Nefret ettigimi belli etmek istemiyorum, iki yüzlü olmak istiyorum! Beni sakinlestirir misiniz

Yorumlarıda okudum sşaşırtıcı, hiçbilmiyordum, neyse, yyapacağın surekli gulumseyip denk geldiğinde laf sokmak, yani zamanıkollayip laf söyleyeceksin kibarca .

12 yıl olmuş az buz değil

Bir de kız öyle eskiden konuştuğu için abin de hiçsevmem deyip duruyor bence.

Sen diyorsun ya ezigim ben abin de öyle ki bu laflarla rahatlatmaya çalışıyor

Yoksa zaten kızla cikiyorlarmis yillardir kız birakmadikca ayrılamazda , kız da birakmicagina gore.

Faslılar arap değil, berberidir. Yani kuzey afrika orası.Arap nüfus da var tabii orada ama az.
Kız siyahi melez tipli gibi mi? Öyleyse kuzey afrika kökenli arap değil.
Türkleri beğenmeyecek kadar gelişmiş değil Fas. Öyle olsa evlilik yoluyla Tr ye kapağı atmaya çalışmazlardı. Türk erkeği orada da popüler.
Hoş zaten Türkleri sevse de sevmese de evleninice yarı türk sayılır, yalamış yutmuş olacak o kötü dediklerini.
Asıl sıkıntıyı abiniz çekecek, hem 12 yıllık yıpranmış bir ilişki hem de kültür uyuşmazlığı zor yani...kendi kararı hiiiçç sallamayın bence, Ama çok mutluymuş gibi de yapmayın. Ayrıca hiç de ilgilenmeyin ne kızla ne de başka şeylerle.Üzerinize vazşfe değil gibi davanın. Şimdi iyi de yapsanız kötü olur adınız.

Son düzenleme:

Tamam o zaman kavgayı o çıkardığı zaman bu söylediklerimi yapışştırrr Hatta yapıştırırsan bi mesaj at bana merak ederim hahaha

Coooook merak ettim bu nefretin altindaki kini ???
Bu nefretle gorunce olursaniz tarihe yazilirsiniz gelin gorunce kavgasi olarak

12 yil olmuş bunlar yasanali..tamam dediklerinde haklısın kiz madem turkleri sewmiyor..insanin duygulari dusunceleri değişmez mi? Sen kac kasindasin abin kac yasinda. ..hem sende o ewde baki degilsin ilerde evleniceksin..nie bukadar dertlenmeyi seven bir milletiz bilmiyorum. ...birde tek dogrucu Davut senmisin? Abibe ikiyüzlü diyorsun. .bence sen kendine farklı konulara yönel...kendini geliştir. ..

oraların arapları erkek tarafını didikler altın da altın...Allah ailene sabır versin canım.Çok fena olur onların kızları,sen istesen de istemesende büyük çirkeflikler çıkarıcak o kız.

Sizin aranızdaki mesele nedir_? Detaylandırabilir misiniz...

Zaten abınızın yanındaki kim olursa olsun,Kararınıa saygı duydugunuzun gostergesı olarak tavır gostermemenız gereklı kı zaten farkındasınız.. En azından aynı durumda abınız olsa nasıl bır davranıs serglemesı yonunde beklentınız olursa bunun dusunerek ona gore hareket edersenız.. Isınızı bı nebze olsun daha cok kolaylastırabilir.

nasıl iki yüzlü olacağınızı abinizden öğrenin bence içime sinmeyen birşeyler var deyip on ca sene kızla devam ettiğine göre bu konuda oscarlık

Esimin ailesinde nefret ettigim bir kiz var.kuzeninin karisi.kuzenini cani gibi sever eşim ama karisi sebebi ile anca sulale ortaminda biraraya geliyoruz.o durumlarda bile kizla kose kapmaca oynariz.ama kizin sinirlerini bozan tavrimi asla bozmam.surekli gulerim espiri yaparim aile bireyleri ile sohbet halinde olururm.o aile icin benim daha onemli oldugum imajini cizerim ki cogu umrumda bile deilken:) sende kizla mesafeni koru.birsekilde kabullenmek zorundasin durumu.abini boyle bir kizla paylasmak istemiyor olmani anlayabilirim.ama asla kizin abinle arani bozmasina izin verme.kiz muhtemelen bunu yapmak isticektir.abinle yalnizken kiz ile ilgili olumsuz bisey soyleme hatta abine hersey guzel olcak esin seni cok mutlu edecek gor bak falan de.amaaaaa abin yokken giydir laflari.(tabi kiz sana hala giciklik yapmayi surduruyorsa)..ama abine kizi asla kotuleme olumlu seyler soyle.bu sayede kiz abine seni sikayet etse bile, abin sana inanacaktir.ben oyle yapiyorum ikiyuzlu oluyorum malesef.kolay gelsin

Bu kızlar aranızda ne geçti ? Akraba falan mı yoksa uzaktan birimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…