Nefret etmeye başlıyorum iyice kp' den :(

bak canım bizde sorunluyuz. 2 yıldır görüşmüyoruz. ve şimdi barışmak için yer arıyorlar. bizde babamın evinde oturuyoruz. yani bir nevi benim evimde. hem de altlı-üstlü. aşağı yukarı bizim yaşadığımız şeyler geliyor başınıza. ha bizimki ev falan almadı gerçi.

eşinle bir konuş bakalım. madem istemiyor çıkalım de. krediyi de kendisi ödesin. siz de olmayın bir süre yanlarında. sakin sakin onları suçlamadan konuş eşinle. benim annem için söylüyor başınıza kakar diye ama kendisi kakıyor farkında değil falan diye. seni bu kadar üzmelerine izin verme falan de. bakalım tepkisi ne olacak.

ha belki de konuşmuşsundur bilmiyorum yine de.

o evden çık..

bırak krediyi falan..sadakan olsun şimdiye kadar verdiklerin..

madem eşin seni müdafa edemiyor o zaman sen söyle kp e dur bakalım sen ne karışıyorsun de..

herkes haddini bilsin..bir de sen çalışıyor musun..çalışmıyorsan bir işe gir canım öde kiranı kafan rahat etsin

kimsenin de çenesini çekmek zorunda kalma

güzellikle asla hallolmaz bu durum ben sana söyliyim..adam çirkef zira..

edepsiz adama bak hadsiz...

Madem çıkın evimden diyor, fırsat bu fırsat der anında çıkardım o evden. Kendi evinin kredisini de bı zahmet ödeyiverir artık. Ben de mis gibi babamin verdigi evie gecer otururum yerinde olsam. Daha yeni evliymissiniz, fazla bir kredi taksidi odememissinizdir. böyle kp varken o ev size kalmaz nasılsa, borcunu ödeyip kp e ev aldığınızla kalırsınız.

Madem imkanınız da var bir an önce çıkın o evden ve kurtulun o adamdan böyle devam ederseniz eşinlede aran açılır böyle edepsiz insanlar yüzünden mutluluğunuzdan olmayın bence ..
ailene laf söylerken sen ne cevap verdin onlara ?

Eve geldik sinirliydim konusmak istemedim o konu hakkında canım dün aksam konustuk işte tartıstık biraz öyle uyuduk sabah kalkıp işe gitti Esimde diyo yakında gidicem bu evden diyo bıktım artık diyor,bana kalsa bugün çıkarım,sürekli evimzle tehdit ediyor bizi..ünv mezunyum snucta bnm calısabilecegimi dşünmüyo hralde gecinemeyiz zannediyor..En iyisini yapmıssın sen kfan rahattır en azından dmii

yok zaten hemen konuşma bekle 1-2 gün. bu arada iş aramaya başla. daha önce de söylemiştim sanırım. sürekli senden hizmet bekliyordu demi ailesi? o zaman da demiştim iş bulup çalışman lazım diye. sakın bu konularda tartışmaya girme eşinle. baktın sinirleniyor sus. çünkü konuşmaya devam edersen tam tersi etki yapıyor ve bu sefer kıymete biniyor. sakinleştikten sonra bağırmadan aslında onları tam olarak suçlamadan konuş.

bir de istediğim gibi iş yok falan deyip burun kıvırma en azından ordan çıkıncaya kadar ne iş olursa tabi sana uygun olduğu sürece başla. baktın olmuyor sonra çıkarsın. ama en azından bir yerlerden başla. bak biz siz olmadan da yapabiliriz mesajı ver karşıya.

evet canım aslında kafam rahat ama ben de bu ara barışmalarını istiyorum ama eşim yanaşmıyor. en azından telefonla bari konuşsunlar istiyorum ama olmuyor

Yaptığının çok ayıp oldugunu aileme laf söyleyemezsiniz k.bakmayın söyletmem dedim,onlar bnm ailem hiç bzaman onlardan vazgecmem sizde laf syleyemezsiniz.cok bsy sylemek istemedim aslında haklıyken haksz druma düsmemek için..Bi ev aldınız kaç kere basımıza kaktınız,bnm ailem hiç bseyi basımıza kakmaz ddim.snra da esime gdiyoruz ddim esimde tmm ddi oda braz agır konustu kalktık geldk..

Durumumuz iyi esim bankacı hafta sonları izinli..bnmde calısabilecegim yerde hafta sonu izin olması gerekiyor..Yoksa esim izin vermiyor çalısmana bile gerek yok diyor..Evet sürekli hzmet bekliyolardı ama artık gel demeye yüzleri kalmadı gel git dyemiyolar..arastrıyorum iş bakalım insallah blurum istedgim gibi bi iş..

