, kp yemek yiyor nefret ediyorum. Yapmaları gereken fakat Yapmadıkları her şey için onlardan uzaklaşmak istiyorum. Sadece sevgilimle olup evrenden silinsinler istiyorum. Bir bardak su bile içsinler istemiyorum elimden. Ama ne yazık ki bu nefret duygularimin dışarıya karşı hiçbir yansıması yok normal bir gelin gibi davranıyorum. Tüm bu düşüncelerimden nişanlımin haberi var. Içimden geçenlerin hepsini açık haliyle biliyor. Hatasız, muazzam insanlar değiller elbette ama yine de bu kadar nefreti haketmiyorlar. Para yok demeleri sınır ediyor, nişanlıma iş buyurmalari beni çıldırtıyor. Çok basit şeyleri bile savaş varmış gibi içimde büyütüyorum.
Hayat artık benim için yaşanılmaz bir hal almaya başladı. Içimde ki bu duyguların sönmesini istiyorum. Bunu ancak ben yapabilirim. Çok kez normallestirmeye iyi yönünden bakmayı denedim 2 saniye falan sürüyor. Beceremedim. Biliyorum annesi babasi onlar olmasa sevdigim insan da olmazdi. Kendi ailem icin boyle dusunulse cok yara alirdim. Fakat olmuyor iste tum dogru cumleleri biliyorun ama hayatimda hicbir seyi degistirmiyor bu durum. Bana yardımcı olur musunuz? Içimde ki onlara beslediğim kötü enerjiyi nasıl yok edebilirim. Iyi olsun da istemiyorum, kötü olmasın yeter. Içten içe kendimi çok yıpratıyor bu durum, insan sevgimi sorgulatıyor. Duygularımı çok yoğun yaşamak çok yıpratıcı olmaya başladı. Kırıcı olmayan tüm önerilerinize açığım. Bu durumu nasıl sonlandira bilirim ?
Nisanlisinin ailesinin trafik kazasinda olmesini istiyormus , oyle yazmis baska uyelerProfil mesajında ne yazıyordu kapatmış
Nişanlısının ailesinin toplu bir kazada ölmesini falan istiyormuş.Profil mesajında ne yazıyordu kapatmış
En net ve güzel cevap senden geldi aferin kedicimAaa manyak ayol
Yüzsüz ama gururluda değil ben efret ettiğim insandan 5kuruş para almam aç kalsam bile terbiyesizAynen öyle. Hem nefret ediyor hem para istiyor. Yüzsüzlüğün arsızlığın kaçıncı seviyesi bu?
Ilerde bu adam senden bosanir tek tarafli nefret cunku bu oda zamanla senden soguyacaktir
Nisanli zaten kafadan bacakli sebepsizce ailesinden.hu kadar nefret eden insana prim verilir mi..
sanırım ilk cümleyi okuyup ikinciyi atlamışım. Ama ne yazık ki bu nefret duygularimin dışarıya karşı hiçbir yansıması yok normal bir gelin gibi davranıyorum. Tüm bu düşüncelerimden nişanlımin haberi var. Içimden geçenlerin hepsini açık haliyle biliyor.
Uzak kalmalari icin gereken koşul o oldugu icin. Öldürmek istemio yani orda pasiflik var saykoluk yok :)Basit bir şekilde uzak kalmalarını istemiyor.Ölmelerini istediğini açık açık yazan biri.
Bu koşulu sağlama ihtimali?Uzak kalmalari icin gereken koşul o oldugu icin. Öldürmek istemio yani orda pasiflik var saykoluk yok :)