Slm arkadaşım,anladığım kadarıyla kp nin evinde oturuyorsunuz..zor bi durum ama benim anlamadığım nasıl bi insan evladının mutluluğuna balta olur???insan evladım mutlu olsun diye daha yardımcı olmaya çalışırken kp verdiği tepki çok manasız...ama ne olursa olsun eşini üzme onun bi şuçu yokKonu açmıştım anlatmıstım daha önce ama Kayınpederim yüzünden yine kavgalıyız eşimleCumartesi oraya gittik..Yeni evliyim diye evimde Kuran okutucam bu cuma günü..Annemde herşeyini ben alıcam sen masrafa girme dedi..Esimde söyledi orada herseyi annesi alıcak dedi.. kp delirdi annem hakkında neler dedi.O kadın alır sonra basınıza kakar ddi,çok karısmıycak evinize kurana geliyosa misafir gibi gelir gider ddi,öyle evinize çok karısmycak karısırsa fitne sokar dedi..Annemde öyle birisi değill her ay düzenli market alısverişimi yapıyo gelip,her gitmemde evime bsey almıs oluyo,her gtmemde her gelmesinde para verir almam ben ama zorla cantama sokar..Aman masrafları olmasın iyi olsunlar diye neler yapıyo benim ailem babamda aynı sekilde abimde..ama kp ailemden nefret ediyo annen cok gelmiycek,sen bize gelin geldin artık ailene düşkün olmıycaksınız biz senn aileniz,senin evindede benim sözüm geçer gelmycek annen çok aranızı bozar diyo sonrada esime döndü çık ozaman benim verdiğim evden git ev tut onun babası senin baban olsun dedi..dünde aramıs eşimi çıkın evden demiş.Bi anlık snirle sylüyo ama dün esim eve geldi morali bozuktu ne hakkı var bnu yapmaya off kızlar ben napıcam..denge kuruyorum gitmiyorum bu defa arayıp nye gelmiyosnz falan dye eşime bagrıyo moralini bozuyo gdiyoruz böyle sacma seyler çıkartıyo..haftada bir gtmem yetmiyo bu adama hala hizmet bkliyolar..bunları ypıyolar nasıl hizmet edicem ben onlara ki bn hizmetcileri değilim..gittiğim zaman yaparım ama iş yapmak için özel olarak gitmem..
Slm arkadaşım,anladığım kadarıyla kp nin evinde oturuyorsunuz..zor bi durum ama benim anlamadığım nasıl bi insan evladının mutluluğuna balta olur???insan evladım mutlu olsun diye daha yardımcı olmaya çalışırken kp verdiği tepki çok manasız...ama ne olursa olsun eşini üzme onun bi şuçu yok
sakın aileni savunma durumuna geçtğinde yapılan maddı iyilikleri söyleme,şimdidede başımızamı kalkıyorsun derler,sen sessiz kal bence annende maddı yardım etmesın alışveriş yapmasın,yaranılmaz ,onun yerine para biriktirsin seni için.
Eskidenmiş o gelini alıp ailesiyle çok görüştürmemek. Valla benim annem 2 tane damat aldı kız vermedi çok şükür :) Benim annemde senin annen gibidir kendi evine ne alsa bana da alır. Değişik güzel bi yemek yaptıysa atar dondurucuya biz gidince önümüze koyar. Bizde kayınvalideye gidince ya haşlanmış patates yada lahmacun gelir önümüze. Gel de sev sonra işte. Kayınpeder in hiç bir şeyine KARIŞAMAZ. Lütfen bunu empoze et kendisine.
