Niye istemiyosunuz 12 yıl uzun bir süre değil mi
Seni anliyorum kotu bi durum olmus ama evlendikten sonra onlarla muhatap olman gerekmeyecek. Gostermelik bi sakinlikle evlilik surecini atlat hep mesafeni koru
Kizlar merhaba iyi aksamlar,
Cok detay verip konuyu agirlastirmak istemiyorum, özetin de özeti olacak.
Benim yillardir cok uzun zamandir nefret ettigim bi kiz var. Sagolsun o da benden nefret eder. Sonradan abimle sevgili oldular. Ve nerdeyse 12 yildir beraberler, bu arada bir cok kez uzun ayriliklar yasadilar ama sonunda hep birlestiler.
Bizim ailede hic kimse bu birlikteligi tasvip etmiyor, hatta bu kisiyi taniyan hic kimse onaylamiyor. Yillardir abim de "hata yaptigimin farkindayim ayrilacam" deyip duruyor ama ayrilamiyordu.
Gecen yil annemle babam abime dediler ki tamam madem seviyorsun ne gerekiyorsa yapalim sen de kurtul biz de kurtulalim bu durumdan. Bu arada abime kesinliklee baski yapilmadi illede ayrilacaksin falan diye. Sadece fikir belirtildi.
Herneyse abim hep erteliyordu isteme soz nisan islerini bir turlu adim atmiyordu, icime sinmeyen bi seyler var diyordu ama kizdan da ayrilmiyordu.
Arada cok seyler yasandi detaylari geciyorum. Abimle bu konu hakkinda hic konusmadik üç maymunu oynuyoruz cunku bizim kanli bicakli oldugumuzu biliyor
Sadede geliyorum sonunda abim dün aksam demis tamam istemeye gidelim diye. Annem bana az once haber etti.
Istemsiz olarak elim ayagim titriyor kalbim deli gibi carpiyor gozlerim kipkirmizi. Icime nefret doluyor küplere biniyorum kimse bilmiyor evde yalnizim. Kimsenin de bilmesini istemiyorum bu kadar kinli oldugumu. Kimseye de belli etmek istemiyorum, abimin bu özel günlerinde surat asmak istemiyorum.
AMA yemin ederim ben kendimi kontrol edemiyorum ne yapsam da kendimi dizginlesem nasil sakinlesebilirim ne yapmaliyim tavsiyeleriniz var mi
Bildigim cok sey var, ama benim kadar abim de bildigi icin karismiyorum, o kabul ediyorsa ben de etmeliyim.varsa bir bildiğin saklama söyle ki abinin başı yanmasın..sen neden bu kadar öfkelisin?
Yok valla aslinda cok sakin yapili ve ürkek bi yapim var desem inanir misin. Hatta bildigin kavgadan gerginlikten korkan ezik bi tipim benOoo gorumcelik hallerii.aman diyimm ilgilenmeyinn bosver abiniz boyle bi karar vermiss saygi duymak gerek..
Ben insanlardan nefret etmemeye calisiyorum. En buyuk zulmu yapan da olsa affetmeye calisiyorum. Karsi taraf icin asla degil. Kendim icin. Nefret cok yogun bir negatif duygu ve insani cok yoruyor. Elin ayagin titremis duyunca hakli olarak cunku belli ki kiz seni cok yipratmis. Bu duyguyu kirmaya calisirsan kendin icin iyi olur. Sev onu bagrina bas asla demiyorum. Notr olup umursamamaya calismak lazim. Hep mesafeli olup bu tur kotu insanlarin haddini asmassina izin vermemek lazim. Ama gonlumuze yuk olmamalari icin de affedip nefret duymamak lazim. Abimin dugunu, abimin karisi, yegenimin annesi vs. O kadina hep boyle bak, onu birey olarak dusunme. Zamanla kendini iyi hissetmeye ve ondan cok rahatsiz olmamaya baslarsinTesekkur ederim tavsiyen icin. Sorun su ki bizim aile biraz telettubie ler gibi hep bi arada ve sicak kanlidir herkes, buyuk yengem de oyledir slk slk gelir gider ve toplaniriz.