Sen istiyosun ama esin yanasmıyo hadi ya,kafan rahatsa hiç barısmasnlar canım bosver ya barısınca yine baslarlar aynı seylere cok zor kahırlarını cekmek valla.

Aynen bosuna ödü,yoruz mutlaka çıkıcaz bigün bu evden çıkartır o adam bizi bu evden kesin bigün..ya onun istediği gibi olucaz ömür boyu,Yada huzurumuz olmıycak tercihlerimiz bunlar canımm..En snunda çıkıcaz zaten bu evden bu ayda geçsin diye konustuk esimle..babamda sivasta gelsin konusucaz gecicez o eve ins bi aksilik çıkmazsa..

kredinin yarısını eşin ödemezse kp zorlanır mı?
rest çektirecek size en sonunda madem öyle ev senin al kendin öde biz başka yere kiraya çıkıyoruz diye.
ya da elin uygun bir zaman da sakince konuşup evden çıkın diyorsa çıkıyorum ev de senin desin ama ciddi olduğunuzu anlasın.
bu kadar huzursuz olacağınıza kredi değil de kira ödeyin başınız ağrımasın.

o zaman işin zor canım. özelde %90 cumartesi çalışma var. inşallah her şey istediğin gibi olur.

kafam rahat canım ama eşim için istiyorum. çünkü benim memleketimde olduğumuz için bazen zorlanıyor kimsem yok falan diyor. o yüzden istiyorum ama eşim de haklı oğlumuz oldu ama daha ne aradılar ne de gördüler

Çok çirkef çokk canım öyle fena ki anlatamam..Çok oldular zaten artık bende bi konusucam restimi cekicem..İş arastrmaları yapıyorum bu aralar inş bulurum ve girerimde çekmem onların çenesini artık..öderim kredimi yada çıkarım bu evden valla bunaldım artık,ruh saglıgım bozuldu ya..Ezdikçe ezmeye çalısıyolar..saygımdan çıkartmıyorum sesimi ama bndede sabır var tasacak en snunda..

bir de şöyle bir durum var demi. siz zaten kredinin yarısını ödeyerek bir nevi kira ödüyorsunuz babanıza. aslında kp evi kendi üzerine yapma sebebi nedir biliyor musunuz? olur da siz boşanırsanız evi alamayın diye yapmıştır. hani eşit paylaşılıyor ya. gerçi evi ne zaman aldı tam olarak bilmiyorum ama.

Torunlarını bile aramadılar görmediler ne kdar ayıp bişey ne insanlar var ya..kimsem yok desin nolcak sen varsın öyle anne baba olmasın daha iyi..simdi barısırsanız belki yanlarına isterler ogullarını torunlarını alırlar sizi yanınıza..

2012 ocakta aldı evi biz sözlenmeden 2 ay once aldı.Doğru işini garantiye almıstır o kdarda sinsi bi adam..vardır bi amacı yani onun..Eger ev esimin üstüne olsaydı neyle tehdit etcekti bizi sonra.

Hayır canım esim vermezse paranın yarısını kp ödeyemez çok sıkısır ödeyemez...Aslında bizde aynı seyi yapabiliriz..Bende aynı seyi dşünüyorum kiraya çıkarım aynı parayı kiraya veririm daha iyi.

biraz zor canım işte o. artık karşılarında eski ben yokum. ben 1 aylık evliyken restimi çektim eşime . yanlarına çağırmışlardı bizi de 2-3 aylığına gelin diye. ama işin aslı o değil tabi ki. ben de dedim anlattım eşime bak gidince bunlar bunlar olacak diye biz bunları yaşıcaz ben gitmek istemiyorum ama istiyorsan gidebilirsin seni zorla tutmuyorum burda bak kapı orda istersen gidersin dedim. ama ben hiç bir şekilde gelmiyorum dedim. ve sonuç artık buralı olduk :)

Süper esinde sennle gelmişş :) :) okdar iyi yapmıssınki huzurlu mutlu yasadın en azından..1 aylıkken cektiysen resti sana bişey demeye yüzleri de olmaz cesaretleride..Benmde sonum senin gibi olucak heralde :)

Evi sizden geri almak istiyor, en büyük neden bu.
Bir de size ev verdigi halde istedigi ilgiyi-pohpohlanmayi alamiyorsa diger kisilere camur atmistir.

istediğini söyleyen istemediğini işitir.
siz bir aile kurdunuz önemli olan sizin huzurunuz mutluluğunuz ve evliliğiniz 3. kişiler yüzünden etkilenmemeli.
en güzel zamanlarınız niye zehir olsun, giden gün geri gelmiyor canım iyi düşünün kara verin bence bütün kozlar sizin elinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…