hepsini okuyamadım sinirden kusura bakmada biri benim anama babama laf söyleyecek ha alnını karışlarım öyle kp nin sen kimsin be
Konu açmıştım anlatmıstım daha önce ama Kayınpederim yüzünden yine kavgalıyız eşimleCumartesi oraya gittik..Yeni evliyim diye evimde Kuran okutucam bu cuma günü..Annemde herşeyini ben alıcam sen masrafa girme dedi..Esimde söyledi orada herseyi annesi alıcak dedi.. kp delirdi annem hakkında neler dedi.O kadın alır sonra basınıza kakar ddi,çok karısmıycak evinize kurana geliyosa misafir gibi gelir gider ddi,öyle evinize çok karısmycak karısırsa fitne sokar dedi..Annemde öyle birisi değill her ay düzenli market alısverişimi yapıyo gelip,her gitmemde evime bsey almıs oluyo,her gtmemde her gelmesinde para verir almam ben ama zorla cantama sokar..Aman masrafları olmasın iyi olsunlar diye neler yapıyo benim ailem babamda aynı sekilde abimde..ama kp ailemden nefret ediyo annen cok gelmiycek,sen bize gelin geldin artık ailene düşkün olmıycaksınız biz senn aileniz,senin evindede benim sözüm geçer gelmycek annen çok aranızı bozar diyo sonrada esime döndü çık ozaman benim verdiğim evden git ev tut onun babası senin baban olsun dedi..dünde aramıs eşimi çıkın evden demiş.Bi anlık snirle sylüyo ama dün esim eve geldi morali bozuktu ne hakkı var bnu yapmaya off kızlar ben napıcam..denge kuruyorum gitmiyorum bu defa arayıp nye gelmiyosnz falan dye eşime bagrıyo moralini bozuyo gdiyoruz böyle sacma seyler çıkartıyo..haftada bir gtmem yetmiyo bu adama hala hizmet bkliyolar..bunları ypıyolar nasıl hizmet edicem ben onlara ki bn hizmetcileri değilim..gittiğim zaman yaparım ama iş yapmak için özel olarak gitmem..Aileme laf söylemeri çok zoruma gidiyo
aynen öyle canım. Onun için bırak o konuşsun ama sakın laf söylemelerine izin verme annenle o edepsiz kp karşı karşıya gelmesin.
Yok canım önceki konumu okudunmu bilmiyorum ama hiç yardımcı falan olmuyolar..Bizim için aldı evi simdide basımıza kakıyo..çok kötü niyetli insanlar ya anlamıyorum hiç.
herşeyinizi anlatmayın siz de kim size ne yapıyor nereye kime gidiyorsunuz nerdesiniz bahsetmeyin geçiştirin.
hala hesap mı veriyorsunuz. bilmesin ailenize gittiğinizi ya da ailenizin size geldiğini.
durumunuzu tam olarak bilmiyorum ama kira vermiyorsanız birikim yapıp kendi evinizi almaya çalışın.
Onu kastettim zaten kp almış yani onun evi oluyor ona görebirbirinize destek olun arkadaşım,sende annene söyle yardım etmesin,az önceki arkadaşın dediği gibi para biriktirsin sana..daha yeni evlisiniz ,niye yapıyorlar koca koca insanlar bunları anlamıyorum
Şu yazdıklarınızı okumam bile yetti kayınpederinizin ne zalim biri olduğunu anlamama...Bir baba öyle birşeyi nasıl der?? Ne demek çok yakın olmayaksın artık ailen biziz, sanki gelin gitmedin de evlatlık aldılar seni... Allah yardımcınız olsun, şimdi biz ne desek boş keseden atmış gibi olacağız ama ben benim annem hakkında öyle ileri geri konuşan birinin evinde kesinlikle durmazdım, kiraya çıkarım kimse de karışamaz onları da dışlardım..Madem anneniz karışmayacak o zaman kayınpederiniz de karışmasın...5 yaşında değilsiniz ki öğüt versin..
canım allah sabır versin. eşin ne diyor bu duruma? eğer durumunuz müsaitse çıkın evden. azıcık akılları başlarına gelsin. krediyi de ödemeyin dicem ama kimin adına çekildi kredi?
bir de zaten ailen yardımcı oluyormuş. kiraya çıkınca emin ol daha fazlasını yapmak isteyeceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?