Nefret ettigimi belli etmek istemiyorum, iki yüzlü olmak istiyorum! Beni sakinlestirir misiniz

Muhattap olma filan deniliyor. Ama mesele sadece o degil bence. Ben sahsen kardesimin mutlulugu acisindan hoslanmadigim biriyle evlenmesini istemem. Senin de kizla husumetinin bi nedeni vardır illa ki. Bilemiyorum boyle bir durumda ne yapilir. Koca adama laf da gecmez. 12 yil olmus bir de allah hepiniz icin hayirlisini nasip etsin siz de o yonde dua edin.

Evet fransa da yasiyoruz. Yok kiz fasli maroccan. Abimin de iki lafindan biri araplari sevmiyorum dur, ona da sinir oluyorum cok iki yuzlu.

Valla aslında kötü niyetli bi insan değilim ama kızın biri sürekli türklerle ilgili ileri geri konuşup sonra abimle evlenicek, yüzümde kocaman bir gülümseme ve dalga geçer bir ifadeyle, düğünden sonra türkiyeyede gidersiniz artık şekerim derdim yani çünkü KOCAN TÜRK yani.KOCAN. Anlatabiliyo muyum şeker kız. derdim. Her gece rakip sahada mağlup olucaksın, üstelik hiçte sevmezdin.Datlııııım. Ulan ne güldüm akşam akşam

Bu kizla daha ortada abim yokken bile dusmandik yani oyle boyle degil o da beni hic sevmiyor.
Asil sorunum abim bu kizla evleniyor degil, ben nasil sevmedigimi gizlicem. Kendimi kontrol edemiyorum illa ki suratim düser diye korkuyorum.

tek taraflı bir nefret değil ki sizin ki karşı tarafta sizden nefret ediyormuş,sakin ve mesafeli bir duruş sergileceksiniz,ailenize girecek olan o ,kendi düşünsün siz niye yıpratıyorsunuz kendinizi,kimseye sevgi gösterisinde bulunmak zorunda değilsiniz,ama nefretinizi belli edecek davranışlarda da bulunmamalısınız,belki zamanla aranızdaki nefret nötrleşir.

yüzüne çarp şekerim 'Allah yukarda büyük konuşmicaksın, al bak Türkle evlenip koynuna gireceksin ahahahah'' sonra türkiyeye gidecek mecbur, paşalar gibi de sevicek şimdi...

Kulturleriniz de hic uyusmaz aile olarak :/
Hemde nasil. Kucumsemiyorum ama bunlarin oyle bir kulturu var ki aman YaRabbim, bi türk fransizla anlasir ama araplarla zor yani. Gerci o kismi abimi ilgilendirir diycem de oyle olmuyor ki malesef. Cocuklari oldugunda turkce bile ogretmezler. Off off

Amin canim cok tesekkur ederim. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Az once esim isten geldi durumu anlattim, o da kafa salladi yapacak bisey yok artik Rabbim hayirlisini versin

Ya iste son 8-10 yildir araplar turklere bayiliyorlar. Hatta burda arap kadinlari resmen turk erkegi avindalar. Bizim erkeklerin de arayip da bulamadigi. Kac tane yuva dagildi arap kadinlari yuzunden. Ama suc sadece onlarda degil erkekler de bi o kadar suclular.
Mesajiniz beni cok guldurdu. Aynen oyle bi durum Allah in sopasi yok derler. Boyle bi laf soksam varya fazla kilolarimdan da kurtulurum o derece icimin yaglari erir. Ama iste kavgayi ilk o cikarsin istiyorum ki benim de uzaklasma sebebim olsun

Dogru yaaa valla sonucta o benim aileme geliyor ben niye boyle ezilip buzuluyorum ki cok haklisiniz. Mesele rahat davranip akisina birakmak haklisiniz. Tsk ederim yorumunuz icin

Sen sevmek zorunda degilsinki?
Seven sevmis ..
Bukadar niye hirpalandin ki

anlıyorum..tabi abin biliyorda kabul ediyorsa senlik bir durum yok,şimdiden bütün aileye geçmiş olsun

yüzüne çarp şekerim 'Allah yukarda büyük konuşmicaksın, al bak Türkle evlenip koynuna gireceksin ahahahah'' sonra türkiyeye gidecek mecbur, paşalar gibi de sevicek şimdi...
Yok simdi yuzune vursam hatirlamiyo ayagi yapacak hatta ben oyle bisey demedim iftiraci seytan gorumce der bana. Ahh ahh neler neler soylerim de iste annemle babami uzmek istemiyorum, abime saygisizlik etmek istemiyorum vs vs.
Ama yazdiklarini okuyunca cok guldum aynen durum bu cunku. Simdi o dusunsun dimi

Söylediğine göre o da senden pek hoşlanmıyor. Şu ara sakin ol, ilerde de mesafeli olursun, yapacak bişey yok.

Aynen dediğin gibi, bizim de çok arap müşterimiz var. Onlara kimse bizim gibi yakın davnamıyor çünkü o yüzden bayılıyorlar. Müşterimiz kendi dedi bize öcü gözü ile bakıyorlar diye. (bunu tabi tasvi etmek için demiyorum.)
Ya küçümsemek gibi olmasın, yanlış anlaşılmasın ama çoğu çok pis ya ve kabalar. Artık içlerinde olduğum için sürekli. Yemin ederim soğudum hepsinden.

Madem karar verdiler . Cok uc bir neden yoksa onaylamamak icin bu surecte abinizin yaninda olun. Onu kaybetmeyin sevgilisi yuzunden.

Gercekten cok sevimsiz bi durum

Kanlı bıcaklı bi durummu oldu daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…