Keske mesafeli olabilsek ama bunun icin illaki küslük yasamamiz gerekecek. Ama msjin beni rahatlatti tsk ederim :)
Cok takdir ettim yaptiklarinizi. Kesinlikle mesajinizi her gun okuyucam cok haklisiniz cunku. Cok tsk ederim cevabiniz icin icime su serptinizAbin kararını vermiş, sonunda pişman olsa bile bu evliliği yaşayacak kişi o.
Sen çok müdahil olma. Abime karşı vazifemdir deyip üstüne düşeni yap. Sana laf gelmesin. Ben kardeşimin düğününde öyle yaptım. Yıllar sonra yok sen surat yaptın, yok sen ilgilenmedin demesin diye hep koştum gelinin peşinden. Evlendiler bitti gitti. Arada bir görüşürüm o kadar.
Nerden bulmus arabi yurt disinda mi yasiyosunuz? Bildigin arabistanli falan mi?Bildigim cok sey var, ama benim kadar abim de bildigi icin karismiyorum, o kabul ediyorsa ben de etmeliyim.
Bizim o kizla düsmanligimiz cok eskidir, daha abim yoktu o zamanlar. Gorumcelik degil yani bu kinim.
Abime güvenmiyorum zaten. Bu kiz arap. Abimin yillardir iki lafindan biri de araplardan nefret ediyorum vs.. Bi dedigi bi dedigini tutmuyor.
Yok valla aslinda cok sakin yapili ve ürkek bi yapim var desem inanir misin. Hatta bildigin kavgadan gerginlikten korkan ezik bi tipim ben
Aynen saygi duymaliyim iste o konuda slkinti yasiyorum nasil saygisizlik yapmadan saygi duyacam diye
Bu kizla daha ortada abim yokken bile dusmandik yani oyle boyle degil o da beni hic sevmiyor.Sen niye kendini bu kadar yedin anlamadim?
Bu kizla daha ortada abim yokken bile dusmandik yani oyle boyle degil o da beni hic sevmiyor.
Asil sorunum abim bu kizla evleniyor degil, ben nasil sevmedigimi gizlicem. Kendimi kontrol edemiyorum illa ki suratim düser diye korkuyorum.
Ellerine yuregine saglik, cok guzel yazmissin. Ilac gibi geliyor boyle pozitif yorumlar. Sagolun varolunBen insanlardan nefret etmemeye calisiyorum. En buyuk zulmu yapan da olsa affetmeye calisiyorum. Karsi taraf icin asla degil. Kendim icin. Nefret cok yogun bir negatif duygu ve insani cok yoruyor. Elin ayagin titremis duyunca hakli olarak cunku belli ki kiz seni cok yipratmis. Bu duyguyu kirmaya calisirsan kendin icin iyi olur. Sev onu bagrina bas asla demiyorum. Notr olup umursamamaya calismak lazim. Hep mesafeli olup bu tur kotu insanlarin haddini asmassina izin vermemek lazim. Ama gonlumuze yuk olmamalari icin de affedip nefret duymamak lazim. Abimin dugunu, abimin karisi, yegenimin annesi vs. O kadina hep boyle bak, onu birey olarak dusunme. Zamanla kendini iyi hissetmeye ve ondan cok rahatsiz olmamaya baslarsin
Bu sorunun cevabi net degil cunku yillardir birbirimize karsi sevimsiz seyler dag gibi birikti. Yani anlatsam sabahi bulur. Biz fransada yasiyoruz ve bu kiz arap.Karsilikli nefretin sebebi nedir ?
Iste bu son cumleniz tam da beni ifade ediyor. Istemsiz de olsa yuzum dusuyor hosuma gitmeyen bisey olunca. Yapmacik olamiyorum, rol yapamiyorum. Tsk ederim cevabiniz icinkimse kimseyi sevmek zorunda degıl zaten, ama tabii saygı duymak zorunda.
geregı yapıldıgında ruh halıne göre abartmadan davranırsın işte
sonucta sen görümcesın ve sana düşen pek görev yok
ben de hayatta yapmacık olamıyorum, ruh halım nasılsa yüzümde öyledır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?