Nefret etmeye başlıyorum iyice kp' den :(

Slm arkadaşım,anladığım kadarıyla kp nin evinde oturuyorsunuz..zor bi durum ama benim anlamadığım nasıl bi insan evladının mutluluğuna balta olur???insan evladım mutlu olsun diye daha yardımcı olmaya çalışırken kp verdiği tepki çok manasız...ama ne olursa olsun eşini üzme onun bi şuçu yok

yani evlisin ve daha şimdiden iyi niyetli şeyleri görmeyen kafasında taktığı şeylere odaklanan bir kayınpeder var...valla bence çıkın evden bu adamla daha işiniz çok olur.niye ailelerden bir taraf hep kıskançlık yapar,karşı tarafı istemez anlamış değilim...hep aynı muhabbetler

sakın aileni savunma durumuna geçtğinde yapılan maddı iyilikleri söyleme,şimdidede başımızamı kalkıyorsun derler,sen sessiz kal bence annende maddı yardım etmesın alışveriş yapmasın,yaranılmaz ,onun yerine para biriktirsin seni için.

Şu yazdıklarınızı okumam bile yetti kayınpederinizin ne zalim biri olduğunu anlamama...Bir baba öyle birşeyi nasıl der?? Ne demek çok yakın olmayaksın artık ailen biziz, sanki gelin gitmedin de evlatlık aldılar seni... Allah yardımcınız olsun, şimdi biz ne desek boş keseden atmış gibi olacağız ama ben benim annem hakkında öyle ileri geri konuşan birinin evinde kesinlikle durmazdım, kiraya çıkarım kimse de karışamaz onları da dışlardım..Madem anneniz karışmayacak o zaman kayınpederiniz de karışmasın...5 yaşında değilsiniz ki öğüt versin..

Yok canım önceki konumu okudunmu bilmiyorum ama hiç yardımcı falan olmuyolar..Bizim için aldı evi simdide basımıza kakıyo..çok kötü niyetli insanlar ya anlamıyorum hiç.

Eskidenmiş o gelini alıp ailesiyle çok görüştürmemek. Valla benim annem 2 tane damat aldı kız vermedi çok şükür :) Benim annemde senin annen gibidir kendi evine ne alsa bana da alır. Değişik güzel bi yemek yaptıysa atar dondurucuya biz gidince önümüze koyar. Bizde kayınvalideye gidince ya haşlanmış patates yada lahmacun gelir önümüze. Gel de sev sonra işte. Kayınpeder in hiç bir şeyine KARIŞAMAZ. Lütfen bunu empoze et kendisine.

hepsini okuyamadım sinirden kusura bakmada biri benim anama babama laf söyleyecek ha alnını karışlarım öyle kp nin sen kimsin be

Dün aramış zaten çıkın evden demiş..Evin kredisini ödedik okadar yanii esim aylarca para ödedi..aileme öyle demeleri çok üzüyo benii..Annemin yaptıgı seyleri söylemiyorum hiç..ama Çok oluyolar artık valla 3 aylık evliyim ruh saglıgımı bzdular benim..

Esim ailemi çok seviyor zaten,esimle hiç bi problemim yok hep kp ve kv nin yaptıgı seyler yüzünden tartısıyoruz..yoksa çok iyi anlasıyoruz..Erkeğin annesi babası ara bozmayı sever çünkü ogulları geline kızınca hoslarına gider,ama kız annesi tartscaklar diye cok korkar..çünkü üzülen kızı olcak..

aynen öyle canım. Onun için bırak o konuşsun ama sakın laf söylemelerine izin verme annenle o edepsiz kp karşı karşıya gelmesin.

hepsini okuyamadım sinirden kusura bakmada biri benim anama babama laf söyleyecek ha alnını karışlarım öyle kp nin sen kimsin be

Aynen bende sinirlendim zaten,tartıstık baya sonra ben esime kalk gidiyoruz dedim evimize geldik.
huzursuzluk dolu evleri ya bıktım artık valla hep ailemi kötülüyo bana annen böyle annen şöyle bıktım artık hepsinden..

Son düzenleme:

herşeyinizi anlatmayın siz de kim size ne yapıyor nereye kime gidiyorsunuz nerdesiniz bahsetmeyin geçiştirin.
hala hesap mı veriyorsunuz. bilmesin ailenize gittiğinizi ya da ailenizin size geldiğini.
durumunuzu tam olarak bilmiyorum ama kira vermiyorsanız birikim yapıp kendi evinizi almaya çalışın.

aynen öyle canım. Onun için bırak o konuşsun ama sakın laf söylemelerine izin verme annenle o edepsiz kp karşı karşıya gelmesin.

Geldiler canım gecen haftada beni şikayet etmeye gitmişlerdi anneme şikayet etcek bişeyleri yok okdar bos scma sylerki,yok ayakkabıları cevrmiyomusum yok msafiri kapıya yolcetmiyomusum..

Yok canım önceki konumu okudunmu bilmiyorum ama hiç yardımcı falan olmuyolar..Bizim için aldı evi simdide basımıza kakıyo..çok kötü niyetli insanlar ya anlamıyorum hiç.

Onu kastettim zaten kp almış yani onun evi oluyor ona göre birbirinize destek olun arkadaşım,sende annene söyle yardım etmesin,az önceki arkadaşın dediği gibi para biriktirsin sana..daha yeni evlisiniz ,niye yapıyorlar koca koca insanlar bunları anlamıyorum

Ev aldık düğünden önce kp nin üstüne ama ev..Kredinin yarısını esim yarını kp ödüyor..Ama kendi evi olarak görüyor işte..Hesap veriyoruz canmm evime gelen msafıre ble karısıyor valla..bnm evimdede onun kuralları ve sözü gecermiş..anlamıyorum ya işi gücü yok benimle ugrasıyor adam iyice nefret ettim valla

Bu daha neki canım bu yaptıgı 10. olay olmustur heralde..3 ayda yani düşün..2 bilezik taktı beni satın aldı sanıyor hralde..Annem para olarakda veriyor zaten..Evimede eksklerimi alıyo kp ye bi faydası olmuyo zaten bana oluyo faydası..Onu ilglendrmezki annemin bana yaptıgı iyilik..Koca koca insanlar kafayı yıyolar valla.

canım allah sabır versin. eşin ne diyor bu duruma? eğer durumunuz müsaitse çıkın evden. azıcık akılları başlarına gelsin. krediyi de ödemeyin dicem ama kimin adına çekildi kredi?

bir de zaten ailen yardımcı oluyormuş. kiraya çıkınca emin ol daha fazlasını yapmak isteyeceklerdir.

Bende öyle dsünüyorum madem bnm ailem karısmıyor kpde karsmıycak ama kp öyle demiyor benim szümü dinlemek zorundasınız diyor..Rest cekmeme az kaldı zaten bıktırdılar iyice..

Babamın bana verdiği ev ver canım..çıksak kiraya gitmeyiz yani..ailem cok yardımcı oluyo bize..Eşimde nefret etti babasndan o gün bagrdı cagrdı oda agır konustu çıktık geldik evimize.kredide kp üzerine canımm ödüyoruz her düzenli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…