Evet fransa da yasiyoruz. Yok kiz fasli maroccan. Abimin de iki lafindan biri araplari sevmiyorum dur, ona da sinir oluyorum cok iki yuzlu.Nerden bulmus arabi yurt disinda mi yasiyosunuz? Bildigin arabistanli falan mi?
Kulturleriniz de hic uyusmaz aile olarak :/Evet fransa da yasiyoruz. Yok kiz fasli maroccan. Abimin de iki lafindan biri araplari sevmiyorum dur, ona da sinir oluyorum cok iki yuzlu.
Evet fransa da yasiyoruz. Yok kiz fasli maroccan. Abimin de iki lafindan biri araplari sevmiyorum dur, ona da sinir oluyorum cok iki yuzlu.
Bu kizla daha ortada abim yokken bile dusmandik yani oyle boyle degil o da beni hic sevmiyor.
Asil sorunum abim bu kizla evleniyor degil, ben nasil sevmedigimi gizlicem. Kendimi kontrol edemiyorum illa ki suratim düser diye korkuyorum.
Evet fransa da yasiyoruz. Yok kiz fasli maroccan. Abimin de iki lafindan biri araplari sevmiyorum dur, ona da sinir oluyorum cok iki yuzlu.
Hemde nasil. Kucumsemiyorum ama bunlarin oyle bir kulturu var ki aman YaRabbim, bi türk fransizla anlasir ama araplarla zor yani. Gerci o kismi abimi ilgilendirir diycem de oyle olmuyor ki malesef. Cocuklari oldugunda turkce bile ogretmezler. Off offKulturleriniz de hic uyusmaz aile olarak :/
Amin canim cok tesekkur ederim. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Az once esim isten geldi durumu anlattim, o da kafa salladi yapacak bisey yok artik Rabbim hayirlisini versinMuhattap olma filan deniliyor. Ama mesele sadece o degil bence. Ben sahsen kardesimin mutlulugu acisindan hoslanmadigim biriyle evlenmesini istemem. Senin de kizla husumetinin bi nedeni vardır illa ki. Bilemiyorum boyle bir durumda ne yapilir. Koca adama laf da gecmez. 12 yil olmus bir de allah hepiniz icin hayirlisini nasip etsin siz de o yonde dua edin.
Ya iste son 8-10 yildir araplar turklere bayiliyorlar. Hatta burda arap kadinlari resmen turk erkegi avindalar. Bizim erkeklerin de arayip da bulamadigi. Kac tane yuva dagildi arap kadinlari yuzunden. Ama suc sadece onlarda degil erkekler de bi o kadar suclular.Valla aslında kötü niyetli bi insan değilim ama kızın biri sürekli türklerle ilgili ileri geri konuşup sonra abimle evlenicek, yüzümde kocaman bir gülümseme ve dalga geçer bir ifadeyle, düğünden sonra türkiyeyede gidersiniz artık şekerim derdim yaniçünkü KOCAN TÜRK yani.KOCAN. Anlatabiliyo muyum şeker kız. derdim. Her gece rakip sahada mağlup olucaksın, üstelik hiçte sevmezdin.Datlııııım. Ulan ne güldüm akşam akşam
Dogru yaaa valla sonucta o benim aileme geliyor ben niye boyle ezilip buzuluyorum ki cok haklisiniz. Mesele rahat davranip akisina birakmak haklisiniz. Tsk ederim yorumunuz icintek taraflı bir nefret değil ki sizin ki karşı tarafta sizden nefret ediyormuş,sakin ve mesafeli bir duruş sergileceksiniz,ailenize girecek olan o ,kendi düşünsün siz niye yıpratıyorsunuz kendinizi,kimseye sevgi gösterisinde bulunmak zorunda değilsiniz,ama nefretinizi belli edecek davranışlarda da bulunmamalısınız,belki zamanla aranızdaki nefret nötrleşir.
anlıyorum..tabi abin biliyorda kabul ediyorsa senlik bir durum yok,şimdiden bütün aileye geçmiş olsunBildigim cok sey var, ama benim kadar abim de bildigi icin karismiyorum, o kabul ediyorsa ben de etmeliyim.
Bizim o kizla düsmanligimiz cok eskidir, daha abim yoktu o zamanlar. Gorumcelik degil yani bu kinim.
Abime güvenmiyorum zaten. Bu kiz arap. Abimin yillardir iki lafindan biri de araplardan nefret ediyorum vs.. Bi dedigi bi dedigini tutmuyor.
Yok valla aslinda cok sakin yapili ve ürkek bi yapim var desem inanir misin. Hatta bildigin kavgadan gerginlikten korkan ezik bi tipim ben
Aynen saygi duymaliyim iste o konuda slkinti yasiyorum nasil saygisizlik yapmadan saygi duyacam diye
Yok simdi yuzune vursam hatirlamiyo ayagi yapacak hatta ben oyle bisey demedim iftiraci seytan gorumce der bana. Ahh ahh neler neler soylerim de iste annemle babami uzmek istemiyorum, abime saygisizlik etmek istemiyorum vs vs.yüzüne çarp şekerim 'Allah yukarda büyük konuşmicaksın, al bak Türkle evlenip koynuna gireceksin ahahahah'' sonra türkiyeye gidecek mecbur, paşalar gibi de sevicek şimdi...
Ya iste son 8-10 yildir araplar turklere bayiliyorlar. Hatta burda arap kadinlari resmen turk erkegi avindalar. Bizim erkeklerin de arayip da bulamadigi. Kac tane yuva dagildi arap kadinlari yuzunden. Ama suc sadece onlarda degil erkekler de bi o kadar suclular.
Mesajiniz beni cok guldurdu. Aynen oyle bi durum Allah in sopasi yok derler. Boyle bi laf soksam varya fazla kilolarimdan da kurtulurum o derece icimin yaglari erir. Ama iste kavgayi ilk o cikarsin istiyorum ki benim de uzaklasma sebebim olsun
Gercekten cok sevimsiz bi durumHemde nasil. Kucumsemiyorum ama bunlarin oyle bir kulturu var ki aman YaRabbim, bi türk fransizla anlasir ama araplarla zor yani. Gerci o kismi abimi ilgilendirir diycem de oyle olmuyor ki malesef. Cocuklari oldugunda turkce bile ogretmezler. Off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?