Nefret etmek yok olmalarini istemek

Aslında senin durumunda cok insan var kimse kolay kolay bu kadar açık degil yazmak kendine itiraf edemez. Bi şu testi çözüp sonuclarini paylasir mısın benimle:

Screenshot_20201130-182128_Samsung Internet.webp

Evlerden uzak olsun dedidiğimiz insanlardansınız üzgünüm.

Aynı benim kayınvalidem onu gördüm sizde tam olarak aynisi. nefret kin kıskançlık negatiflik. Gidin tedavi olun milletin hayatını zehir etmeyin rica ediyorum. Normal değilsiniz ama Allah'tan bunun farkındasınız ümit var.

Herkes tedavi olun yazmış..Niye ki?Kötülük başka bişey ruhsal olarak rahatsızlık başka bişey.
Bizde ruhsal olarak sorunlar yaşadıkta kimse için böylesi kötü hisler beslemedik durduk yere.Ayrica o adamda nasıl biri.Karşı taraf anasından babasından bacisindan tiksiniyor,adam hala beraberligi sürdürüyor...
Kusura bakmayın konu sahibi siz kötü kalpli birisiniz.

Ve siz bu düşüncelerinizi nişanlınıza söylediniz o da hala sizinle devam ediyor öyle mi😳 valla biri bana böyle diyecek bir daha onun adını anmam bu ne nefret ben sizden çok nişanlınıza şaşırdım Rabbim evladın da hayırlısını versin gelinin de

Sizin gibi cirkin bakis acisina sahip bir gelin bizim ailede, on yildir kök söktüyor. Allahinizi severseniz evlenmeyin.

Erkek tarafi kizin onune dunyalari serdi. Dugun, satin alinan ev.. evin ici yuz bin liraya dosendi.. araba.. o kadar iyi bir aile ki melek gibiler. Hicbir beklentileri yok. hiç bir kavga gerginlik yaşanmadı. Ama adları kayınpeder kayınvalide.. Mumkun degil gelin sevemedi aileyi.. kocasini icguveysi alip, kendi ailesine katip diger aileyi tamamen silmek istiyor. Kim kabul eder bunu? Kocasi etmedi tabi. Defalarca mahkemelerden donduler. O da cocuklar yuzunde. Sonunuz boyle olsun istemiyorsaniz evlenmeyin. Aileye bunu yasatmaya hakkiniz yok.

Lütfen evlenme nisanlinla lütfen
Bizdede var senin gibi nedensiz nefret eden bir gelin abimin eşi en son 18 sene önce gördük bir sokak aşağıda oturuyordu şükür topladı gitti abimi iki kızıda gitti kızlar abim gelirler o gelmez eve gidince kavga kıyamet kopuyormuş ama yinede geliyorlar sende ileriki günlerini düşün ve lütfen evlenip kocaman bir aileyi dağıtma bir anneyi ogulsuz birakma

Yine konu sahibini kaçırdık. Ben merak ediyordum neden nefret ediyor. Kimbilir bu konunun altından nasıl birhikaye çıkacak.

Back
X